Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#3901 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 October 2013 - 08:52 AM

......и още нещо последно :ab_041: Това с кой ще заплождам - дали с Киро, Бойко или Росен си е моя работа! Политиката на развъдника си е моя :wb_052: и само моя ! От компетентните органи на клуба оставам контрола по допусканато на разплод на кучето. За предстоящото кучило има много голям интерес, включително и капарирания извън страната, както и цял огромен списък от чакащи да им се обадя след като се родят бебета. Както ви написах по-горе едно нещо е добре, когато е работещо :ab_041:

Hikaro Zuki ( Иве ), видях снимки на американките, но защо не видях на Къци?!?! Знам как се е представил - пишете не само хубавите неща, а и реалните! За оценката не те питам.....Любителите на породата трябва да знаят и недостатъците на породата. Иначе ще стане като консервата на Лили, на който клип никой не обърна внимание (мислим си за пъстърва а то се оказало цаца :ab_041: )
Само да ти кажа, че страхът се преудолява, аз с Ками имам голям напредък, но ми костваше много работа с нея. С акитите трябва много да се работи и контакта да е ежедневен.

Поздрави и хубав ден :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#3902 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:+359889329935

Публикувано: 30 October 2013 - 09:49 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 30 October 2013 - 08:52 AM, написа:

......и още нещо последно :ab_041: Това с кой ще заплождам - дали с Киро, Бойко или Росен си е моя работа! Политиката на развъдника си е моя :wb_052: и само моя ! От компетентните органи на клуба оставам контрола по допусканато на разплод на кучето. За предстоящото кучило има много голям интерес, включително и капарирания извън страната, както и цял огромен списък от чакащи да им се обадя след като се родят бебета. Както ви написах по-горе едно нещо е добре, когато е работещо :ab_041:

Hikaro Zuki ( Иве ), видях снимки на американките, но защо не видях на Къци?!?! Знам как се е представил - пишете не само хубавите неща, а и реалните! За оценката не те питам.....Любителите на породата трябва да знаят и недостатъците на породата. Иначе ще стане като консервата на Лили, на който клип никой не обърна внимание (мислим си за пъстърва а то се оказало цаца :ab_041: )
Само да ти кажа, че страхът се преудолява, аз с Ками имам голям напредък, но ми костваше много работа с нея. С акитите трябва мнго да се работи и контакта да е ежедневен.
За Къци ще ти отговоря така: това му беше последната изложба не искам да мъча животното повече след като го е страх от такива мируприятия! Както знаеш и Ками и Братчето му са с този недостатък мисля че знаеш че ако искам мага да направя като теб и да си взема експертни оценки той се развива добре и е много красив! Важното е за мен да е жив и здрав и да не го тормозя. :ae_085:
Искам да си спокойна не искам да се истаквам като теб и да натоварвам хората с един куб излишни изхвърляния без покритие!
Лек ден от мен!

Поздрави и хубав ден :smile:

User's Signature

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3903 Потребителят е офлайн   The Dogs friend Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2013 - 01:57 PM

Показване на мнениетоlilianas, в 29 October 2013 - 07:39 PM, написа:

Показване на мнениетоThe Dogs friend, в 22 October 2013 - 09:53 PM, написа:

Извинявайте, но добре бях спрял да пиша в любимия ми форум.
Колкото и да се правите на загрижени и обичащи породата, все пак спорещите с изключение на Лили се оказвате нищо повече от търговци на Акити.
Истинската любов е към домашния любимец,приятеля, най малкото дете в къщи и т.н. При Вас не се усеща това, усеща се само при Лили и Байо. А относно качествата на кучетата Ви , моят Хечи е пренесъл стандарта на акитата върху себе си, не само това а и Акита цвят сусам като него няма в България. Е горкия няма родословие но получава и дава много любов. И Лили, не подценявай Акититите от Дупница, хората там имат опит с тях много преди ние с теб и много други хора от форума да имат такива кучета.

Миличък, не подценявам ничии акити. Просто ми е чудно как се пръкнаха в Дупница, тъй като си се знаем, общо-взето. И ти благодаря за мнението! Отдавна не сe вясваше, и се чудех какво стана с Хечи.
Изключително красив, разкошен, има ли си гадже? Щот аз моя няма да го пусна на женска, имайки предвид колко е лош и нервен. И за Дупница тепърва чувам, наистина! Явно не влизам във Фейса достатъчно често, а пък според мен няма и нужда,като има форум като този!

Здравей Лили, Хечи го взех от Дупница, няма родословие, но това лично на мене не ми пречи. Имаше си гадже пролетта, получи се скачка но малки нямаше. Иначе е спокоен 3 годишен мъж, много дружелюбен и добър, 48 кг. е и 72см. в холката. Храня го само с Йосера вече 2 години, като сменям вида според сезона. Не е боледувал от нищо до сега. Въобще живеем си чудесно с него.

#3904 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2013 - 04:20 PM

Hikaro Zuki ( Иве ), е това исках - да се споделят и хубавите и лошите неща :)
Страхът при акитите, както знаем е наследствен, но се преудолява както ти написах по-горе и аз може да се каже, че имам успех с Ками :smile: Тя няма експертни оценки! Има си 3-те необходими оценки за допускане до разплод, но ще предължи да ходи по изложби :smile: Вече кантактува с хора и кучета съвсем нормално, дори тя сама иска контакт с определени хора, което е голямо постижение...Даже и зъбите вече си показва :ab_041: :ab_041: :ab_041: Скоро ще я видите на изложбите в София...
Преди малко ми се обади Маги - била си възмутена от държанието ми! Предадено ми е и ти отговарям : Нямам нищо лично към никой и към нищо. Пиша това, което мисля - форумите са за това :smile: В развъдждането има добри кучета има и кучета с недостатъци - нека говорим и за двата типа :smile: И аз имам куче от същата линия, но се опитвам да се справя с проблема - и не го крия ! И на мен Ками ми се беше изгърбила на една от изложбите :ab_041: е какво?!?! Работя по проблема и толкова....Но трябва да си постоянно, ежедневно с кучето - да излиза сред хора, аз даже зъбите и проверявам говорейки си с приятелка например :ab_041: Резултат има !
Относно експертните оценки с които ме нападате, че ги правя, да - правя ги! Това го има в развъдният правилник, нарушение няма никакво. Така съм преценила, така съм направила :smile: Но има и още нещо - нямам лошо куче с направена ескпертна оценка. И още - първо имат отлични оценки от изложби и след това им е правена експертна оценка - т.е. всичко е наред :ab_041:
За Къци може да пробваш да го извадиш от клетката и да поживее с теб, ще видиш разликата сама. Той е много красив и е добре да бъде показван.
За другото, което написа ти прощавам, защото просто увисва във въздуха....
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3905 Потребителят е офлайн   ^Rosita^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2013 - 07:34 PM

Здравейте!
Ако не ви представлява трудност пишете си на личните съобщения,защото станахте банални!
И още нещо ,понеже съм над 40 год.си мисля че повечето тук дето не им издържа баланса,вкл.и психолозите:
Ами не се показвайте ,че навлизате в критическата възраст деееееее!!!

#3906 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2013 - 09:01 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 30 October 2013 - 04:20 PM, написа:

Страхът при акитите, както знаем е наследствен, но се преудолява както ти написах по-горе и аз може да се каже, че имам успех с Ками :smile: Тя няма експертни оценки! Има си 3-те необходими оценки за допускане до разплод, но ще предължи да ходи по изложби :smile: Вече кантактува с хора и кучета съвсем нормално, дори тя сама иска контакт с определени хора, което е голямо постижение...Даже и зъбите вече си показва :ab_041: :ab_041: :ab_041: Скоро ще я видите на изложбите в София...
Преди малко ми се обади Маги - била си възмутена от държанието ми! Предадено ми е и ти отговарям : Нямам нищо лично към никой и към нищо. Пиша това, което мисля - форумите са за това :smile: В развъдждането има добри кучета има и кучета с недостатъци - нека говорим и за двата типа :smile: И аз имам куче от същата линия, но се опитвам да се справя с проблема - и не го крия ! И на мен Ками ми се беше изгърбила на една от изложбите :ab_041: е какво?!?! Работя по проблема и толкова....Но трябва да си постоянно, ежедневно с кучето - да излиза сред хора, аз даже зъбите и проверявам говорейки си с приятелка например :ab_041: Резултат има !
Относно експертните оценки с които ме нападате, че ги правя, да - правя ги! Това го има в развъдният правилник, нарушение няма никакво. Така съм преценила, така съм направила :smile: Но има и още нещо - нямам лошо куче с направена ескпертна оценка. И още - първо имат отлични оценки от изложби и след това им е правена експертна оценка - т.е. всичко е наред :ab_041:
За Къци може да пробваш да го извадиш от клетката и да поживее с теб, ще видиш разликата сама. Той е много красив и е добре да бъде показван.

Петя
Сега да ти обесня Каци от деня в който е при мен до 7мия си месец живя в апартаментът при нас ,всека сутрин и вечер по 2 часа беше сред хора и сред кучета никога не се е страхувал и сега не се страхува от хора и от кучета. След 7мия си месец си бяха на двора на къщата ни с Бени и там отново всеки ден беше навън от двора. От 4 месеца си има клетка ( сега е на 16 м.) никога не е бил вързван и затварян. Сега отново всеки ден играе по 2 4аса извън клетката и всеки може да отиде и да го гали и да си играе с него той не се страхува . Аз няма как да му организирам всеки ден изложби че да свикне с целия този хаус . Радвам се че Ками го е преодоляла .мисля че той е Критичен случай :zz_217: . Не мисля да го стресирам повече. :ba_025:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3907 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 October 2013 - 09:17 PM

Интересни спорове си завъждате тук :) Аз имам един въпрос-ако страхливостта е наследствен белег при дадена акита и след много работа се преодолее при развъждане кое ще се предаде? Страхливостта или последвалата социализация.Как определяте страхливо ли е генетично или придобито?
Нещо се обърквате ми се струва ;)
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#3908 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2013 - 10:03 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 30 October 2013 - 09:17 PM, написа:

Интересни спорове си завъждате тук :) Аз имам един въпрос-ако страхливостта е наследствен белег при дадена акита и след много работа се преодолее при развъждане кое ще се предаде? Страхливостта или последвалата социализация.Как определяте страхливо ли е генетично или придобито?
Нещо се обърквате ми се струва ;)

Според мен страхливостта си е генетична дори и да бъде преодоляна се предава ,не на всички кученца, но все пак ще се предаде на някое. (това е лично мое мнение) :smile:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3909 Потребителят е офлайн   ^Rosita^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 12:22 AM

Направо ми звучи обидно:страхлива акита.И как точно се проявява този страх(за гръмотевиците знаем вече-не се повтаряйте).Сигурно първия белег е че опашката пада надолу? Просто не мога да си го представя.Гордото куче със подвита опашка....На моята акита не бях ѝ чувала гласа до почти година-за първи път се задави от лаене срещу лъвовете от цирка(дори преди да ги е видяла-само докато ги подуши).

#3910 Потребителят е офлайн   desi79 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 October 2013 - 07:35 AM

Аз имах в предвид друго,хем страхлива по наследство,с работа се постига напредък в това спор няма,но въпроса ми е след като е наследствено страхлива(питах и как го определя новият стопанин) изключва ли кучето си от развъдната си програма?
User's Signature

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт

#3911 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 10:05 AM

Показване на мнениетоHikaro Zuki, в 30 October 2013 - 07:01 PM, написа:

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 30 October 2013 - 04:20 PM, написа:

Петя
Сега да ти обесня Каци от деня в който е при мен до 7мия си месец живя в апартаментът при нас ,всека сутрин и вечер по 2 часа беше сред хора и сред кучета никога не се е страхувал и сега не се страхува от хора и от кучета. След 7мия си месец си бяха на двора на къщата ни с Бени и там отново всеки ден беше навън от двора. От 4 месеца си има клетка ( сега е на 16 м.) никога не е бил вързван и затварян. Сега отново всеки ден играе по 2 4аса извън клетката и всеки може да отиде и да го гали и да си играе с него той не се страхува . Аз няма как да му организирам всеки ден изложби че да свикне с целия този хаус . Радвам се че Ками го е преодоляла .мисля че той е Критичен случай :zz_217: . Не мисля да го стресирам повече. :ba_025:

Както ти си прецениш ! Не съм го виждала скоро и не мога да преценя, но Хачи също не е толкова страхлив....Просто ме е яд, че такова хубаво куче не може да бъде показвано. Ето една снимка на родителине на Ками, Къци и Хачи :wub: и техният собственик, с който се запознахме лично с Ива. Все едно гледам Ками.... :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3912 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 10:26 AM

Показване на мнениетоdesi79, в 31 October 2013 - 05:35 AM, написа:

Аз имах в предвид друго,хем страхлива по наследство,с работа се постига напредък в това спор няма,но въпроса ми е след като е наследствено страхлива(питах и как го определя новият стопанин) изключва ли кучето си от развъдната си програма?

По принцип прекалено страхливата акита се изключва от разплод! Това е според правилата - но доколко е критична ситуацията това може да прецени единствено съдията. Все пак това са компетентните органи, които решават дали определено куче ще бъде допуснато до разплод.

Наскоро имах един случай - във Франция живее моя позната женена за французин, който има развъдник за акита ину и от над 20 години се занимава с породата /между другото Иве, жената е от Хасково/ Тя ми предложи нейно бебе - хубаво, ама нали много се ровя в родословия, линий....родословията на родителите са 100% Япония - това супер! Ама защо мъжкият има оценки само от Македония и България.....?!?!?! Звъня и аз по телефона и директо я питам - "Абе, Дани, какво му има на това толкова красиво куче, та не е ходило по изложби във Франция, Италия - а титлите са му само в Македония и България?" Беше откровенна и ми каза - "да,Tenzan е много красив, но е много агресевен!" Не взех от нея куче и тя ми е сърдита в момента, но ще и мине :ab_041: Tenzan има доста добри поколения и според нейните думи агресията му не се е предала! Даже наскоро имаше изложение в Италия и го бяха завели - той наистина е страхотно куче! Вече е на около 6-7 години и може би е по-спокоен :smile: Не съм я питала как се е държал....
Tenzan не е изключен от разплод.....

Ето снимка на Tenzan от изложението в Италия

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3913 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 10:45 AM

Да и аз съм на тава мнение ако съдията реши че кучето е добро и породата ще загуби ако не куче не влезе в разплод го допуска.
Интересното при Каци `е той принципно ни и страхлив в други ситуации , а само когато наближим изложбата. Ето например когато пристигнахме в Плевен и като слезна от колата беше много наперен дори се наежи на една кавказка овчарка, и след час когато започнаха да идват хора и кучета то се притесни и и не иска да се отделя от другите наши кучета.
Ето и и снимки на Каци! :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3914 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 10:59 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 31 October 2013 - 10:26 AM, написа:

Показване на мнениетоdesi79, в 31 October 2013 - 05:35 AM, написа:

По принцип прекалено страхливата акита се изключва от разплод! Това е според правилата - но доколко е критична ситуацията това може да прецени единствено съдията. Все пак това са компетентните органи, които решават дали определено куче ще бъде допуснато до разплод.

Наскоро имах един случай - във Франция живее моя позната женена за французин, който има развъдник за акита ину и от над 20 години се занимава с породата /между другото Иве, жената е от Хасково/ Тя ми предложи нейно бебе - хубаво, ама нали много се ровя в родословия, линий....родословията на родителите са 100% Япония - това супер! Ама защо мъжкият има оценки само от Македония и България.....?!?!?! Звъня и аз по телефона и директо я питам - "Абе, Дани, какво му има на това толкова красиво куче, та не е ходило по изложби във Франция, Италия - а титлите са му само в Македония и България?" Беше откровенна и ми каза - "да,Tenzan е много красив, но е много агресевен!" Не взех от нея куче и тя ми е сърдита в момента, но ще и мине :ab_041: Tenzan има доста добри поколения и според нейните думи агресията му не се е предала! Даже наскоро имаше изложение в Италия и го бяха завели - той наистина е страхотно куче! Вече е на около 6-7 години и може би е по-спокоен :smile: Не съм я питала как се е държал....
Tenzan не е изключен от разплод.....

Ето снимка на Tenzan от изложението в Италия

Да случват се и такива работи както хората са различни така и кучетата . :md_064: Акитата си е трудна порода по отношение на характер и никога не знаеш в даден момент как ще те изненада :ae_085: :eg_033:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#3915 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 11:00 AM

Показване на мнението^Rosita^, в 30 October 2013 - 05:34 PM, написа:

Здравейте!
Ако не ви представлява трудност пишете си на личните съобщения,защото станахте банални!
И още нещо ,понеже съм над 40 год.си мисля че повечето тук дето не им издържа баланса,вкл.и психолозите:
Ами не се показвайте ,че навлизате в критическата възраст деееееее!!!

Росита, сега ти видях писанието :re_037: Дай моля те нещо по - смисленно :smile: което като се прочете да носи информация!
На никой не му дреме ти на колко си години, нито пък аз на колко съм години! Тук говорим за акита ину и американска и всичко около акита ину и американска!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3916 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 11:31 AM

Това са снимки на родители на Ками, Къци и Хачи...Това са кучета, които си имат своята изложбена кариера :smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3917 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2013 - 03:28 PM

Това са Мара и баща и :wub: Мара е акита мечта като характер и визия :wub: Да са живи и здрави всички! Мара израстна доста на височина не съм я мерила колко е височината при холката и :smile: Трябва обаче да натрупа малко маса :md_064: Има време тя е млада, пък и разтежа вече спира :smile: Иначе е много дружелюбна, контактна - продължава да скача по децата :ab_041: но вече бягат от нея, защого ги събаря на земята :ab_041:

Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3918 Потребителят е офлайн   ^Rosita^ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 12:24 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 31 October 2013 - 12:00 PM, написа:

Росита, сега ти видях писанието :re_037: Дай моля те нещо по - смисленно :smile: което като се прочете да носи информация!
На никой не му дреме ти на колко си години, нито пък аз на колко съм години! Тук говорим за акита ину и американска и всичко около акита ину и американска!

Ооооох като гледам колко беше смислено коментирането на чуждите кучета и оплюването на собствениците им...чудо!
Трябва все да гледаме в чуждата паница.
Тук не говорим,а си говориш сама и май се разбираш най добре със себе си.
Тук гледаме предимно някакви качени снимки на някакви кучета на незнайно кой и най вече четем реплики породени от завист.
За тази цел има фейсбук ,а репликите си ги четете на "лични".
И моля не ми прави забележка защото форума не е лично твой.

#3919 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 09:50 AM

Показване на мнението^Rosita^, в 31 October 2013 - 10:24 PM, написа:

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 31 October 2013 - 12:00 PM, написа:

Ооооох като гледам колко беше смислено коментирането на чуждите кучета и оплюването на собствениците им...чудо!
Трябва все да гледаме в чуждата паница.
Тук не говорим,а си говориш сама и май се разбираш най добре със себе си.
Тук гледаме предимно някакви качени снимки на някакви кучета на незнайно кой и най вече четем реплики породени от завист.
За тази цел има фейсбук ,а репликите си ги четете на "лични".
И моля не ми прави забележка защото форума не е лично твой.

Този форум е достъпен за всички любители на акита! Ти ли написа за заболяванията при акита, за агресията, за страхливостта?!?!?!? Това са важни теми - както са важни снимките и линиите, които коментирам! Тук има едно обаче......важни са за тези, които искат да научат повече! Важни са коментарите и обясненията за ескпертните оценки например, важни са споровете дори - даже и конфликтите, които възникват понякага. "В спора се ражда истината" :smile: Информацията която черпя е предимно от големите развъдници навът - това е много важно за тези, които искат да се занимават с развъждане в бъдеще :smile:

Росита - мoга да те направя на "2 стотинки", защото не си ми на нивото! Ако обичаш дръж се прилично! Нивото ни е различно разбра ли?!?! Аз се занимавам с развъждане - моите кучета не са само домашни любимци. Интересува ме всичка свързано с акита.....И още нещо - развивам се....
Именно заради това може да ви се стори прекалено професионално това което пускам тук, този форум освен любителски е и киноложки - вие си правите подбора кое да четете и кое ви интересува, както аз си правя подбор за себе си! На мен ми е малко да чета само за начини на хранене, кое куче колко е космато....интересувам се от всичко :smile:
Абе, Росита ако говорим за завист, то това важи за теб основно! От самото начало не ме понасяш, но аз не искам всички да ме обичат :ab_041: :ab_041: :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#3920 Потребителят е офлайн   fey_33 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 November 2013 - 10:14 AM

Дори и сама да говори, поне нещо говори, за разлика от вас Росита, която освен предизвикателни забележки придружени с обидни квалификации, май нищо смислено не пишете. Нямам нищо общо с Акита, но заради любовта към породата, с която пише Петя за нея, чета във форума. Дори да сте с различно от нейното мнение опитайте се да го кажете поне на ниво елементарно възпитание.

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 194
  • 195
  • 196
  • 197
  • 198
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни