Hikaro Zuki ( Иве ), е това исках - да се споделят и хубавите и лошите неща :)
Страхът при акитите, както знаем е наследствен, но се преудолява както ти написах по-горе и аз може да се каже, че имам успех с Ками

Тя няма експертни оценки! Има си 3-те необходими оценки за допускане до разплод, но ще предължи да ходи по изложби

Вече кантактува с хора и кучета съвсем нормално, дори тя сама иска контакт с определени хора, което е голямо постижение...Даже и зъбите вече си показва

Скоро ще я видите на изложбите в София...
Преди малко ми се обади Маги - била си възмутена от държанието ми! Предадено ми е и ти отговарям : Нямам нищо лично към никой и към нищо. Пиша това, което мисля - форумите са за това

В развъдждането има добри кучета има и кучета с недостатъци - нека говорим и за двата типа

И аз имам куче от същата линия, но се опитвам да се справя с проблема - и не го крия ! И на мен Ками ми се беше изгърбила на една от изложбите

е какво?!?! Работя по проблема и толкова....Но трябва да си постоянно, ежедневно с кучето - да излиза сред хора, аз даже зъбите и проверявам говорейки си с приятелка например

Резултат има !
Относно експертните оценки с които ме нападате, че ги правя, да - правя ги! Това го има в развъдният правилник, нарушение няма никакво. Така съм преценила, така съм направила

Но има и още нещо - нямам лошо куче с направена ескпертна оценка. И още - първо имат отлични оценки от изложби и след това им е правена експертна оценка - т.е. всичко е наред
За Къци може да пробваш да го извадиш от клетката и да поживее с теб, ще видиш разликата сама. Той е много красив и е добре да бъде показван.
За другото, което написа ти прощавам, защото просто увисва във въздуха....