Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202
  • 203
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#4001 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 November 2013 - 02:08 PM

Показване на мнениетоmikivt, в 18 November 2013 - 10:18 AM, написа:

Показване на мнениетоlilianas, в 17 November 2013 - 11:11 PM, написа:

А пък аз да ти кажа че си много прост, мойто момче, щот момиче не мож писа така. Ти, като земеш да се освестиш, ше земат да ти обърнат внимание, АМА В ДРУГИ ФОРУМИ, НЕ ТУК!:rc_036:

Хормоналният дисбаланс, за жалост, винаги се отразява зле. Ма кво да правиш, физиология.
Не се надценявай, лелче, никой не се домогва до вниманието ти. Ни тука, ни другаде :re_037:

ТЕНКЮ , БЕЙБИ. НИКОЙ досЯ не ми е викал ЛЕЛЧЕ, явно в провинцията така му са рича...И пак продължаааваш да си мнООООО прост....то това не минава с годините, вярвай ми! Ти може да си излязъл от СЕЛО, но СЕЛОТО НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЕБ! Пък и аз не се притеснявам от възрастта си, дали съм ЛЕЛЧЕ, или БАБЧЕ - ИЧ НЕ МЕ БРИГА, ИМАМ ЖЕСТОКО КУЧЕ, КОЕТО ТИ ЗА СЕКУНДА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПОЗВОЛИШ. И по принцип форумът ми е ясен, когато е населен с БЪЛГАРИ - не е важно какво се коментира, важно е да се заяждаме един с друг, нали?!!! Ако имаш поне МАЛКО ДОСТОЙНСТВО (стига да знаеш какво означава думата) НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИШ ТЪПИТЕ СИ ПРЕРЕКАНИЯ (стига отново да знаеш какво значи тази дума)
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#4002 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2013 - 03:15 PM

Показване на мнениетоdesi79, в 18 November 2013 - 09:03 AM, написа:

Показване на мнениетоlilianas, в 17 November 2013 - 10:09 PM, написа:

Показване на мнениетоdesi79, в 16 November 2013 - 09:43 PM, написа:

Лили,значи ли че си за забраняването на отглеждането и развъждането на породата Акита Ину? По твои думи породата е неконтролируема,агресивна,не подлежаща на обучение,постоянно дебнеща някаква плячка.Какъв е смисъла някой да притежава такова куче ?
Да отбележа ,че моето мнение за породата коренно се отличава от това ,което постоянно се натрапва тук.Да ,трудна и силна порода,но не съм съгласна с облика на чудовище ,който се налага във форума.

Мдааа, всеки си има собствено мнение, което никой не оспорва, но съм абсолютно съгласна с горепосоченото за неразпространяваването на агресивни-страхливи животни от порода Акита- това е моето мнение, това е и причината, поради която аз лично НИКОГА няма да развъдя моя любимец. Считам, че всеки качествен развъдчик, независимо от поколенията японски деди...ич не ми дреме с кви имена са... трябва да подходи по този начин - ТАКАВА АКИТА НЯМА МЯСТО ЗА РАЗВЪЖДАНЕ, защото страхът и агресивността в гена са ОГРОМЕН проблем оттук нататък. Деси, Това което си видяла не е Това което е Явната акита, сигурно, не знам, не мога даже и да предполагам, но моят опит води точно до това: който не умее и не съумява да се справи с породата - да не я отглежда въобще, и да не си я взима за любимец!!!

Това е едно на ръка,въпросът е друг.Как определяме агресивна ли е или е изпусната от стопанина,доминантна или агресивна,проблема в кучето ли е или в дадената ситуация? Киро е убил куче-защитил е територията си,агресивен ли е или е стечение на обстоятелствата тъй като двора не е обезопасен достатъчно добре?След този случай да се развъжда ли с него или не?Акита Ину има ли го в характера или са отделни екземпляри?

Определението Агресивна или НЕ е в зависимост от ПОРОДАТА. АГресивна не може да бъде болонката, или пекинезът, или всякякви тям дребни породи. Те страдат от ТАКА нареченият Синдром на Малките кучета - лаят, ежат се и налитат, защото синдромът обуславя породата им - стопаните им ги ВЕЛИЧАЯТ (което не е различно и за питбула и за акитата) но там нещата стоят по доста-друг начин - направо ВЪЛЧО, ЕЛА МЕ ИЗЯЖ. Това по отношение на дребните,дето се ерчат. Големите, дето се ерчат са или: Породи, неподобни за развъждане, или Кучета от породи за развъждане, на които ХАРАКТЕРЪТ играе ОГРОМНА ШЕГА! Няма да се ерча, няма да се петлявя, само ще кажа, че: АКИТАТА не е куче, което трябва да се отглежда от ВСЕКИ, и ПИТБУЛЪТ НЕ Е ПОРОДА, КОЯТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ОТГЛЕЖДА! Моето ЛИЧНО МНЕНИЕ Е, ЧЕ ПИТБУЛЪТ ВЪОБЩЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТГЛЕЖДА!!!
ТУЙТО!
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#4003 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 November 2013 - 03:28 PM

Показване на мнениетоmik, в 18 November 2013 - 09:15 AM, написа:

Показване на мнениетоdesi79, в 18 November 2013 - 07:03 AM, написа:

Показване на мнениетоlilianas, в 17 November 2013 - 10:09 PM, написа:

Показване на мнениетоdesi79, в 16 November 2013 - 09:43 PM, написа:

Лили,значи ли че си за забраняването на отглеждането и развъждането на породата Акита Ину? По твои думи породата е неконтролируема,агресивна,не подлежаща на обучение,постоянно дебнеща някаква плячка.Какъв е смисъла някой да притежава такова куче ?
Да отбележа ,че моето мнение за породата коренно се отличава от това ,което постоянно се натрапва тук.Да ,трудна и силна порода,но не съм съгласна с облика на чудовище ,който се налага във форума.

Мдааа, всеки си има собствено мнение, което никой не оспорва, но съм абсолютно съгласна с горепосоченото за неразпространяваването на агресивни-страхливи животни от порода Акита- това е моето мнение, това е и причината, поради която аз лично НИКОГА няма да развъдя моя любимец. Считам, че всеки качествен развъдчик, независимо от поколенията японски деди...ич не ми дреме с кви имена са... трябва да подходи по този начин - ТАКАВА АКИТА НЯМА МЯСТО ЗА РАЗВЪЖДАНЕ, защото страхът и агресивността в гена са ОГРОМЕН проблем оттук нататък. Деси, Това което си видяла не е Това което е Явната акита, сигурно, не знам, не мога даже и да предполагам, но моят опит води точно до това: който не умее и не съумява да се справи с породата - да не я отглежда въобще, и да не си я взима за любимец!!!

Това е едно на ръка,въпросът е друг.Как определяме агресивна ли е или е изпусната от стопанина,доминантна или агресивна,проблема в кучето ли е или в дадената ситуация? Киро е убил куче-защитил е територията си,агресивен ли е или е стечение на обстоятелствата тъй като двора не е обезопасен достатъчно добре?След този случай да се развъжда ли с него или не?Акита Ину има ли го в характера или са отделни екземпляри?

Типично по Български от 9 кладенеца вода вадим!
Аз НЕ агресвина акита НЕ съм виждала !
Дали агресията е от страх или доминантност лично МЕН , НЕ МЕ вълнува !
Агресията си е агресия , страха си е страх и в двата случая кучетата са брак без значение бабки и дедовци какви уж известни японски ли , китайски ли , ако щете и виетнамски гръмки имена са ....
Всичко останало за мен е чиста проба ТЪРГАЩИНА и то поредната в Бг.
:zz_020:
Само от опит нека споделя,че сигурното в себе си куче не се пречупва от обстоятелствата !
С две думи няма обстоятелства които да извинят агресията или страха ... това са лабилни животни нямащи място в развъждането на която и да било порода.
Ама ... паритеее, паритееее ..... :zz_020:

АБСОЛЮТНО СЪМ СЪГЛАСНА!Сори Деси, за малко щях да се заплюя с нещо друго. Няма пари, парите са ОСНОВНОТО, те не са МОТИВ, ТЕ СА БЪЛГАРЩИНАТА!Пък кучето се пречупва независимо от обстоятелствата. Важно е КОЙ ГО ВОДИ. Туйто.
User's Signature

Качена снимка

#4004 Потребителят е офлайн   XauMaHaTa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 November 2013 - 12:32 PM

Показване на мнениетоПинпонг, в 20 November 2013 - 10:45 AM, написа:

Показване на мнениетоXauMaHaTa, в 19 November 2013 - 10:08 PM, написа:

Защо все така става....приятелю, аз лично много харесвам питбулите, смятам, че това може да е едно разкошно обичливо семейно животно, но все още не разбирам защо повечето им стопани смятат, че те са "ТИРАНОЗАВРИ РЕКС" и от тази им философия тази порода страда най-много....как си представяш/те 15-25 кг питбул да направи каквото и да е на 40-50 кг акита, средноазиятска овчарка, кангал и т.н.....относно останалото, за което говориш е все едно някой да дойде да говори за твоите деца без дори да ги познава, така че бъде по-възпитан и се въздържай....

:ab_041: :ab_041: :ab_041:
Няма нужда да си го представям виждал съм го адски много пъти .
Когато към края на 90те години разни ентусиасти прочели някое и друго рекламно списание решиха че са открили топлата вода и започнаха да докарват своите огромни космати кучета от всякакви старни и да ги карат да правят несвойствени за породата им неща съм виждал много грозни гледки.

Акита има своите стархотни качества но както се казваше в един виц "не бъркай боя със ситуацията" :rc_036:

Привет Пинпонг, какво имаш предвид с "не бъркай боя със ситуацията"?

#4005 Потребителят е офлайн   mikivt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2013 - 09:23 AM

Показване на мнениетоlilianas, в 22 November 2013 - 02:08 PM, написа:

ТЕНКЮ , БЕЙБИ. НИКОЙ досЯ не ми е викал ЛЕЛЧЕ, явно в провинцията така му са рича...И пак продължаааваш да си мнООООО прост....то това не минава с годините, вярвай ми! Ти може да си излязъл от СЕЛО, но СЕЛОТО НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЕБ! Пък и аз не се притеснявам от възрастта си, дали съм ЛЕЛЧЕ, или БАБЧЕ - ИЧ НЕ МЕ БРИГА, ИМАМ ЖЕСТОКО КУЧЕ, КОЕТО ТИ ЗА СЕКУНДА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПОЗВОЛИШ. И по принцип форумът ми е ясен, когато е населен с БЪЛГАРИ - не е важно какво се коментира, важно е да се заяждаме един с друг, нали?!!! Ако имаш поне МАЛКО ДОСТОЙНСТВО (стига да знаеш какво означава думата) НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИШ ТЪПИТЕ СИ ПРЕРЕКАНИЯ (стига отново да знаеш какво значи тази дума)

Малее, мале. То е Изказ, то е Стил, то е Език. Към първоначалната диагноза, за жалост, ще добавя и не особено висока интелигентност. Ма па, хубавото е, че от това не се умира.
Сигурен съм, че тровиш живота на доста хора, но тъй като аз не искам да съм от тях, за последно ти отговарям. Предполагам, че и ти след 1-2 злобни коментара, празни откъм съдържание и наситени с главни букви, ще ме лишиш от вниманието си. :re_037:

#4006 Потребителят е офлайн   Пинпонг Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2013 - 08:10 PM

Показване на мнениетоXauMaHaTa, в 24 November 2013 - 12:32 PM, написа:

Това е един стар виц който ,нямам намерение да разкавам тук .
Исках да кажа да не бъркате рекламните книжки описващи породите с реалността.

Да кажа и нещо на Лили:
Захапката на питбула е различна за всеки индивид но като цяло не е много по-различна от колкото на другите големи породи :md_064:

#4007 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2013 - 10:37 AM

Показване на мнениетоПинпонг, в 25 November 2013 - 06:10 PM, написа:

Показване на мнениетоXauMaHaTa, в 24 November 2013 - 12:32 PM, написа:

Това е един стар виц който ,нямам намерение да разкавам тук .
Исках да кажа да не бъркате рекламните книжки описващи породите с реалността.

Да кажа и нещо на Лили:
Захапката на питбула е различна за всеки индивид но като цяло не е много по-различна от колкото на другите големи породи :md_064:

Реалността е ясна :smile: пишем за нея често тук :tb_195: За захапката не питбула също сме чели, :smile: а вица би било добре да се разкаже за разведряване на обстановката :ab_041:

Хубав ден на всички и честит първи сняг! :wub: Сутринтта кучета се побъркаха от кеф :ab_041: Мара и Мару-мечката като най-големите диваци се прибраха мокри и кални :ud_009: без да подозират, че времето сутрин ми е разпределено до минута :dog: :dog: :dog:
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#4008 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:+359889329935

Публикувано: 28 November 2013 - 12:51 PM

Здравейте!
Ето и малко снимки от последния слънчев ден на моите диваци! :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4009 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2013 - 08:58 AM

Хубав и благословен петъчен ден от мен и моите "отлитнали аггели" - бебетата на Киро и Казуми :wub: Бъртън, Бени и Кума :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4010 Потребителят е офлайн   axelcharry Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 November 2013 - 09:26 AM

Мале колко са сладки тези диваци. :wub: :dog: Времето при вас е мечта дано да завали сняг и при нас :hb_027: :zz_225:

#4011 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 December 2013 - 04:02 PM

Здравейте,
нямам търпение да ви представя бебета от Litter "V" на развъдника :af_089: в една Новогодишна фотосесия :flagbg:
Тук не съм ги представяла - имаме 6 страхотни момичета :wub: Киро работи по поръчка на клиента :ab_041: защото в предното кучило имахме 6 момчета и само 2 момичета :dog:
За съжаление ми изпратиха на първо време само тези три снимки, утре ще ви запозная всяка една дама по отделно :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4012 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2013 - 09:59 PM

Още малко снимки на бебоците да им се порадвате и вие :db_046:

Специални благодарности на моите приятелки Теди и Теменужка благодарение на които тази професионална фотосесия е факт!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4013 Потребителят е офлайн   stronger69 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 December 2013 - 08:07 PM

Ай,АЙ Големи Сладури.Браво!!!

#4014 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2013 - 05:03 PM

Показване на мнениетоstronger69, в 07 December 2013 - 06:07 PM, написа:

Ай,АЙ Големи Сладури.Браво!!!

Благодаря :db_046: Наистина са големи сладури, а на живо са още по-големи сладкишкета :wub:

Ето малко снимки от изложбите през почивните дни. Знам, че някои от вас не обичат такива киноложки показности, но темата акита е само една и включва всичко за породата :smile: Ако трябва да съм откровенна и аз не си падам по такива мероприятия, но развъждането го изисква :smile: Надявам се в бъдеще такива изложби да приема като шоу, което ще носи повече информация, а не само задължение. Искам да видя навън как са организирани изложбите - до сега не съм ходила :smile: Нали сме още "аматьори" в развъждането :md_064: Ето ги Мару, Хару, Мара и Йошката :ab_041: Малкият Мару, кото е само на 5 месеца беше само като зрител, а големият Хару за сетен път доказа, че БГ му е "тясна" - това куче трябва да бъде показвано навън!
Мара и Йоша не се предтавиха добре като държание на ринга, но ми направи впечетление, че това което мислят селекционерите на акита ину се различава от това, което оценяват съдийте тук. Затова искам да видя как ще бъдат оценени някои линий на развъдника извън страната.

Ето ги красавците :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4015 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 December 2013 - 11:35 PM

Последно - една снимка на Хару, която много харесвам :db_046:

Прикачена снимка

И една голяма прегръдка на Мару за лека нощ :wub:

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4016 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 December 2013 - 11:19 AM

Здравейте!

Петя, разкошни палета! Страхотно кучило! БРАВО!
Както и изложбата! Невероятна си! Господ здраве да ти дава, да си все така всеотдайна, красива и блага! Ти си човекът, който оформя кучетата си! Както казва Сизър Милан (въпреки че не съм му голям фен) от господарят зависи всичко! И ти го правиш!!! А при нас нещата вече са ОК!!! Да бях знаела преди година, ама нали 4 доктора ме убедиха в противното! УРА!!! ОТКРИХМЕ ПРОБЛЕМА НА УШИТЕ СИ!!! Дами и господа, представям ви един ОСИЛ, заседнал още преди година в голяма близост до тъпанчето. Трябваше да се изръся с 258 лева за да се установи и отстрани причината за нашето неистово тръскане на главата! Майната им на парите, дами и господа, пари се изкарват. Аз съм щастлива и доволна, че кучето ми вече е освободено от генералния проблем. Днес изпихме последното хапче от антибиотика, капем капки всекидневно, и кучето ми вече е "друг човек". Много съм доволна и щастлива!!! Пожелавам на всички ви: ДОБРО ЗДРАВЕ, за ВАС и за любимците ви! И отново БЛАГОДАРЯ БЕЗКРАЙНО МНОГО НА ПЕТЯ! Без нея тези 258 лева щяха да са 358! Аз съм проста средностатистическа българка с тийнейджър, и за мен всеки лев е от значение, поне си го признавам! Затова - бъдете приятели един с друг, оставете моето мърморене и гъргорене, аз го правя само с хора, които си мислят, че са вечни... Обичам ви, целувам ви, и ви казвам, че нашият Хачи вече е добре!!! Страшно умен, по случая му купих нова играчка...от Джъмбо...а той познава торбите на Джъмбо и ходи и се рови да види дали не нося и нещо друго... ГОЛЯМ СЛАДУР МИ Е!!! Колко плаках като го видях напълно упоен, с висящ език...Но докторът каза - не може иначе да се направи преглед, независимо от животното. Офтоскопът трябва да слезе до тъпанчето, за целта животното трябва да е АБСОЛЮТНО НЕПОДВИЖНО....И колко ми се учуди, когато чекнах квадратчето да не го реанимират в случай на сърдечен арест по време на пълната упойка...Няма значение. Моят Хачко е жив и здрав, след няколко дни ще навърши 4 години, радвам му се, ядосвам му се, но си е моето куче...:rc_036::dog:
User's Signature

Качена снимка

#4017 Потребителят е офлайн   stronger69 Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 December 2013 - 06:54 PM

Браво за Хачи.Майната му на парите,те не са всичко.Колко много ни дават нашите любимци........неизмеримо много :re_037:

#4018 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 December 2013 - 08:33 PM

Показване на мнениетоlilianas, в 12 December 2013 - 09:19 AM, написа:

....И колко ми се учуди, когато чекнах квадратчето да не го реанимират в случай на сърдечен арест по време на пълната упойка...Няма значение. Моят Хачко е жив и здрав, след няколко дни ще навърши 4 години, радвам му се, ядосвам му се, но си е моето куче...:rc_036::dog:

:ab_041: :ab_041: :ab_041: Защо ли не се изненадвам :ab_041: :ab_041: :ab_041: това не ми го каза по телефона :ab_041: :ab_041: :ab_041:
Ей, хора не знам с какво впечатление сте за Лили, (всъщност много добре знам :ab_041: ) Това е човек, който много си обича кучето - въпреки всичко :wub:
Когато любовта е водеща, посоката винаги е правилна! Казвам го от опит :md_064:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4019 Потребителят е офлайн   AlStyle Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2013 - 01:22 PM

Здравейте, искам да попитам има ли някой от подфорум, който има мъжка Акита и е от Пловдивския регион.

#4020 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 December 2013 - 03:20 PM

Показване на мнениетоAlStyle, в 19 December 2013 - 11:22 AM, написа:

Здравейте, искам да попитам има ли някой от подфорум, който има мъжка Акита и е от Пловдивския регион.

Здравейте, има мъжка акита в Пловдивско - едно от моите кучета живее щастливо в този край, зависи каква е целта на запитването ви:smile: Чакам нови снимки от красивия, тъмно червен Бъртан :wub:
Ето една снимка на брат му Барс, който не е тъмно червен, но е много красив мъжкар :dog: Той живее щастливо в Ловеч обграден всекиднивно с любов на макс :hb_027:

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 199
  • 200
  • 201
  • 202