Dog.bg Форуми : Акита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (233 Страници) +
  • « Първа
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 207
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Акита

#4081 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 February 2014 - 06:54 PM

Показване на мнениетоThe Dogs friend, в 09 February 2014 - 09:43 AM, написа:

Любимата зима!

Е, най-накрая да ви видим! Време беше. Ама каква зима ви друса, бе? При нас е пролет...:rc_036:
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#4082 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2014 - 06:57 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 14 February 2014 - 04:28 PM, написа:

Здравейте,

заповявайте в новата Група :smile: Там ще намерите всички въпроси относно - отгреждане, възпитание, спорт, развъждане.... https://www.facebook...21257918115586/
Без скандали, интриги, комплекси.....всичко за вашето куче - с любов :ha_081:

Поздрави :ab_041:

Аз лично вече публикувах там няколко мнения. Доволна съм от инициативността на Петя, защото вследствие на множество новогодишни проблеми, на мен ми липсва такава. Радвам се, че има някой, КОЙТО МИСЛИ ЗА КУЧЕТАТА, А НЕ ЗА ПЕЧАЛБАТА ОТ ТЯХ!!!:rc_036:
User's Signature

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"! Качена снимка

Качена снимка

#4083 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2014 - 07:14 PM

Показване на мнениетоmikivt, в 25 November 2013 - 09:23 AM, написа:

Показване на мнениетоlilianas, в 22 November 2013 - 02:08 PM, написа:

ТЕНКЮ , БЕЙБИ. НИКОЙ досЯ не ми е викал ЛЕЛЧЕ, явно в провинцията така му са рича...И пак продължаааваш да си мнООООО прост....то това не минава с годините, вярвай ми! Ти може да си излязъл от СЕЛО, но СЕЛОТО НИКОГА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТЕБ! Пък и аз не се притеснявам от възрастта си, дали съм ЛЕЛЧЕ, или БАБЧЕ - ИЧ НЕ МЕ БРИГА, ИМАМ ЖЕСТОКО КУЧЕ, КОЕТО ТИ ЗА СЕКУНДА НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПОЗВОЛИШ. И по принцип форумът ми е ясен, когато е населен с БЪЛГАРИ - не е важно какво се коментира, важно е да се заяждаме един с друг, нали?!!! Ако имаш поне МАЛКО ДОСТОЙНСТВО (стига да знаеш какво означава думата) НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИШ ТЪПИТЕ СИ ПРЕРЕКАНИЯ (стига отново да знаеш какво значи тази дума)

Малее, мале. То е Изказ, то е Стил, то е Език. Към първоначалната диагноза, за жалост, ще добавя и не особено висока интелигентност. Ма па, хубавото е, че от това не се умира.
Сигурен съм, че тровиш живота на доста хора, но тъй като аз не искам да съм от тях, за последно ти отговарям. Предполагам, че и ти след 1-2 злобни коментара, празни откъм съдържание и наситени с главни букви, ще ме лишиш от вниманието си. :re_037:

Изказа и стила ми е вдъхновен от НОВОДОШЛИТЕ СОФИЯНЦИ! Не съм чела форума от много време, но насищането с главни букви е основно от тях. Принудиха Столичаните да избягат в провинцията, Градът в който толкова години съм живяла спокойно СТАНА НЕПОНОСИМ, няма да се извинявам нито за главните букви, нито за изказа, нито за езика, аз съм човек, който иска да живее на спокойствие в собствения си град! И за пореден път - не търся внимание, просто давам мнението си за породата АКИТА, и по специално за японската, ако въобще си чел/а по-назад. А относно интелигентността ми - просто няма как да коментираш, ако не изчетеш 200-те страници на форума и не ме видиш очи в очи. Останалото е Тъпа, смотана, персонална обида, лишена от всякакъв мотив. Мога да ти препоръчам да прочетеш книга, но за жалост е на английски.:rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#4084 Потребителят е офлайн   lilianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2014 - 07:24 PM

Здравейте приятели, отново!

Радвам се да видя всички тези разкошни снимки, макар че те никак не идентифицират НАШИТЕ български кучета акита.
Искам да ви кажа, че моят Хачико е изключително добре, предстои му къпане утре, тъй като времето го позволява (не забравяйте, че той се плаши от шума на електроуредите и не мога да го изсуша със сешоар, както правят с брат му, например) Разкошен мъжки екземпляр, адски умен - идва сам да си иска ядене, сам да си иска разходка, направо да нямаш грижа! След като докторите премахнаха проблема с ухото направо сме на шест отвсякъде! Живеем си добре, радваме се на любовта му, и отвръщаме със същото. Невероятно животно е! Само че, не към всички и всичко, естествено. Проблемът с агресията и страха му продължава да е налице и няма да спре. Когато се гръмне навън не иска да излиза. И това си е винаги. И винаги така ще бъде. Той е адски наплашен и страхлив, и това няма да му мине. Ще си остане винаги. Въпреки това е едно животно, което си имам в къщата, което ми е ангажимент, което донякъде ми е приятел, и ще си остане такова. Наблюдавайте ги (не ги гледайте, има разлика) и ще видите, че те сами си казват какво и кога го искат. Уникална порода! Няма друга такава- те са си синя кръв...:rc_036:
User's Signature

Качена снимка

#4085 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 14 February 2014 - 08:04 PM

Разбра ли се най-сетне какво беше това с ушите,че и ние го загазихме с ушите.....
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#4086 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2014 - 08:26 PM

Здравей Лили,
радвам се, че отново си тук - питаха ме в групата " коя е тази жена с такъв опит в отглеждането на акита" :smile: Много ни мина през главата ... :ab_041:

И именно затова не съм свикнала да си оставям "каруцата в калта", отново ще отговоря на Ива Бояджиева Hikaro Zuki подобаващо!

Какво представлява думата собственост?
Собствеността е вид разпореждане, владение, притежание на нещо (в случая куче ) :ab_041:
Ако те интересува толкова моята собственост (кучета ) спокойно може да се обърнеш към Клуб Акита и Шиба ину България! Там има всички необходими документи в нотариална форма, с които да се удостовери собствеността ми! :smile:
Собствеността също така е променлива величина - т.е. може да се променя! Ако днес нещо е моя собственост - то утре може вече да не бъде моя собственост :ab_041:
И понеже съм видяла какво ли не в живота си - ще ти кажа, че няма нещо за което да не съм подготвена и да не съм го обмислила :ab_041: Хубави кучета ще се внасят тепърва.... :ab_041:

Ако написаното от мен по-горе представлява трудност и не може да го разбереш се обърни към приятели или адвокат :smile:

Спокойна вечер!
User's Signature

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645

"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева

#4087 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2014 - 08:32 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 14 February 2014 - 06:04 PM, написа:

Разбра ли се най-сетне какво беше това с ушите,че и ние го загазихме с ушите.....

Здравей,
има го написано от Лили по нагоре в темата. Извади се осил от ухото на Хачи!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4088 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 February 2014 - 08:34 PM

Благодаря уж четох,но явно съм го пропуснала.
Останах с впечатление,че са някакви гъби.
Добре,че са се отървали,че е истинско мъчение. :beer:
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#4089 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 February 2014 - 09:23 PM

Показване на мнениетоShiBumi_GirL, в 14 February 2014 - 06:34 PM, написа:

Благодаря уж четох,но явно съм го пропуснала.
Останах с впечатление,че са някакви гъби.
Добре,че са се отървали,че е истинско мъчение. :beer:

Да, всичко е наред с Хачи :smile: Какъв е вашият проблем?
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4090 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 February 2014 - 09:39 PM

Ето това ни се случи :dh_188:
http://forum.dog.bg/...1&#entry1132476
User's Signature

Dog Lover
Качена снимка

#4091 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2014 - 10:27 PM

Привет,
малко снимки от днешната изложба :md_064:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4092 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 February 2014 - 03:39 PM

.....и още снимки от днес :)

Maru :dog:

Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка

Beni :dog:

Прикачена снимка

Eyko :dog:
Много съм доволна от представянето на Ейко днес - хубави движения на ринга, уравновесен характер, хубава стойка
Въпреки, че не е на първо място по преценка на съдията /на първо място е кучето на Ива/ за мен Ейко е реалния победител за разлика от вчера, когато представянето и беше по-лошо.
Браво Ейко!!! Гордеем се с теб!!!

Прикачена снимка
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4093 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:+359889329935

Публикувано: 17 February 2014 - 07:50 AM

Здравейте ето малко снимки на малката Ayame на първата й изложба се справи чудесно и успехите са на лице-BIS Baby! :wub: :wub: :wub: :rc_036:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

„Едно е да говориш много, друго е да кажеш нещо.“
Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4094 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2014 - 07:57 AM

ето я и непокорната Рия :wub: Заслужено си взе титлата млад шампион на България! :wub: :wub: :wub: Много съм горда с представянето на 2те ми кучета на международната изложбата в София ! И огромни благодарности на Гергана Генчева за страхотните снимки! :rc_036:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4095 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2014 - 10:47 AM

Показване на мнениетоHikaro Zuki, в 17 February 2014 - 05:50 AM, написа:

Здравейте ето малко снимки на малката Ayame на първата й изложба се справи чудесно и успехите са на лице-BIS Baby! :wub: :wub: :wub: :rc_036:

Малката е страхотна!!! :wub:

Винаги съм честна и справедлива....
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4096 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2014 - 11:38 AM

Показване на мнениетоHikaro Zuki, в 17 February 2014 - 05:57 AM, написа:

ето я и непокорната Рия :wub: Заслужено си взе титлата млад шампион на България! :wub: :wub: :wub: Много съм горда с представянето на 2те ми кучета на международната изложбата в София ! И огромни благодарности на Гергана Генчева за страхотните снимки! :rc_036:

Добре е да изгледаш представянето на Рия (и твоето също) на 16.02.2014г. В събота беше много по-добре :smile: Тук не целя да се заяждам - просто нещата са очевадни.
Руснака (хендлера на Патриция от Полша) също беше като гръмнат! Двете кучета бяха несравними като качество....
И друго, което ми направи впечатление Dragan Janjic /Serbia/ не смееше да погледне другите две кучета на ринга и се отнесе с пълно пренебрежение!
Когато оценяваш, дори и да имаш фаворит си длъжен поне да се отнешеш с уважение към присъсващите на ринга. Той избягваше погледа ми :ab_041: като гузен....
Представянето на Ейко беше по-добро от твоето в неделя :smile: Това са фактите! Рия си има своите хубави качества, хубава си е...но и двата пъти прескачеше ринга, освен това ти я водеше с дясната ръка :ab_041:

Клипа от изложбата ще го изпратя лично на Dragan Janjic за да си види оценяването и неговото държание като съдия въобще. Не, че той ще го изгледа.....наясно съм.....но все пак да знае, че е гледан, дори и да не го брига :ab_041:
Не може да кажеш на хендлера ( в случая Емо ) да направи кръг и да се обърнеш с гръб и да не видиш какво прави кучето .... т.е. въобще не те интересува и ти е се тая....първото място е ясно!

Това беше най-наглото оценяване въобще, на което съм присъствала до сега в моето много скромно изложбено присъствие :ab_041:

Мечтая за оценяватено на Накагава.....впечатлена съм от него!

Не целя никой да обиждам и да се заяждам, но обичам истината.....

Реално погледнато това бяха най-слабите ни кучета като родословие, но не и като качество! Много съм доволна от представянето им :smile:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4097 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2014 - 11:49 AM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 17 February 2014 - 11:38 AM, написа:

Показване на мнениетоHikaro Zuki, в 17 February 2014 - 05:57 AM, написа:

Добре е да изгледаш представянето на Рия (и твоето също) на 16.02.2014г. В събота беше много по-добре :smile: Тук не целя да се заяждам - просто нещата са очевадни.
Руснака (хендлера на Патриция от Полша) също беше като гръмнат! Двете кучета бяха несравними като качество....
И друго, което ми направи впечатление Dragan Janjic /Serbia/ не смееше да погледне другите две кучета на ринга и се отнесе с пълно пренебрежение!
Когато оценяваш, дори и да имаш фаворит си длъжен поне да се отнешеш с уважение към присъсващите на ринга. Той избягваше погледа ми :ab_041: като гузен....
Представянето на Ейко беше по-добро от твоето в неделя :smile: Това са фактите! Рия си има своите хубави качества, хубава си е...но и двата пъти прескачеше ринга, освен това ти я водеше с дясната ръка :ab_041:

Клипа от изложбата ще го изпратя лично на Dragan Janjic за да си види оценяването и неговото държание като съдия въобще. Не, че той ще го изгледа.....наясно съм.....но все пак да знае, че е гледан, дори и да не го брига :ab_041:
Не може да кажеш на хендлера ( в случая Емо ) да направи кръг и да се обърнеш с гръб и да не видиш какво прави кучето .... т.е. въобще не те интересува и ти е се тая....първото място е ясно!

Това беше най-наглото оценяване въобще, на което съм присъствала до сега в моето много скромно изложбено присъствие :ab_041:

Мечтая за оценяватено на Накагава.....впечатлена съм от него!

Не целя никой да обиждам и да се заяждам, но обичам истината.....

Реално погледнато това бяха най-слабите ни кучета като родословие, но не и като качество! Много съм доволна от представянето им :smile:

Аз също не се заяждам но си в грешка ! В неделя не съм Взела ВОВ аз а отново японското куче! Което беше невероятен мъки!! Коментара на съдията беше че Рия бе с най коректни движения спрямо кучетата на развъдчик от Полша но мъжкото куче бе по голямо и развито което е нормално тъй като той вече е в шампионски клас а Рия е все още но 14 месеца!
Рия в Събота наистина се държа лошо на първата обиколка,но след това се успокой! А водех кучето с дясната ръка тъй като съдията застана от дясно и кучето винаги трябва да минава покрай съдията! След това ми обясниха че това го изискват само от проф.хендлири
и че не е задължително и ние да го правим! :ae_085:
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4098 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2014 - 12:00 PM

Въобще не съм в грешка, просто поведението на Dragan Janjic /Serbia/ беше повече от нагло!

Руснака мигаше на парцали :ab_041: като видя за какво иде реч :ab_041: :ab_041: :ab_041: Пълна пародия!

Забавление....абе ще му изпратя подарък за рожденния му ден :ab_041:
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

#4099 Потребителят е офлайн   Hikaro Zuki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2014 - 12:25 PM

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 17 February 2014 - 12:00 PM, написа:

Въобще не съм в грешка, просто поведението на Dragan Janjic /Serbia/ беше повече от нагло!

Руснака мигаше на парцали :ab_041: като видя за какво иде реч :ab_041: :ab_041: :ab_041: Пълна пародия!

Твоя си работа какво и на кой ще пращаш! Но първо питай развъдчикът не спори без да знаеш аз щях да бъда щастлива ако бях взела ВОВ но мъжкото куче взе ВОВ. Рия взе само BJC! И друго в базата дани за акита на някой кучета си допуснала някой грешки в титлите им! Разгледай добре и ги поправи! :md_064:
ето ти линк на развъдчика да го попиташ тъй като отново ме обвиняваш че лъжа попитай преди да си започнала с обвиненията си!
https://www.facebook...l/photos_albums
User's Signature

Софокъл

KENNEL HIKARO ZUKI
+359889329935

#4100 Потребителят е офлайн   Петя Кръстева Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 February 2014 - 01:43 PM

Показване на мнениетоHikaro Zuki, в 17 February 2014 - 10:25 AM, написа:

Показване на мнениетоПетя Кръстева, в 17 February 2014 - 12:00 PM, написа:

Твоя си работа какво и на кой ще пращаш! Но първо питай развъдчикът не спори без да знаеш аз щях да бъда щастлива ако бях взела ВОВ но мъжкото куче взе ВОВ. Рия взе само BJC! И друго в базата дани за акита на някой кучета си допуснала някой грешки в титлите им! Разгледай добре и ги поправи! :md_064:
ето ти линк на развъдчика да го попиташ тъй като отново ме обвиняваш че лъжа попитай преди да си започнала с обвиненията си!
https://www.facebook...l/photos_albums

Говорим за различни неща - нали не си мислиш, че въобще Риа може да вземе ВОВ при такава конкуренция :ab_041: Твоето куче е с BJC, а нашите не! За това говоря - явно не си ме разбрала, или аз не съм се изразила правилно. Нали не разбирам от оценки :ab_041:
А относно базата данни- тя е неофициална информация доколкото знам! Маги я потдържа, ако има някъде грешка я кажи да се поправи - възможно е и да има такава! Въобще не разбирам от титли и не искам и да разбирам....ако оценките не присъстват в правилника за развъждане, въобще няма да ходя на такива панаири. Но няма как....Нищо де, ще се отиде и извън страната - може пък там да ми хареса....Хару... Мару расте....."поживем увидим" казват руснаците :md_064:

Поздрави и хубав ден!
User's Signature

Akita Bagatur Ken

Петя Кръстева

• (233 Страници) +
  • « Първа
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206