Ти си психично болен човек, който има спешна нужда от помощ. Толкова си се вманиачила в идеята, че някой те следи непрекъснато, че вече сама си правиш фалшиви имейли и сама се опитваш да влезеш в собствените си профили.
Имам позната, която за твое щастие, чете и пише в този форум, тя в момента специализира на четвърти километър и би могла да ти окаже адекватна помощ. На базата на това което си показала до сега тук, има върху какво да се работи и хич не си от най-леките случаи. И Теменужка ти го написа тук преди известно време.
Как не те е срам всяка година един и същи театър да играеш? Жена на сума години, а се държи като хлапе на 10 години. Хората ми пишат, че пак си откачила и ти се подиграват. Не ме вълнува какво правиш и как го правиш, резултатите добри или лоши са на лице. Ако желаех да разбера с какво се занимаваш, щях просто да приема приятелството ти във фейсбук. Ако това е начина да ме накараш да го приема - съжалявам, неудачен е.
В часът, показан на твоят пост, аз съм била на работа. На работа, както се предполага - работя, нямам достъп до фейсбук (ограничен е за всички) и за твое най-голямо разочарование, за разлика от фирмата, в която ти си клатиш краката по форуми и фейсбук по цял ден, в моята работа, аз влизам и излизам с магнитна карта, която показва колко време какво съм правила и отчита моята дейност. Пощите на абв не ползвам от около 12 години и никога не съм имала такава. И на дали съм толкова тъпа, за да вляза с поща, която е xael@abv.bg. Дали ще успея да вляза в нея, ако напиша katsukentakennAl, iamevilbitch или roman2015? Извинявам се, ама....
Това е ПОСЛЕДНИЯТ път, в който аз ти отговарям под каквато и да била форма на глупост, написана по мой адрес или каквото и да било, което има за цел да привлече внимание и да ти направи поредната реклама за "пазара".