Здравейте!
Нямах предвид кой е Bellboy, а за кой "младеж" говори Bellboy, на когото обръщат внимание. Сега като се чета сама себе си, виждам че съм се изразила мислоубийствено...

Извинете ме! Както и да е, разбрах, че става въпрос за голдън, страшно ги обичам и харесвам, Хачи като малък имаше 2-ма приятели такива - Арчи и Елмо, но сега за съжаление с Арчи се разминаваме през 2 тротоара, а Елмо не сме го виждали почти от година...
Кай много ми харесва!!!! Разкошен е! Белите акити по принцип с розови нослета ли са?
Чакам нови снимки на Химерка, да я видя, пък и на живо...предпочитам, защото е друго да имаш контакт с жувотното по този начин. И добиваш по-реална представа...
Петя, ако имаш някаква връзка с момчето, което иска такова куче, ето ти по-горе предложението на korbac, може би ще се навие, какво като е "американка", те не са по-лоши, напротив, поради заплождането им с други култивирани породи, те са по-малко (не казвам че не са въобще) агресивни, в сравнение с японските.
Слагай нашийник и повод докато е време, защото и Хачико играеше до 8-мия месец на поляната с всички кучета и тичаше свободно...ама ела сега да ни видиш...плътно на повод, няма пускане. Само на вилата ако успеем да се доберем някоя събота и неделя - в двора...и той пощръклява за около час-два, но после пак си се пльоска и разплува и лежи... Касъл, от друга страна пък сам си играе, няма нужда някой да му хвърля топка и да го забавлява...той сам се справя отлично. Ще се постарая съвсем скоро да ги снимам двамата заедно, за да ви ги покажа. На 66-68 стр. от темата има техни публикувани снимки, даже аз ги бях забравила, но по-актуалните са си друго нещо...
Иначе ние сме добре...едва дишаме в жегата и на разходка преди 19.00 часа не ни се и ходи...влачим се. Да му сложа шината направо си ме мързи, и все не се сещам, ама то като излезем навън и ушето ни все право, и аз честно казано и забравям...
Това засега, като направим сбирката "Акита-акита" + "Хъски-хъски" ще ви пишем за емоциите, пък може и да се присъедините към нас, ако желаете...
Поздрави, прегръдки и целувки на любимците ви!!!