Акита
Публикувано: 22 October 2011 - 01:41 AM

Казах на собствениците да се регистрират тук - досега ниенте - ни дума, ни вопъл, ни стон. Както и да е - техния изглежда много по-як от моя и много по-красив, ама собственика му УЕКО се е вманиачил в отглеждането - става по нощите да го извежда, не щот кучето искало, а защото той така мисли че било правилно...

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 23 October 2011 - 09:24 PM
Публикувано: 23 October 2011 - 10:15 PM
Разкошен е! Честито, да ви е жив и здрав! Ама на мен според снимката ми се струва бял...

Моя Хачико също е роден на 25.12. Колегите даже ме бъзикаха да го кръстя ИЦО - демек на ХРИСТО.

Брях, колко много хора изчезнаха от тоя форум...

"Човек няма нужда от нищо повече, отколкото сърцето му обича!" Гледайте "Сибирско възпитание"!

Публикувано: 24 October 2011 - 08:58 AM
Come_Closer, в 23 October 2011 - 07:24 PM, написа:
Добре дошъл на новият Хачи!

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 24 October 2011 - 09:31 AM
Петя Кръстева, в 19 October 2011 - 02:15 PM, написа:
lilianas, в 19 October 2011 - 01:38 PM, написа:

Много са красиви, да са живи и здрави!!! Въпросът е: как ли ще реагира Кирей, ако покрай "неговите" дами се появи друг мъжкар...

Как ще го отчита?!?! Един месец вече след разгонването и още мирише - избиха се заради нея мъжкарите в квартала

Лили пусни малко снимки на Хачи да го видим!
Толкова е.....

Публикувано: 24 October 2011 - 03:16 PM
lilianas, в 21 October 2011 - 11:41 PM, написа:

Казах на собствениците да се регистрират тук - досега ниенте - ни дума, ни вопъл, ни стон. Както и да е - техния изглежда много по-як от моя и много по-красив, ама собственика му УЕКО се е вманиачил в отглеждането - става по нощите да го извежда, не щот кучето искало, а защото той така мисли че било правилно...

Може ли да споделите за този разтвор и как се използва? Доколкото знам оредяването на козината на лактите е по-скоро от лежане върху твърдо или от препаратите, с които чистим пода.
Публикувано: 25 October 2011 - 12:08 PM
Защото ние си стоим от няколко месеца на 36 кила и явно няма да мръднем повече. Моя е кат манекенка - един дълъг бедър, иначе не е хърбав, но не ще да наддава.
Letty, този разтвор ни го приготви нашия си доктор. Каза, че по принцип тези плешивини освен от лежането се получават и от налични бактерии. Даде ми 1 ампула смес, с която на памуче намазвам кучето на определените места, и още 1 ампула - концентрат, от която капвам 1-2 капки в около 10 литра вода и натърквам мокетите и килимите. А ако настилката е теракот или ламинат - още по-лесно - направо се измива.
Правила съм го 2 поредни дни и му се възстановиха. Сега обаче пак са се появили и пак ще правим процедурата. Нямам представа обаче какво е, нали знаете колко са потайни дофторите - да не вземеш сам да се лекуваш...

Снимки - съвсем скоро ще пусна, трябва да му намеря най-последните.
Някой с мъжкар да сподели относно проблема с гноенето на пишката... Лекар ми каза, че е от близането, защото вкарват всякакви бактерии под препуциума, аз му се карам и той ме слуша - почти не се ближе. Въпросът е, че когато не съм там сигурно си го прави. Не е много, но го има. Един път ни третираха с антибиотична паста, правим от време на време промивки с риванол, обаче проблемът си е перманентен...

Публикувано: 25 October 2011 - 12:34 PM
lilianas, в 25 October 2011 - 10:08 AM, написа:
Защото ние си стоим от няколко месеца на 36 кила и явно няма да мръднем повече. Моя е кат манекенка - един дълъг бедър, иначе не е хърбав, но не ще да наддава.
Letty, този разтвор ни го приготви нашия си доктор. Каза, че по принцип тези плешивини освен от лежането се получават и от налични бактерии. Даде ми 1 ампула смес, с която на памуче намазвам кучето на определените места, и още 1 ампула - концентрат, от която капвам 1-2 капки в около 10 литра вода и натърквам мокетите и килимите. А ако настилката е теракот или ламинат - още по-лесно - направо се измива.
Правила съм го 2 поредни дни и му се възстановиха. Сега обаче пак са се появили и пак ще правим процедурата. Нямам представа обаче какво е, нали знаете колко са потайни дофторите - да не вземеш сам да се лекуваш...

Снимки - съвсем скоро ще пусна, трябва да му намеря най-последните.
Някой с мъжкар да сподели относно проблема с гноенето на пишката... Лекар ми каза, че е от близането, защото вкарват всякакви бактерии под препуциума, аз му се карам и той ме слуша - почти не се ближе. Въпросът е, че когато не съм там сигурно си го прави. Не е много, но го има. Един път ни третираха с антибиотична паста, правим от време на време промивки с риванол, обаче проблемът си е перманентен...

Благодаря за отговора! Ще попитам и аз моя вет дали знае за какво става на въпрос и дали може да го направи. А относно гноенето - нашия вет ни каза, че го има при всички мъжкари, при едни по-малко, при други повече, при едни имало миризма, при други - не. Обясни ми, че се получавало от частици, бактерии, прах и т.н. от околната среда докато пишкали. Ние също правим 2-3 дни по 3 пъти на ден промивка с риванол и изчезва за около 2 седмици и после пак се появява, но не е много..
Публикувано: 26 October 2011 - 09:43 AM

Лили, видях на Хачи бебешка снимка ето тук : http://www.poslushen.com/gallery.php Пусни нови снимки да му се порадваме и ние

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева
Публикувано: 26 October 2011 - 10:06 AM
lilianas, в 25 October 2011 - 10:08 AM, написа:

При нас този проблем изчезна от само себе си, когато се подобри общото състояние на юки.. аз го взех в лошо такова...
не сме правили никакви промивки и тн, а след кастрацията (като че ли) и лизането изчезна..случва се много рядко, съвсем инцидентно... но пък това си е късмет с юки..
предното ми куче (пуделосмес, некастриран) този проблем (макар не в чак ужасна степен) си го имаше постоянно и нищо не помогна... така че явно си е до куче..

Публикувано: 26 October 2011 - 03:58 PM
The Dogs friend, в 26 October 2011 - 10:16 AM, написа:
Кога порастна това момче?!?!

Akita Bagatur Ken
Петя Кръстева