ФОТОГАЛЕРИЯ 2013 нашите любими хъскита
Публикувано: 01 December 2013 - 07:01 PM
При нас имаше само за няколко часа... много бързо се стопи. За сметка на това е сибирски студ

Публикувано: 01 December 2013 - 08:59 PM
Лили си е целогодишно ентусиазирана. По-рядко може да бъде засечена на земята, отколкото във въздуха.
Ето малко "земни" снимки от полусестра й:
Ето малко "земни" снимки от полусестра й:
Публикувано: 08 December 2013 - 02:25 PM
Публикувано: 12 December 2013 - 09:03 PM
Публикувано: 16 December 2013 - 08:11 AM
Публикувано: 17 December 2013 - 02:05 PM
Малко снимки от днешната разходка 

Искам и да ви попитам нещо... Постоянно ме питат дали кучето ми е чистокръвно
А аз не знам какво да им отговоря , понеже не разбирам от хъскита и изобщо от кучета
Така , че ще бъда много благодарен ако ми дадете някаква насока

Искам и да ви попитам нещо... Постоянно ме питат дали кучето ми е чистокръвно

Публикувано: 17 December 2013 - 05:06 PM
Разбира се, отговаряш, че е чистокръвно. Нали знаеш за оня старец, дето отишъл при доктора и казал “Докторе, не ме бива вече с бабата“. Докторът му казал: “Е ти си на 70 години, какво искаш“. А нашият човек отговорил “Да, ама съседът е на 80, пък казва, че още може“. На което докторът казал: “Ами казвай и ти!“
Още повече, крайчето на опашката му е беличко, има тъмна чертичка в горния край на опашката, очите му са сини.... И т.н.
И изобщо изчети внимателно описанието на хъскито.
Още повече, крайчето на опашката му е беличко, има тъмна чертичка в горния край на опашката, очите му са сини.... И т.н.
И изобщо изчети внимателно описанието на хъскито.

Публикувано: 18 December 2013 - 07:13 AM
kranivo, в 18 December 2013 - 01:16 AM, написа:
Е вече не ги иска, предпочита дивани и матраци.... (страшен проблем и нз как да го отстраня)
Като нашата Джини. Направо вече си мислехме, че ще трябва да си купуваме железни матраци... И изведнъж престана. Това тука й беше последното подобно изпълнение, четири дена преди да навърши една година.

Така че не се отчайвайте! Не след дълго това ще престане... Всъщност, като му гледам беляджийската физиономия, може и да продължи още известно време... А дотогава - купете си 10 метра дебел здрав бризент да си препокривате матраците