Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#461 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 January 2013 - 11:55 PM

Въпросният има три женски, а ние сме допуснали досега само 2 за разплод и то след сума изисквания, изгърчихме хората, и по 500 да ги продадат пак ще са на минус.

#462 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 31 January 2013 - 11:57 PM

и това ли ти е приноса? за по малко от два месеца,4 скачки минимум? знаете ли къде ще отидат бебетата?
гнусна,жалка и лицемерна работа...
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#463 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 12:06 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 11:53 PM, написа:

Няма как да помагам на човек,който ще развъжда породоподобни кучета,това означава да си плюя на очите.,на труда,на нервите на всичко,което до сега съм дала от себе си.Ти се подиграваш,но наистина е жалко,нямаш идея колко е зле положението тук и ще ни заринеш с още нещастници.Жална им майка на добиъците,които ще произведете.Ще го разберете след време,но ще е късно....

Ти граничиш до нацизъм с твойте чистопородни кучета. казах ти хората вече предпочитат здраво куче без родословие отколкото родословен пациент иначе нямаше да се роди порода като олд инглиш булдога, от немай къде и от родословия се създават алтернативни породи, а не от кеф на група ентусиясти като нас. http://mpkucheto.com...-булдог/
Дреми ми кой от форума тук ще признава клубните кучета, важно е ценителите на породата, да го оценят. За какви се имате Вие, всезнаещи , всеможещи, че дайте предложение в правителството да решите всички кучешки проблеми, от бездомните, до породоподобните. Нека да видим кой ще ви чуе и повярва на вас, аз имам подкрепа и то от хора на които им е дошло до гуша от екперти по породата като Вас, дето само знаете родословия , ADBA, федереции. Заради такива като вас дето са тъпкали гъзовете на ведерациите и са ги издигнали до монополисти, някой породи не могат да раждат без цезерово сечение, други имат наследствена глухота, и т.н. и т.н. Вашете мнение не тежи на място, нито пред мен нито пред други освен няколко члена във форума тук. Хора които отричат факти няма как да звучат правдоподобно. Защо вие лъжите в форума че има кръвна линия ред ноз. какви бяха вашите факти и какви моите с цитати, и на хартия. Незнам за какво се мислите, но на практика не сте това, което ви се иска.

#464 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 12:11 AM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 11:57 PM, написа:

и това ли ти е приноса? за по малко от два месеца,4 скачки минимум? знаете ли къде ще отидат бебетата?
гнусна,жалка и лицемерна работа...

Клубна женска има право на едно кучило на година, клубен мъжки на 10 скачки, я вижте колко са при ротвайлера, че се сетих за navar, 40 скачки, и то не за целия живот на кучето както при нас, а на година. и после ми говори фурия каква е опсността , ако един мъжки, да кажем клубния шампион оплоди всички женски. Ние сме направили промените, от които вашите прехвалени клубове са отдалечени поне 20 години. Аз донасям опит от западна Европа, вашият опит е да гледате какво е докарано в приютите. Пак ви казах, досега не е имало клуб и виждате положението, дайте ни шанс, не ни пречете ако не можете да помогнете. Помилсете и вашите кучета ще остареят един ден, после към кого ще се обърнете, към ADBA, UKC или н обява питбол 150 лв. Ku4eto e jensko?

#465 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 12:19 AM

ези резултати са доказателство, че родените кучета вече нямат проблеми с дишането, могат да тичат километри през най-топлото време през лятото, женските вече нямат нужда от цезарово сечение при раждане, мъжките са в състояние да възпроизвеждат както природата го е измислила, а не с изкуствено осеменяване, характерът им е стабилен и продължителността на живота им е около 12 години.”

#466 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 12:28 AM

Това му е пречило на човека, оправил породата, на мен ми пречат, кривокраки, инбридни, геймърски и си въдим здрави, работоспособни, и което много дразни конкуренцията, нешите са и красиви. Дори и екстерьор не им липсва. Ето това е хора много е просто. UKC не са ни попитали дали искаме от техните чистопородни кучета, затова и аз няма да ги питам дали искат да признават нашите българските, важното е че българина им се радва и ги обича, поне клубните членове са така. Пишем си статийки, правим си семинари и срещи, клуб си имаме доволни сме. UKC са далеко много ги сърби тях бай ганьо какви ги върши. Така че ние сме си добре, ако и други покрай нас са добре и са доволни с кучетата ни добре. Не пречим на никого надявам се. А ако ти попадне Конярска клубно в ръцете, значи вече може да си станала клубен член.

#467 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 12:30 AM

При мен е почти полунощ, оставям Ви утре ще мина още няколко нива. Приятна вечер!

#468 Потребителят е офлайн   Attera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 04:00 AM

Показване на мнениетоБашПъК, в 01 February 2013 - 12:28 AM, написа:

А ако ти попадне Конярска клубно в ръцете, значи вече може да си станала клубен член.

Бързо, Конярска, пращай авансово 24лв да не си изпуснеш клубнияТ пропуск :ab_041:
Чета, смея се, плаче ми се... и пак се смея... Майчице, мила, г-н Председателю, стойте си в "Западана Европа", пръскайте опит и опитайте тая простотия да я направите там, моля Ви се :ab_041:

Нека го кажа така - стратегиите сами по себе си са нищо, ако не се приложи правилната стратегия на правилното място в правилния момент. "Стратегията" да създаваш на едро мелези в обстановка на свръхпопулация, в момент на почти екзалтираща борба срещу тази популация и почти неграмотна масовка... някак не е ОК. На мен лично не ми се нрави вечното навиране в очите "Германия това, в Германия онова, учете се бе!" при положение, че всички знаем каква е ситуацията на тази порода в Германия.

Единственото, с което съм съгласна, е настройката ви да ограмотявате малко от малко поне клубните си членове. Които... също знаем на какво ниво са в момента, виждам и какъв тип хора събрахте като "фенове" (свят ми се зави, aз си знам на колко прехвалени от вас симпатяги съм отказвала куче с думите "НЕ! До такова не трябва да се доближавате!"). Разбирам, че търсите подкрепа, но има значение и от кого я получавате. Във вашия случай нямате повод да се радвате на поддръжниците, напротив. Когато човек прави нещо и около него се събере ръкопляскаща тумба лумпени, значи нещо не е наред.

Има го и момента, че "ограмотителите" не струват, но наистина давам всичко от себе си, за да се опитам да видя нещо положително в цялата история.
User's Signature

When the ignorant punish the innocent... it`s called BSL!

#469 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 09:37 AM

Показване на мнениетоAttera, в 01 February 2013 - 04:00 AM, написа:

А ако ти попадне Конярска клубно в ръцете, значи вече може да си станала клубен член.

Бързо, Конярска, пращай авансово 24лв да не си изпуснеш клубнияТ пропуск :ab_041:
Чета, смея се, плаче ми се... и пак се смея... Майчице, мила, г-н Председателю, стойте си в "Западана Европа", пръскайте опит и опитайте тая простотия да я направите там, моля Ви се :ab_041:

Нека го кажа така - стратегиите сами по себе си са нищо, ако не се приложи правилната стратегия на правилното място в правилния момент. "Стратегията" да създаваш на едро мелези в обстановка на свръхпопулация, в момент на почти екзалтираща борба срещу тази популация и почти неграмотна масовка... някак не е ОК. На мен лично не ми се нрави вечното навиране в очите "Германия това, в Германия онова, учете се бе!" при положение, че всички знаем каква е ситуацията на тази порода в Германия.

Единственото, с което съм съгласна, е настройката ви да ограмотявате малко от малко поне клубните си членове. Които... също знаем на какво ниво са в момента, виждам и какъв тип хора събрахте като "фенове" (свят ми се зави, aз си знам на колко прехвалени от вас симпатяги съм отказвала куче с думите "НЕ! До такова не трябва да се доближавате!"). Разбирам, че търсите подкрепа, но има значение и от кого я получавате. Във вашия случай нямате повод да се радвате на поддръжниците, напротив. Когато човек прави нещо и около него се събере ръкопляскаща тумба лумпени, значи нещо не е наред.

Има го и момента, че "ограмотителите" не струват, но наистина давам всичко от себе си, за да се опитам да видя нещо положително в цялата история.

Има го и момента, че "ограмотителите" не струват, но наистина давам всичко от себе си, за да се опитам да видя нещо положително в цялата история. Не се смятам за ограмотител, има достатъчно компетентни хора, с които взаимно обсъждаме проблеми и вземаме решения. И какво да си говорим за ограмотяване след като вие първият ми пост не сте прочели правилно. След като не четете, няма и как да проумеете някои неща. Моята роля в клуба е президент, а не председател. Председателя е в България, затова спрете да ме съдите, че съм в Германия. Само да ви кажа че в 2 от 16 бундесстрани породата вече е разрешена, имаме поръчки за кученца и от Германия, защото качеството ни е толкова лошо. Така че "пръскаме" опит и там.
Които... също знаем на какво ниво са в момента, виждам и какъв тип хора събрахте като "фенове" (свят ми се зави, aз си знам на колко прехвалени от вас симпатяги съм отказвала куче с думите "НЕ! До такова не трябва да се доближавате!"). След като обиждахте мен сега вече почнахте с масовите обиди. На кой точно от 18-те клубни члена http://bpc.alle.bg/...а/за-нас/ отказахте куче ??? Правете се другаде на важна. И какво означава до такова не трябва да се доближавате, и вие ли работите за грешна представа на породата, питбула си е куче както останалите. Вярно физически силно, но такива са и ротвайлери, добермани, боксери, дого аржентино и мн.др. Вече се съмнявам дали помагате на породата, не знам от колко време съществува вашата организация, но не сте напреднали много, въпреки че явно знаете много неща по-добре от мен. Като се развиете още тогава ще си говорим за германия.

Когато човек прави нещо и около него се събере ръкопляскаща тумба лумпени, значи нещо не е наред. Значи при вас във форума всичко си е на ред, тумба не видях само шеоа хора дето си правят тумба-цумба във форума.

Във вашия случай нямате повод да се радвате на поддръжниците, напротив. Много се радвам дори, за 5 месеца 18 клубни члена, при положение, че има клубове за 5 години с 20 члена. Не разчитам на количеството, а на качеството. Хората са кадърни, заинтересовани , нямат изкривено за породата мислене. С такива хора е удоволствие да се работи.

"Стратегията" да създаваш на едро мелези в обстановка на свръхпопулация, в момент на почти екзалтираща борба срещу тази популация и почти неграмотна масовка... някак не е ОК. Стратегията не си я прозряла, тя е на дребно качествени, които много се открояват от огромната популация.

"Германия това, в Германия онова, учете се бе!" Не само на теб не ти допада, германия преминава на екологичен ток, ние ще строим Белене. Ако в сферата на кинологията сме 20 години след немците, то в други отношения, сме 50-100. Като не ви харесва немското мислене учете се от другаде, но вие нямате желание за учене, знаете си всичко.

Чета, смея се, плаче ми се... и пак се смея... Майчице, мила,
Сега знаеш как се чувствам аз. Постави се на мястото на Галилей и обеснявай, че земята е кръгла. И все пак тя се върти!

#470 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 09:39 AM

Има го и момента, че "ограмотителите" не струват, но наистина давам всичко от себе си, за да се опитам да видя нещо положително в цялата история. Не се смятам за ограмотител, има достатъчно компетентни хора, с които взаимно обсъждаме проблеми и вземаме решения. И какво да си говорим за ограмотяване след като вие първият ми пост не сте прочели правилно. След като не четете, няма и как да проумеете някои неща. Моята роля в клуба е президент, а не председател. Председателя е в България, затова спрете да ме съдите, че съм в Германия. Само да ви кажа че в 2 от 16 бундесстрани породата вече е разрешена, имаме поръчки за кученца и от Германия, защото качеството ни е толкова лошо. Така че "пръскаме" опит и там.
Които... също знаем на какво ниво са в момента, виждам и какъв тип хора събрахте като "фенове" (свят ми се зави, aз си знам на колко прехвалени от вас симпатяги съм отказвала куче с думите "НЕ! До такова не трябва да се доближавате!"). След като обиждахте мен сега вече почнахте с масовите обиди. На кой точно от 18-те клубни члена http://bpc.alle.bg/...а/за-нас/ отказахте куче ??? Правете се другаде на важна. И какво означава до такова не трябва да се доближавате, и вие ли работите за грешна представа на породата, питбула си е куче както останалите. Вярно физически силно, но такива са и ротвайлери, добермани, боксери, дого аржентино и мн.др. Вече се съмнявам дали помагате на породата, не знам от колко време съществува вашата организация, но не сте напреднали много, въпреки че явно знаете много неща по-добре от мен. Като се развиете още тогава ще си говорим за германия.

Когато човек прави нещо и около него се събере ръкопляскаща тумба лумпени, значи нещо не е наред. Значи при вас във форума всичко си е на ред, тумба не видях само шеоа хора дето си правят тумба-цумба във форума.

Във вашия случай нямате повод да се радвате на поддръжниците, напротив. Много се радвам дори, за 5 месеца 18 клубни члена, при положение, че има клубове за 5 години с 20 члена. Не разчитам на количеството, а на качеството. Хората са кадърни, заинтересовани , нямат изкривено за породата мислене. С такива хора е удоволствие да се работи.

"Стратегията" да създаваш на едро мелези в обстановка на свръхпопулация, в момент на почти екзалтираща борба срещу тази популация и почти неграмотна масовка... някак не е ОК. Стратегията не си я прозряла, тя е на дребно качествени, които много се открояват от огромната популация.

"Германия това, в Германия онова, учете се бе!" Не само на теб не ти допада, германия преминава на екологичен ток, ние ще строим Белене. Ако в сферата на кинологията сме 20 години след немците, то в други отношения, сме 50-100. Като не ви харесва немското мислене учете се от другаде, но вие нямате желание за учене, знаете си всичко.

Сега знаеш как се чувствам аз. Постави се на мястото на Галилей и обеснявай, че земята е кръгла. И все пак тя се върти!

#471 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 09:41 AM

#472 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 09:41 AM

[/quote]

#473 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 09:44 AM

Нещо стана, не ми излиза целия коментар, пробвах няколко пъти, но пак излиза същото. Моля админа за помощ! Незнам как да изтрия повторените постове. Извинявам се, нека модератора да остави само един. Аз така или иначе не виждам целият пост, така че здраве да е.

#474 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 10:25 AM

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 11:46 PM, написа:

След като ти знаеш каква е хавата направи ти семинар аз ще дойда да слушам, ама не ти стиска нали. Айде покажи тук факти каква е хавата.

С всеки изминал твой пост показваш по-голямо невежество...факти,за какво факти? За обществени тайни ли? Достатъчно в САЩ се дискутираше проблемът с двете породи.
LOR'S BLUE TERMINATOR, GRAY LINE'S RAIDER II, Knuckles,Cairo - трябва да ги знаеш тези кучета щом пишеш статии за породата...и тук твърдението ти,че UKC не признавала ам-булито става смешно.

Я кажи,майката на друга легенда на АБ, коя линия е? Олд или ню ред ноус?

Качена снимка
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#475 Потребителят е офлайн   Chiita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 11:09 AM

Въпреки че всичко това е абсурдно и жалко(визирам развъждането по цветове ,както го правите вие )ще го напиша
Прегледай си отново книгите !
-В локус К има три гена
К> кbr >k
K-доминантно черно
kbr-тигрово (рецесивен спрямо К )
к- рецесивно черно (конфигурацията к/к позволява изявата на гените в локус А (агути серията)
-Куче което има и само един ген Em в в локус Е ще има маска .
-Вкарай във формулата и гените от C редицата, защото те са отговорни за появата на тези привидно бели (крем) кучета ,както е казала Фурия.А те са с особено положение в ситуацията при генотип е/е и намират пълна изява
-Не си мисли че всички са екстремно бели по локус S (sw) (има четири различни начина за поява на "бели" кучета без в това да се включват гените от петнистата серия S и най-вече sw (най-често отговорен за появата на глухи или слепи кученца)
Но както и да е ,за всички е ясно , че се опирате на цвета ,защото няма на какво друго да се опрете.
Друго е страшно при вас , не виждате ли че вие сте един вид "кенъл" в по голям мащаб.

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 04:09 PM, написа:

Който иска да развъжда да го прави, чрез клуба, а не всеки втори да е кенел. Нашите може да са питоподобни, но кенелите произвеждат питоразлични, това би трябвало да ви занимава повече. Ето ви снимка от томи кенел

Извинявайте , но за какви "кенъли" говорите ?
Такива регистрирани в някоя от организациите или просто, някой си който е решил да се нарича "кенъл"?
Прочетох някъде по нагоре , че не приемате регистрирането на "кенъли" защото по тази начин развъдчика би изменил "породата" ,както на него му харесва! Да не говорим ,че тези развъдчици , може да са единици на фона на други правилно работещи (хипотетично за всички породи може да се отнася)
А вие в клубчето си ,няма ли да направите това ,като в един малко по-голям "кенъл" и то според нечий представи (ваши или на съотборниците ви) но ще дадете насока на цяла една популация и след 20 години се окаже че тази насока е била грешна ?!А тя е грешна в основата си,опитаха се да ви го кажат вече стотици пъти!
Това което правите не е правилно от гледна точка на селекция и развъждане и се отнася за всяка една порода .
Борите се с междусъседски скачки (Поздравления ) ,но не това е начина като плодите нови.
Борите се срещу "Цвят" поздравления !но не откривате топлата вода !
Във всяка една порода има стандарт и регистрираните кенъли ,които толкова много презирате ,се стремят да го спазват , като цвета е допълнение към кучето , а не основен селективен инструмент !
User's Signature

Качена снимка

#476 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 11:23 AM

Това е да се бориме с вятърни мелници!
Не ще да схване човечеца за какво става дума,че от това нищо добро няма да произлезе,а само и еинствено животните ще пострадат,а ние след някоя и друга година вероятно ще срещаме зад почти всеки ъгъл питоподбно кожа и кости,щот всичките ще бъдат "ограмотени със семинар".

#477 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 11:27 AM

Показване на мнениетоLilTed, в 01 February 2013 - 10:25 AM, написа:

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 11:46 PM, написа:

След като ти знаеш каква е хавата направи ти семинар аз ще дойда да слушам, ама не ти стиска нали. Айде покажи тук факти каква е хавата.

С всеки изминал твой пост показваш по-голямо невежество...факти,за какво факти? За обществени тайни ли? Достатъчно в САЩ се дискутираше проблемът с двете породи.
LOR'S BLUE TERMINATOR, GRAY LINE'S RAIDER II, Knuckles,Cairo - трябва да ги знаеш тези кучета щом пишеш статии за породата...и тук твърдението ти,че UKC не признавала ам-булито става смешно.

Я кажи,майката на друга легенда на АБ, коя линия е? Олд или ню ред ноус?

Качена снимка

Какво му е на LOR'S BLUE TERMINATOR http://www.bullypedi...ls.php?id=97709 кучето си е намерило феновете, ако има хора които си милсят за APBT, когато видят него това си е техен проблем.

#478 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 11:37 AM

Показване на мнениетоChiita, в 01 February 2013 - 11:09 AM, написа:

Въпреки че всичко това е абсурдно и жалко(визирам развъждането по цветове ,както го правите вие )ще го напиша
Прегледай си отново книгите !
-В локус К има три гена
К> кbr >k
K-доминантно черно
kbr-тигрово (рецесивен спрямо К )
к- рецесивно черно (конфигурацията к/к позволява изявата на гените в локус А (агути серията)
-Куче което има и само един ген Em в в локус Е ще има маска .
-Вкарай във формулата и гените от C редицата, защото те са отговорни за появата на тези привидно бели (крем) кучета ,както е казала Фурия.А те са с особено положение в ситуацията при генотип е/е и намират пълна изява
-Не си мисли че всички са екстремно бели по локус S (sw) (има четири различни начина за поява на "бели" кучета без в това да се включват гените от петнистата серия S и най-вече sw (най-често отговорен за появата на глухи или слепи кученца)
Но както и да е ,за всички е ясно , че се опирате на цвета ,защото няма на какво друго да се опрете.
Друго е страшно при вас , не виждате ли че вие сте един вид "кенъл" в по голям мащаб.

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 04:09 PM, написа:

Който иска да развъжда да го прави, чрез клуба, а не всеки втори да е кенел. Нашите може да са питоподобни, но кенелите произвеждат питоразлични, това би трябвало да ви занимава повече. Ето ви снимка от томи кенел

Извинявайте , но за какви "кенъли" говорите ?
Такива регистрирани в някоя от организациите или просто, някой си който е решил да се нарича "кенъл"?
Прочетох някъде по нагоре , че не приемате регистрирането на "кенъли" защото по тази начин развъдчика би изменил "породата" ,както на него му харесва! Да не говорим ,че тези развъдчици , може да са единици на фона на други правилно работещи (хипотетично за всички породи може да се отнася)
А вие в клубчето си ,няма ли да направите това ,като в един малко по-голям "кенъл" и то според нечий представи (ваши или на съотборниците ви) но ще дадете насока на цяла една популация и след 20 години се окаже че тази насока е била грешна ?!А тя е грешна в основата си,опитаха се да ви го кажат вече стотици пъти!
Това което правите не е правилно от гледна точка на селекция и развъждане и се отнася за всяка една порода .
Борите се с междусъседски скачки (Поздравления ) ,но не това е начина като плодите нови.
Борите се срещу "Цвят" поздравления !но не откривате топлата вода !
Във всяка една порода има стандарт и регистрираните кенъли ,които толкова много презирате ,се стремят да го спазват , като цвета е допълнение към кучето , а не основен селективен инструмент !

Не знам как реши, че е по цветове развъждането, цветовете така са се случили. Сравни с първото клубно кучило, там са наопаки, а пък можеше и да ги комбинираме еднакви. Това е случайно, ще има и други кучила с други цветове. И точно понеже К е доминанто черно, Нерон е кy/ky какво не си съгласен. Нерон не е e/e , а дали е или EM/E или ЕМ/e още не знаем. Екстремно бели не съм споменавал , говорех за si irish spotting

#479 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 11:40 AM

Показване на мнениетоATINA PALADA-DONICHKA, в 01 February 2013 - 11:23 AM, написа:

Това е да се бориме с вятърни мелници!
Не ще да схване човечеца за какво става дума,че от това нищо добро няма да произлезе,а само и еинствено животните ще пострадат,а ние след някоя и друга година вероятно ще срещаме зад почти всеки ъгъл питоподбно кожа и кости,щот всичките ще бъдат "ограмотени със семинар".

Да не схващат, голяма опасност виждат в клуба, досега клуба не ви беше виновен, но мислят за бъдещето. Точно заради бъдещето правим клуб. За да не ходим в музай да гледаме здрав Питбул, а зад всеки ъгъл кривокрак и прегърбен.

#480 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2013 - 11:49 AM

Ето куче К/К e/e b/b http://www.google.de...p=28&ved=1t:429,r:30,s:0,i:178&tx=108&ty=28 забележи, че мустаците му не са черни. Нерон има други признаци, ти не си го виждал наживо, така че не спори за формули. и не развъждаме по цветове, така са се случили. Ще има и тигрови и черни, но защото така сме решили да ги правим, а защото с такива кучета раполагаме.

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни