Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#441 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 31 January 2013 - 11:21 PM

Не знам колко рядко,но за последните две години това е 7 брой.И говорим не за куче,което хапе,заради нещо,то просто напада хладнокръвно.
Пак да се повторя,едно си баба бае,едно си знае. :tb_195:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#442 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 January 2013 - 11:23 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 11:16 PM, написа:

Айде сега да ти дам пресен пример,щото още ми държи влага.Та бялото куче Цезар,дето и вие го пуснахте,че търси дом,познай що търси? Дето се възмутихте,че ще е кастрирано,щото е многоо убаво.Резко кучето на година и половина изтрещело и почнало да се мята на де що живо има ,животни,хора не пробира.Собственика човек с опит,гледал и преди пит и вика,всичко му е осигурено,живее в апартамент,разходки фул на макс,грижи отвсякъде ,скочил на жена му без нищо.Иначе ред и дисциплина при добичето,гледа го в очите.Психопат,ако мога така да се изразя.Отиваме да го виждаме,няма да коментирам как ми скочи и какво щеше да последва ако не беше с намордник.Как скочи и на кандидати,които искаха да го осиновя.Та стопанина ми обяснява какво готино куче е било преди това и човека решил да го пусне и на женска,та сега си имаме още 7-8 човекохапачи.Бие се собственика у главата и ми вика кво да правя,за какво ми трябваше и да лодя,искаше да го евтаназира,дом не може да му се намери.На края уж го задържа,повече инфо нямам,защото на такова животно дом не мога да търся,такъв риск не мога да поема.Та такива ми ти работи от моя скромен опит.Та не ми говори какви статии четеш за човекохапачи,щото не е далеч деня,в който твоя клуб ще произведе такива уроди и после ходи се оправяй.

За такава аномалия, никой клуб няма да ти поеме отговорност, ще се каже че е от отглеждането, а може и да е болестно състояние при проблеми със щитивидната жлеза. Надявам се да сте направили изследвания на животинката. И не съм казвал че с бели искаме да развъждаме,спомням си снимката кучето беше красиво, жалко за съдбата му.

#443 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:27 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 11:21 PM, написа:

Не знам колко рядко,но за последните две години това е 7 брой.И говорим не за куче,което хапе,заради нещо,то просто напада хладнокръвно.
Пак да се повторя,едно си баба бае,едно си знае. :tb_195:

Ами ген неможеш с палец да го размажеш, допадна ми тва много. От вълка са произлезли кучетата, стават и мутации, знам ли кой случай какъв е. Щеше да е лудост ако кажа, че мога да гарантирам, че клубно куче няма да избръмчи някой ден. МОгат ли ротвайлер клуба да гокажат, могат ли доберманите, да не говорим че статистиките по ухапвания ги водят несмките овчарки. Стига няма да събираме от 100 кладенеца вода. Разбрах че подкрепа не мога да очаквам. Не очаквайте и вие такава от нас. Като събираме средства ще ги даваме на други, няма да са за питоподобни, но те имат такива ангели като вас, че не са опрели до клубна помощ.

#444 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:30 PM

Показване на мнениетоATINA PALADA-DONICHKA, в 31 January 2013 - 11:06 PM, написа:

Добре де ти наистина ли не разбираш за какво иде реч?!
Развъждате едни никому не нужни кучета,защо-защото сте решили да си имате един клуб,в което няма лошо,но... много неизвестни има.
Имате някакъв смотан етичен кодекс или за какъвто там го смятате,ама кой какво гарантира като грижа и качество на живот май е се тая,що шот няма как да знаете.
За гейм и мейм ми говори-заклевам се толкова прост човек скоро не бях засичала...... то се пише,то се говори,то па нищо да не вдяваш,а само да се забавляваш вече не знам на какво бие...
Дали няма да осъзнаеш наистина колко е сериозно всичко това,което правите,колко вреда може да има това върху животните?!
Прекалено са много питоподобията на територията на цялата ни мила родина,а колко от тях живеят нормален живот,като дом.любимци?
Колко се скиторят насам,натам,бити,гладни и просто улични и полу домашни...
С какво Вие КЛУБъ гарантирате сигурното бъдеще на кучетата? И не ми казвай,че собствениците могат да виждат,да навестяват,че те гарантират,що-щот няма нищо сигурно на тоя шибан свят!
Само едно е и то е,че всички ще ОМРЕМ!!!! БОШКЕЕЕЕЕЕ

Това зависи от собствениците, затова организираме семинар, за да достигнем собствениците, за да се опитаме да възпитаме отговорност и адекватно отношение с породата.

#445 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 31 January 2013 - 11:30 PM

Точно така - ген с палец не се размазва, и като плодите животни с неизвестен произход не знаете от коя страна идва избиване на чивиите на животното. Нормален развъдчик кучета с отклонения в психика или здраве изключва от развъдната си програма, като уведомява колегите си и новите собственици за диагнозата -ако има установена такава - или нарушения в психиката. Това се нарича отговорност към цялата порода.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#446 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:32 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 31 January 2013 - 11:30 PM, написа:

Точно така - ген с палец не се размазва, и като плодите животни с неизвестен произход не знаете от коя страна идва избиване на чивиите на животното. Нормален развъдчик кучета с отклонения в психика или здраве изключва от развъдната си програма, като уведомява колегите си и новите собственици за диагнозата -ако има установена такава - или нарушения в психиката. Това се нарича отговорност към цялата порода.

Ами на Николова, вече отговорих какво правим в тази посока, тест още на 60 дена, за който тя не знаеше. Сега поиграйте си и вие да идете няколко нива назад и намерете статията. Колко факти вече ви показах, не знам кой не може да схване. Ако се наложи ще въведем и тестове като в Германия, за поведението на всяко едно куче, по високо от 45 см. Независимо порода или не, да видим кои кучета ще го издържат и дали ще остане БОК в БГ.

#447 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 31 January 2013 - 11:33 PM

начи вие хем ще развъждате породоподобни,хем искате да помагате? не е ли малко лицемерно от ваша страна,да бълвате нови животи и после да замазвате очите?Пак да се повторя,моли се никога ваше произведено куче да не попада при нас. :zz_020:
И не ми говори за ген,като хал хабер си нямаш.Уж беше силен с цветовете и там се омаза.Поне хората ще видят що за пародия сте,лошото е ,че ще ти набъкате с нещастници,ама така било писано...
Аз лично се изморих и смятам да спра до тук.
П.П . Да вземе клубЪТ да се погрижи за тая нещастница,нали се биете в гърдите,айде некой клубен член да ходи да прибере кучето,да търси собственици,да го заведе на вет и ако се окаже поредната изхвърлена да търси читави стопани да я осиновят http://www.facebook....86076033&type=1
User's Signature

#448 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:35 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 11:33 PM, написа:

начи вие хем ще развъждате породоподобни,хем искате да помагате? не е ли малко лицемерно от ваша страна,да бълвате нови животи и после да замазвате очите?Пак да се повторя,моли се никога ваше произведено куче да не попада при нас. :zz_020:
И не ми говори за ген,като хал хабер си нямаш.Уж беше силен с цветовете и там се омаза.Поне хората ще видят що за пародия сте,лошото е ,че ще ти набъкате с нещастници,ама така било писано...
П.П . Да вземе клубЪТ да се погрижи за тая нещастница,нали се биете в гърдите,айде некой клубен член да ходи да прибере кучето,да търси собственици,да го заведе на вет и ако се окаже поредната изхвърлена да търси читави стопани да я осиновят http://www.facebook....86076033&type=1

Вече е на страничката ни, а за цветовете какво се омазах никой не можа да опровергае моите аргументи. поне не с факти както аз го правя.

#449 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 31 January 2013 - 11:35 PM

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 09:32 PM, написа:

Ами на Николова, вече отговорих какво правим в тази посока, тест още на 60 дена, за който тя не знаеше. Сега поиграйте си и вие да идете няколко нива назад и намерете статията. Колко факти вече ви показах, не знам кой не може да схване. Ако се наложи ще въведем и тестове като в Германия, за поведението на всяко едно куче, по високо от 45 см. Независимо порода или не, да видим кои кучета ще го издържат и дали ще остане БОК в БГ.

теста ви на 60 дни,какво ще покаже,бе идиот? кое куче скача по настървено на играчката,кльопачкате,измества другите,лае,хапе,тресе и кво?ще определите дали е човекохапач,доминантно кво,ай сиктир бе. :eg_033:
User's Signature

#450 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:36 PM

Стига сте се заяждали с Повелителя на Питбулите. Той семинари прави,статийки пише,вие тук ще го поправяте...я,се засрамете малко.

ПП. БашПъК,БПК,Председателю и т.н., няма да споря с теб за UKC и ам-булито. Щом пишеш статии,свързани с породата малко от малко трябваше да разбереш каква е хавата и проблема с АПБТ,а не да се излагаш като кифладжия.

:smile:
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#451 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 31 January 2013 - 11:38 PM

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 09:35 PM, написа:

Вече е на страничката ни, а за цветовете какво се омазах никой не можа да опровергае моите аргументи. поне не с факти както аз го правя.

За цветовете ти го написаха ясно и точно това ,че ти не вдеваш е твой проблем.Това,че обявата е на страницата с какво ще помогне? Трбева некой от клубнитети членове да си вдигне гъзЪ и да отиде и да се погрижи за животното.Щото аз съм го правила десетки пъти,но явно такива като теб никога няма да сторят това.
User's Signature

#452 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:40 PM

Вие не отричате клуба, вие се опитвате да отречете фактите, които ви показах, и те не са мое производство. Това е моя проблем, след като и с факти не мога да ви докажа, тогава как. Ще ви дам един пример какво е наука и какво е вяра. Учения задава въпрос има ли бира в хладилника. Провежда експеримент отива до хладилника отваря вратата и вижда че няма бира. Това е наука. Духовникът вярва че в хладилника има бира и това му е достатъчно, той дори не поглежда. И сега идва ред на изотеричката, те отива до хладилника вижда, няма бира и продължава да твърди, че в хладилника има бира. Така вие боравите с фактите, които ви поднесох. С всичкото уважение, което ми е останало към вас, ако не вярвате на мен, то проверете сами фактите.

#453 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:44 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 11:38 PM, написа:

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 09:35 PM, написа:

За цветовете ти го написаха ясно и точно това ,че ти не вдеваш е твой проблем.Това,че обявата е на страницата с какво ще помогне? Трбева некой от клубнитети членове да си вдигне гъзЪ и да отиде и да се погрижи за животното.Щото аз съм го правила десетки пъти,но явно такива като теб никога няма да сторят това.

За цветовете никой никкъв факт не написа, дори Chiita не си намери грешката, ако едно от ky, беше Кb, Нерон щеше да е с черна маска, ето пак ви го сдъвках. А за това куче ако имаше чип като клубните щеше да се намери от къде е. Сега не ме нападай с горката животинка, ами го върни на кенела дето го е произвел.

#454 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:46 PM

Показване на мнениетоLilTed, в 31 January 2013 - 11:36 PM, написа:

Стига сте се заяждали с Повелителя на Питбулите. Той семинари прави,статийки пише,вие тук ще го поправяте...я,се засрамете малко.

ПП. БашПъК,БПК,Председателю и т.н., няма да споря с теб за UKC и ам-булито. Щом пишеш статии,свързани с породата малко от малко трябваше да разбереш каква е хавата и проблема с АПБТ,а не да се излагаш като кифладжия.

:smile:

След като ти знаеш каква е хавата направи ти семинар аз ще дойда да слушам, ама не ти стиска нали. Айде покажи тук факти каква е хавата.

#455 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:47 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 11:35 PM, написа:

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 09:32 PM, написа:

теста ви на 60 дни,какво ще покаже,бе идиот? кое куче скача по настървено на играчката,кльопачкате,измества другите,лае,хапе,тресе и кво?ще определите дали е човекохапач,доминантно кво,ай сиктир бе. :eg_033:

Ами този тест е изработен от други видни клубове ние само го прилагаме, ти кога го изчете и вече го отрече даже. Брей много експерти в този форум. Ах че кеф.

#456 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 31 January 2013 - 11:48 PM

Фактите в Бг говорят ,че пазара е залят с питоподобни кучета.Фактите говорят,че все по трудно се намират читави стопани.Фактите говорят,че като нямаш познанието да правиш нещо,не се захващай с него.Фактите говорят,че за да създаваш нов живот трябва да помислиш.Фактите говорят да не се правиш на Господ,щото има само един и той е там горе и бави,но забравя..Фактите говорят,че това е една от най неразбраните породи,най експлоатираната,заради лумпени,като теб,които не отчитат какво им думат хората.Тъжно е много,поне на мен ми е ,щото в момента си имаме н на брой за които си късаме задниците и нервите и се чудим какво да и правим и всички те са развъдени желано от такива ,като вас.
User's Signature

#457 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:49 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 11:48 PM, написа:

Фактите в Бг говорят ,че пазара е залят с питоподобни кучета.Фактите говорят,че все по трудно се намират читави стопани.Фактите говорят,че като нямаш познанието да правиш нещо,не се захващай с него.Фактите говорят,че за да създаваш нов живот трябва да помислиш.Фактите говорят да не се правиш на Господ,щото има само един и той е там горе и бави,но забравя..Фактите говорят,че това е една от най неразбраните породи,най експлоатираната,заради лумпени,като теб,които не отчитат какво им думат хората.Тъжно е много,поне на мен ми е ,щото в момента си имаме н на брой за които си късаме задниците и нервите и се чудим какво да и правим и всички те са развъдени желано от такива ,като вас.

Ами ела да ми помогнеш на семинара точно това ще кажа и аз там относно породата.

#458 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:51 PM

А на тези, които им отказвам членство, версията е че е станало нежелано, скъсал веригата и скочил кучката. Предпочитам желано и контролирано, отколкото погрешка.

#459 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:52 PM

Ето как завърши разговор с един, когото не можах да убедя да не развъжда, да ти покажа и от моя опит. emi za teq tuk tova e elitna

na6ti sa tapi

nali znae6 pogovorkata do kato ima balaci 6te ima i terikati

za sega tai rabota ne mi pomaga mnogo za bankata pa moje i detence da imam o6te ne se znae de zatova 6te prodavam

#460 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 31 January 2013 - 11:53 PM

Няма как да помагам на човек,който ще развъжда породоподобни кучета,това означава да си плюя на очите.,на труда,на нервите на всичко,което до сега съм дала от себе си.Ти се подиграваш,но наистина е жалко,нямаш идея колко е зле положението тук и ще ни заринеш с още нещастници.Жална им майка на добиъците,които ще произведете.Ще го разберете след време,но ще е късно....
User's Signature

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема