Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#421 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом
Публикувано: 31 January 2013 - 10:52 PM

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 08:44 PM, написа:

Показване на мнениетоpa4anga, в 31 January 2013 - 10:41 PM, написа:

Абе ,BSL не го споменавай току така.Явно е ,че мозък нямаш но с дявола не си играй,че и без това в БГ е пълно с лумпени като теб по администрациите.
АДБА е истенският пит за мен!

Ми ела на семинара ще ти покажа ADBA родословие, да те видя тогава кой лумпен. Ама да ти кажа че не очаквай при ADBA да видиш пит по гейм, всичките са социализирани. и по тази логика в БГ не са питбули, щото се наслушах на такива като тебе дето казват че питбула нямал стандарт. И развъждат кучета по 63 см и 45 кг

а ти по кво развъждаш? никой не очаква в ADBA родословие да има пит по гейм :eg_033: Само,че куче с такова родословие струва цифра пари, а ти искаш http://forum.dog.bg/..._1&#entry730789
сори ама това наистина е истинския пит,хората работят в правилната посока,за разлика от теб,който предлагаш некви породоподобни кучета.Утре като излязат човекохапачи ко правим?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#422 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 31 January 2013 - 10:52 PM

Показване на мнениетоpa4anga, в 31 January 2013 - 10:51 PM, написа:

Фактите са ти,че въдиш породоподобни по цвят....няя нужда,в БГ има достатъчно!Въди си ги в Германия мастиите!

А ти какво куче имаш, може ли да те питам. По гейм или АДБА ти други непризнаваш де.

#423 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 10:56 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 10:52 PM, написа:

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 08:44 PM, написа:

Показване на мнениетоpa4anga, в 31 January 2013 - 10:41 PM, написа:

Абе ,BSL не го споменавай току така.Явно е ,че мозък нямаш но с дявола не си играй,че и без това в БГ е пълно с лумпени като теб по администрациите.
АДБА е истенският пит за мен!

Ми ела на семинара ще ти покажа ADBA родословие, да те видя тогава кой лумпен. Ама да ти кажа че не очаквай при ADBA да видиш пит по гейм, всичките са социализирани. и по тази логика в БГ не са питбули, щото се наслушах на такива като тебе дето казват че питбула нямал стандарт. И развъждат кучета по 63 см и 45 кг

а ти по кво развъждаш? никой не очаква в ADBA родословие да има пит по гейм :eg_033: Само,че куче с такова родословие струва цифра пари, а ти искаш http://forum.dog.bg/..._1&#entry730789
сори ама това наистина е истинския пит,хората работят в правилната посока,за разлика от теб,който предлагаш некви породоподобни кучета.Утре като излязат човекохапачи ко правим?

За човекохапачите, четем една статия http://home.arcor.de...en_komplett.pdf и се ограмотяваме конярска, че агресията няма нищо общо с породата. А ако те притеснява цената напаснали сме гги по БГ джоба. Ето пак факти ти връчвам, и знам че вътрешно в теб се ядосваш за същото което и аз, ама не си признаваш, че сме от една порода. Няма как без да развъждаме, Българина иска око да види ръка да пипне. Докато не покажем здрави и качествени кучета, няма да ни повярва никой че има нужда от клуб.

#424 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 10:59 PM

Досега нямаше клуб, и ситуацията я виждаме, нека минат 5 години, да видим докъде ще доведе клуба. На толкова политици дадохме че и по два мандата. Стига бъдете хора.

#425 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 31 January 2013 - 11:01 PM

Оххххх бре младеж, ти не си ли чул за наследственост? Ген с пръст не можеш да го размажеш, и порочната психика се предава по наследство, никаква социализация няма да ти спаси и интегрира животното с порочна психика, разбери. Цял живот има да се мъчи горкия стопанин имайки едно на ум с куче-психопат, откъде да се намерят опитни и грамотни стопани, които да ги гледат подобни животни? Че и пари за инструктор и медикаменти да имат достатъчно, да вбухват усилия и време за рехабелитация на пореден куку-перко?
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#426 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 31 January 2013 - 11:01 PM

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 08:56 PM, написа:

За човекохапачите, четем една статия http://home.arcor.de...en_komplett.pdf и се ограмотяваме конярска, че агресията няма нищо общо с породата. А ако те притеснява цената напаснали сме гги по БГ джоба. Ето пак факти ти връчвам, и знам че вътрешно в теб се ядосваш за същото което и аз, ама не си признаваш, че сме от една порода. Няма как без да развъждаме, Българина иска око да види ръка да пипне. Докато не покажем здрави и качествени кучета, няма да ни повярва никой че има нужда от клуб.

честно по голяма глупост не бях чувала :db_046:
Не се ли замисляте,че качеството определя цената? Ясно е ,че Вие няма как да го дадете.Пит от ADBA струва поне 1000 евро,познай защо? И няма нищо общо с мастиите,които вие предлагате.Всеки уважаващ себе си развъдчик,който има познанията и е вложил средства и усилията да създаде нов живот,който отговаря на критериите за даден стандарт,никога няма да си позволи да предложи свое кутре на цена,която да е по джоба според потреблението.Ама ти от къде да знаеш това?
User's Signature

#427 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:03 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 31 January 2013 - 11:01 PM, написа:

Оххххх бре младеж, ти не си ли чул за наследственост? Ген с пръст не можеш да го размажеш, и порочната психика се предава по наследство, никаква социализация няма да ти спаси и интегрира животното с порочна психика, разбери. Цял живот има да се мъчи горкия стопанин имайки едно на ум с куче-психопат, откъде да се намерят опитни и грамотни стопани, които да ги гледат подобни животни? Че и пари за инструктор и медикаменти да имат достатъчно, да вбухват усилия и време за рехабелитация на пореден куку-перко?

Фурия ами пиши и на Федерсон, да си оправи госпожата статията, как може да не знае тя тези работи. Ей ще се охарчиш за пощенски марки ти. Да ти дам ли имейла на жената. Cesar Millan досега е имал само 2 случая в коите не е успял да помогне, прочети и неговите книги понеже обичаш да четеш. Тогава обричай кучетата.

#428 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:06 PM

Добре де ти наистина ли не разбираш за какво иде реч?!
Развъждате едни никому не нужни кучета,защо-защото сте решили да си имате един клуб,в което няма лошо,но... много неизвестни има.
Имате някакъв смотан етичен кодекс или за какъвто там го смятате,ама кой какво гарантира като грижа и качество на живот май е се тая,що шот няма как да знаете.
За гейм и мейм ми говори-заклевам се толкова прост човек скоро не бях засичала...... то се пише,то се говори,то па нищо да не вдяваш,а само да се забавляваш вече не знам на какво бие...
Дали няма да осъзнаеш наистина колко е сериозно всичко това,което правите,колко вреда може да има това върху животните?!
Прекалено са много питоподобията на територията на цялата ни мила родина,а колко от тях живеят нормален живот,като дом.любимци?
Колко се скиторят насам,натам,бити,гладни и просто улични и полу домашни...
С какво Вие КЛУБъ гарантирате сигурното бъдеще на кучетата? И не ми казвай,че собствениците могат да виждат,да навестяват,че те гарантират,що-щот няма нищо сигурно на тоя шибан свят!
Само едно е и то е,че всички ще ОМРЕМ!!!! БОШКЕЕЕЕЕЕ

#429 Потребителят е офлайн   ATINA PALADA-DONICHKA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Добре де ти наистина ли не разбираш за какво иде реч?!
Развъждате едни никому не нужни кучета,защо-защото сте решили да си имате един клуб,в което няма лошо,но... много неизвестни има.
Имате някакъв смотан етичен кодекс или за какъвто там го смятате,ама кой какво гарантира като грижа и качество на живот май е се тая,що шот няма как да знаете.
За гейм и мейм ми говори-заклевам се толкова прост човек скоро не бях засичала...... то се пише,то се говори,то па нищо да не вдяваш,а само да се забавляваш вече не знам на какво бие...
Дали няма да осъзнаеш наистина колко е сериозно всичко това,което правите,колко вреда може да има това върху животните?!
Прекалено са много питоподобията на територията на цялата ни мила родина,а колко от тях живеят нормален живот,като дом.любимци?
Колко се скиторят насам,натам,бити,гладни и просто улични и полу домашни...
С какво Вие КЛУБъ гарантирате сигурното бъдеще на кучетата? И не ми казвай,че собствениците могат да виждат,да навестяват,че те гарантират,що-щот няма нищо сигурно на тоя шибан свят!
Само едно е и то е,че всички ще ОМРЕМ!!!! БОШКЕЕЕЕЕЕ

#430 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона

Само,че ние не сме Сизър Милан и не щем такива уроди.
User's Signature

#431 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:07 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 11:01 PM, написа:

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 08:56 PM, написа:

честно по голяма глупост не бях чувала :db_046:
Не се ли замисляте,че качеството определя цената? Ясно е ,че Вие няма как да го дадете.Пит от ADBA струва поне 1000 евро,познай защо? И няма нищо общо с мастиите,които вие предлагате.Всеки уважаващ себе си развъдчик,който има познанията и е вложил средства и усилията да създаде нов живот,който отговаря на критериите за даден стандарт,никога няма да си позволи да предложи свое кутре на цена,която да е по джоба според потреблението.Ама ти от къде да знаеш това?

Ето цена без качество, ако искате плащайте за такива. http://www.555.bg/ph...Dg5NzMxNjE2MA==

#432 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:08 PM

Е не са в евро, ама ако му предложите няма да откаже. Вижте броя на обявите му. Дали ние сме заплахата.

#433 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 31 January 2013 - 11:11 PM

Сизър Милан! Пак ли тоя клоун? Да ти имам представа за авторитета! Изключи я тази телевизия и не зяпай това шоу повече, ако претендираш да водиш семенари по киноложка компетентност, излагаш се.

Младеж, разбери - развъдна дейност изобщо не цели произвеждане на приплода. Не е това самоцел на кинология - да размножава кучила, и без това никому не са нужни, има цели държави с приюти, целящи спасяване на породоподобни. Цели команди по спасение на никому ненужни отказници. НИКОМУ НЕНУЖНИ, проумей го. Кинология и селекция нямат за цел просто да правят скачки и да продават малки, това го правят пъпи-милове и ферми с цел печалба.
User's Signature

#434 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:11 PM

Не може клуб на мастиите, не звучи добре. Бе Пе Ка, по ми харесва.

#435 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:13 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 31 January 2013 - 11:11 PM, написа:

Сизър Милан! Пак ли тоя клоун? Да ти имам представа за авторитета! Изключи я тази телевизия и не зяпай това шоу повече, ако претендираш да водиш семенари по киноложка компетентност, излагаш се.

Младеж, разбери - развъдна дейност изобщо не цели произвеждане на приплода. Не е това самоцел на кинология - да размножава кучила, и без това никому не са нужни, има цели държави с приюти, целящи спасяване на породоподобни. Цели команди по спасение на никому ненужни отказници. НИКОМУ НЕНУЖНИ, проумей го. Кинология и селекция нямат за цел просто да правят скачки и да продават малки, това го правят пъпи-милове и ферми с цел печалба.

Що бе фурия той е учил психология на кучетата, какво си против него. Ти отрече половината свят. чела ли си му книгите защото аз две съм прочел. Ако нещо не ти харесва от книгите му пиши му писмо и на него.

#436 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:16 PM

Сизър Милан....Божеййййййййййй, пази породата питбул от такива председатели.

Ега ти епидермалните знания. Ужас, и тия хора позволяват скачки на такава сериозна порода като АПБТ. Е край, тук наистина я втасахме.
User's Signature

#437 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона

Айде сега да ти дам пресен пример,щото още ми държи влага.Та бялото куче Цезар,дето и вие го пуснахте,че търси дом,познай що търси? Дето се възмутихте,че ще е кастрирано,щото е многоо убаво.Резко кучето на година и половина изтрещело и почнало да се мята на де що живо има ,животни,хора не пробира.Собственика човек с опит,гледал и преди пит и вика,всичко му е осигурено,живее в апартамент,разходки фул на макс,грижи отвсякъде ,скочил на жена му без нищо.Иначе ред и дисциплина при добичето,гледа го в очите.Психопат,ако мога така да се изразя.Отиваме да го виждаме,няма да коментирам как ми скочи и какво щеше да последва ако не беше с намордник.Как скочи и на кандидати,които искаха да го осиновя.Та стопанина ми обяснява какво готино куче е било преди това и човека решил да го пусне и на женска,та сега си имаме още 7-8 човекохапачи.Бие се собственика у главата и ми вика кво да правя,за какво ми трябваше и да лодя,искаше да го евтаназира,дом не може да му се намери.На края уж го задържа,повече инфо нямам,защото на такова животно дом не мога да търся,такъв риск не мога да поема.Та такива ми ти работи от моя скромен опит.Та не ми говори какви статии четеш за човекохапачи,щото не е далеч деня,в който твоя клуб ще произведе такива уроди и после ходи се оправяй.
User's Signature

#438 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

А какво е кинология това ли https://www.youtube....h?v=b4WEjloKNUM тук на немски език. Ако ти е по удобно на английски ще ти потърся линк.

#439 Потребителят е офлайн   БашПъК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:19 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 31 January 2013 - 11:16 PM, написа:

Айде сега да ти дам пресен пример,щото още ми държи влага.Та бялото куче Цезар,дето и вие го пуснахте,че търси дом,познай що търси? Дето се възмутихте,че ще е кастрирано,щото е многоо убаво.Резко кучето на година и половина изтрещело и почнало да се мята на де що живо има ,животни,хора не пробира.Собственика човек с опит,гледал и преди пит и вика,всичко му е осигурено,живее в апартамент,разходки фул на макс,грижи отвсякъде ,скочил на жена му без нищо.Иначе ред и дисциплина при добичето,гледа го в очите.Психопат,ако мога така да се изразя.Отиваме да го виждаме,няма да коментирам как ми скочи и какво щеше да последва ако не беше с намордник.Как скочи и на кандидати,които искаха да го осиновя.Та стопанина ми обяснява какво готино куче е било преди това и човека решил да го пусне и на женска,та сега си имаме още 7-8 човекохапачи.Бие се собственика у главата и ми вика кво да правя,за какво ми трябваше и да лодя,искаше да го евтаназира,дом не може да му се намери.На края уж го задържа,повече инфо нямам,защото на такова животно дом не мога да търся,такъв риск не мога да поема.Та такива ми ти работи от моя скромен опит.Та не ми говори какви статии четеш за човекохапачи,щото не е далеч деня,в който твоя клуб ще произведе такива уроди и после ходи се оправяй.

Такива аномалии има рядко, но при всяка порода. Антани Донков ме потърси във фейсбук с хапещ Ам. Стаф , с родословие е, казвам преди да питате. Дадох му съвети от практиките на Мартин Рютер, кучета не е приспано живее си , оправи постепанно поведението. Пример от моя опит.

#440 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2013 - 11:20 PM

Показване на мнениетоБашПъК, в 31 January 2013 - 09:16 PM, написа:

А какво е кинология това ли https://www.youtube....h?v=b4WEjloKNUM тук на немски език. Ако ти е по удобно на английски ще ти потърся линк.

Но вие нали точно такива инвалиди ще плодите и то на фона на свръхпопулацията. Знам го този филм, нашума много на времето. И ти си тръгнал да правиш абсолютно същото, разбери. Произвеждане на никому ненужни приплоди, за които НЯМА достатъчно стопани. Е, ще имат приставка на вашия клуб, но правите практически абсолютно същото.
User's Signature

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема