Български Питбул клуб
Публикувано: 18 January 2013 - 06:50 PM
Ми, как да се връзват? Я вземи покажи родословията на родителите на първото "легитимно" кучило!

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 18 January 2013 - 06:54 PM
БПК, в 18 January 2013 - 04:47 PM, написа:
Кучето ти не е дипломирано за терапевт, а ти тук ни говориш че го пускаш на дог-терапи за канис-фоибия. искаш и подписи от хората на които е помогнало ли, ти си смешната
Дете, за да твърдиш че кучето ти е канис-терапевт е нужна диплома от комисия. Моето куче също е помогнало на много хора, но не го обявявам за терапевт, лекуващ куче-фобен синдром. Те така всяко едно облизващо куче навън мога да го обявя за терапевт)))) Но не е. Разбери)
Е ти не знаеш ли че Балабанов ще идва? хъм...жалко...Препоръчмвам ти да го видиш.

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 18 January 2013 - 06:59 PM
А, ма то и така ли ставало?!
Аз понеже си сковах няколко препятствия в двора и учих мойто и на комшийката кучета съм сертифициран (от себе си) треньор по аджилити!!! Тъй като съм в пъти по-наясно от всички други (хора организации и аджилити клубове) според собственото ми много меродавно мнение, ВСИЧКИ да заповядат на семинар у нас, за да ги осветля от къде изгрява слънцето!!!
Всички да носят бира задължително!!!
Аз понеже си сковах няколко препятствия в двора и учих мойто и на комшийката кучета съм сертифициран (от себе си) треньор по аджилити!!! Тъй като съм в пъти по-наясно от всички други (хора организации и аджилити клубове) според собственото ми много меродавно мнение, ВСИЧКИ да заповядат на семинар у нас, за да ги осветля от къде изгрява слънцето!!!
Всички да носят бира задължително!!!
Публикувано: 18 January 2013 - 07:05 PM
БПК,
мисля че си готин, но не схващаш правилно що е то развитие на породата и селекцията й. Още повече че вашата порада е незаслужено онеправдана. Кучетата ви са прекрасни, атлетични, подвижни, преданни и сърцати. Но подхода ти е...меко казано неправилен. Предполагам си добър човек и си фен на породата, но не схващаш понятия като
- порода
-селекция
- развъждане
- възпитание
Един съвет от мен (макар че не си го искал)
- Не се захващай с нещо, от което не разбираш. Щото ще го изпортиш.
Та, я дай място и време за семинара?
мисля че си готин, но не схващаш правилно що е то развитие на породата и селекцията й. Още повече че вашата порада е незаслужено онеправдана. Кучетата ви са прекрасни, атлетични, подвижни, преданни и сърцати. Но подхода ти е...меко казано неправилен. Предполагам си добър човек и си фен на породата, но не схващаш понятия като
- порода
-селекция
- развъждане
- възпитание
Един съвет от мен (макар че не си го искал)
- Не се захващай с нещо, от което не разбираш. Щото ще го изпортиш.
Та, я дай място и време за семинара?

Публикувано: 18 January 2013 - 07:16 PM
БПК, в 18 January 2013 - 05:10 PM, написа:
и после какво разбираш под понятия като
- порода
-селекция
- развъждане
- възпитание
- порода
-селекция
- развъждане
- възпитание
Ааа, няма, коте, първо твоя семинар, ти обеща))))
Завършила в лесотехническия при Мицулов един семестър профил "Кинология", стажирала в ринга и секретарствала при Герасимова и Ерусамилски, сега съм член на клуба Чау-чау, племенна комисия. Дресирам и възпитавам кучета от както се имам. Моето куче - водачи за слепи завърши с най-висок успех курса си за цялото съществуване на училището.
Още въпроси?

Публикувано: 18 January 2013 - 07:17 PM
Мисля че останах длъжен на Диманов, ето кои клубове нямат родословия www.antikdoggen.de http://americanbullyonline.com/ http://continental-bulldogs.eu/ http://www.obce.de/ както и всички други непризнати от FCI и Ваше Височество породи.
Публикувано: 18 January 2013 - 07:22 PM
Малко шегувито ще го кажа,но ще ме разберете.... То ако беше така, че да не ни трябват дипломи и сертификати най-много педиатри щеше да има измежду педофилите, щото те поне обичат децата за разлика от докторите! :-) Не може всеки да се самообявява за някакъв, защото вече се е доказало, че не само, че не става така, а и че самозванците вредят в 99% от случаите ,а останалия 1% просто още не са успели.