Dog.bg Форуми : Български Питбул клуб

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (48 Страници) +
  • « Първа
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Български Питбул клуб

#721 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 April 2014 - 03:16 PM

Сетих се, беше споменала очи на четири лапи, ето списъка на инструктурите и тяхното образование http://e4p-bg.com/za-fondatsiyata/

#722 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 03:23 PM

Ето само главния инструктор има образование в кинологична посока. Предполагам Маринова е завършила специалността кинология и не слагам под въпрос професионализма на работата и. Останалите инструктори навярно са много кадърни хора, затова не ги преценявам по дипломи.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#723 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 11 April 2014 - 03:29 PM

Отговори ми на въпроса - какво си завършил, не прехвърляй темата върху мен, моето куче води сляпа жена и бачка, има си организация която го е дипломирала.
ТИ какво завърши?
Просто ми отговори.
User's Signature

Чау - кучето, близнало небето...

#724 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 03:31 PM

Показване на мнениетоLayla89, в 11 April 2014 - 02:46 PM, написа:

Много ми е забавно да гледам как като притиснат господина БПК си търси оправдание да не дава отговори... :tb_195:

Какво разбирате под притиснат? Фактите не са оправдания! Не давам отговори на Нина Пенова (Attera), която си служи с расистски обиди на етническа основа. Може да питате нея каква и е дипломата и в каква област мисли да работи имайки предвид отношението и към циганите.

#725 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip
  • Interests:Кинология, генетика на окраска, обучение на кучето, развъдна дейност, ЧАУ-ЧАУ.

Публикувано: 11 April 2014 - 03:33 PM

Абе не питам Мартина Маринова какво е завършила. Защото знам какво е завършила. Питам Иван Симеонов какво е завършил? Знам какво е завършила Руми Кънева и момичето от "Послушен", само за вас никой не знае нищо.
User's Signature

#726 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 03:47 PM

Показване на мнениетоAttera, в 16 February 2014 - 10:56 PM, написа:

Така... наблягам, че го пиша като лично мнение с лични наблюдения, без да искам да ангажирам някой с тях. След споровете тук с БПК, в частност с Иван Симеонов, не знам защо бях решила, че все пак ми се иска "да дам шанс" на идеята му. Твърдеше, че единствената му цел е да пази и развива породата на база солиден опит - личеше си, че такъв няма, но ми се искаше да вярвам, че всички тук сме в грешка и все ще излезе нещо позитивно от тая работа. Известно време с Иван заровихме томахавката, общувах с него, запознах се с много от клубните му членове, с кучетата им, някои произведени от клуба и т.н. С две думи, няколко месеца имах възможността да наблюдавам съвсем от близо работата на този клуб и нагласата на хората в него.

Е, това примирие трая наистина за кратко, не сме в грешка. Какво разбрах и видях с очите си за тези няколко месеца:

- Въпросната регистрация на клуба я нямаше до скоро. Събираха си членски вносове, продаваха си "клубни и родословни" бебета, крещяха колко са легитимни и готини, но на хартия реално нямаше нищо. Вероятно вече има, но им отне доста време по необясними причини. Време, през което лъжеха хората, че документално всичко им е наред.

- Хвалят се, че имат клубен ветеринар. Човек, завършил техникум, непрактикуващ, чието се свързва единствено с обяви в подавалник от рода на "Куче от еди-каква-си порода търси женко/мъжко за разплод". Разнообразни породоподобни. Булдочета, голдъни...

- Въпросните произведени от клуба кучета (с единствена цел да опазят породата) са на късмет... това прилича на питбул, другото няма нищо общо. Със сигурност не бих го нарекла "опазване на порода". Отново според личното ми мнение, някои от произлезлите от клуба кучета, които съм виждала, са чисто и просто гавра с породата.

Eдно момче поиска да осинови изоставен в изолатор питбул, за който те търсеха дом (без да го извадят от там). В крайна сметка не му го дадоха. Вместо това го уредиха с "клубен чистокръвен родословен ред ноус"! Момчето наистина е свястно и вероятно много ще ми се обиди, виждайки това, но... никой не му каза, че даденото му куче, всъщност дори не прилича на питбул. А той беше изключително щастлив, че взима питбул в най-истинския смисъл на думата. Клубно производство, ето го:

Прикачен файл краси.jpg

- Иван понятие си няма от обучение и социализация на кучета, което при "нашите" е нещо много основно. Но това не му попречи да направи онлайн курс за обучение на треньори! За мен си беше чисто обирджийство на балъци. Господинът не можа да ми каже дори как бих могла да науча куче да върви на повод, за него това беше нещо нечувано и много сложен специфичен случай, за който нямаше дори предположение!

- Нагледах се на безкрайно детинско, некоректно и безочливо отношение от страна на клуба към всички останали. Организациите за защита на животните били крадци, саботираха работата на Animal Rescue Sofia и още няколко наистина помагащи на животни групи от хора.
Обясняваха на стопани с прекрасни питбули, че кучетата им не струват, че вероятно са болни и едва ли не само клубните са хубави. За щастие, повечето разбиращи дори малко от породата хора, не са слепи и процентът на вързалите се беше нисък.

Цитат от областната управителка на клуба:

Цитат

Sonia Kirova
това е било преди 5 години тогава и аз ходих по боеве с кучета.. за това не гледам миналото

Sonia Kirova
ходих да гледам не бях против боевете тогава дори момчето което вмомента най-усилено ни помага в клуба е момче което преди отглеждаше питбули за боеве за това неща от преди години не влияят на мнението ми за някой

И още от нея, отново по адрес на клубно куче:

Цитат

Sonia Kirova
Преди време бях питала за фалшивата бременност...обиколих всички лекари във варна,без резултат..опитахме с глад ,разходки, йод+глицерин,рефригеранс,Prolactino, инжекции..няма никакъв ефект,гърдите са все същите и топли...вече 1 месец..някой има ли идеи какво да направя,във Варна лекарите не успяха да помогнат..

Sonia Kirova
няма как да я кастрирам сега,защото не съм си вкъщи + това няма абсолютно никакви усложнения бременността,всичко е супер,просто самата бременност не отшумява

Болестта си вървяла супер... WTF?!

Това, което на мен ми бръкна в здравето:

- Решиха да се занимават със спасителна дейност. Същата г-жа Кирова, хвалеща се с присъствието си на битки с питбули.
Поеха няколко изоставени питоподобни, което е супер. Но... някак съм свикнала, че като вземеш бездомно куче, първо проверяваш здравословното му състояние; после започваш един много, ама наистина много сериозен подбор на кандидати, като междувременно работиш с кучето и се опитваш да го предадеш с възможно най-добро поведение на възможно най-подходящите кандидати.
От клуба явно са на друг принцип. Не ми се изясни дали знаеха реалния здравен статус на тези животни. За направени изследвания никой нищо не спомена. Кои бяха кастрирани и кои не, също не знам, все пак клубът е против кастрациите. За някои от кучетата нямаше добре описани истории от къде са се взели всъщност - бременна майка, която не се предлагаше за осиновяване, но малките се продаваха. Културно изчакаха да роди. Иначе била спасена, нали. След раждането, майката изчезна някъде.
После още някакво бебе, което уж било намерено в кашон на улицата, но се знае на 100%, че е мелезче между пит и стаф. И т.н., и т.н., "спасени" кучета на килограм, с подозрително висок процент бебета сред тях и не за всяко обратна връзка след осиновяване.

Масово кучетата се лансират като "бивши бойци", не знам с каква цел, а дори по снимки се вижда, че няма нищо вярно в това.

Временният дом на повечето от възрастните кучета беше ръждясала верига на разпорутено подобие на колиба в мръсен двор - не са имали друга опция, ок. Тук не мога да кажа кой знае какво. Кучетата бягаха 100 пъти от там, търсиха ги в циганската махала и ги откупуваха обратно. Нещо, за което се събираха дарения.

Това, което ме втрещи, беше подборът на кандидати. Много от кучетата бяха дадени на роми. Не съм расист и в никакъв случай не съдя само по раса, но категорично не съм съгласна, че 9 от 10 рома са перфектните стопани. Едно от кучетата им беше застреляно в дома на осиновителя си от такъв произход.

Ето още един от стопаните, с него се хвалят най-много, правете сметки за останалите...
Прикачен файл бпк.jpg

За друго бяха писали във фейсбук "Онзи дето искаше питбула, иска ли го още, защото спешно трябва да го дадем! Да пише, ако не се е отказал!" - беше споменато и името на въпросния кандидат, отново от ромски произход. Значи те дори не държат да имат връзка с "осиновителите", камо ли да ги проучват сериозно и да преценят дали са подходящи за такова куче, могат ли да му осигурят нормален живот.

Трето хапеше, дадоха го упоено на едно момиче без да й споменат за тази подробност, цяла вечер съм й обяснявала по телефона какво да прави, за да няма инциденти. *Непонятно защо й бяха казали да се свърже с мен, нищо, че си имат учител-треньор в лицето на Иван!* Върна им го на втория ден. Това далеч не са единични случаи, масово работата им е на това ниво.

С 2 думи - обират някакви питбули, за кои е ясно от къде са взети, за кои не, нямат кой знае каква инвестиция в тях, дават ги на първия поискал ги (често ром) и ги пишат клубни членове. Но пък непрестанно събират пари за нещо, като дарения. Уж за лечение на кучета - нито едно не се е лекувало... Не плащат по хотели и стационари... От снимки се вижда, че кучетата ядат попари с картофи и най-евтина кучешка храна. Колко пък да струва това...

Прикачен файл cveti.JPG

Та.... мога да си пиша до утре, но стига толкова засега. Просто се оказа, че "работата" на клуба е много по-лоша, отколкото можех да предположа в началото. Съжалявам за попадналите при тях нещастничета...
Съжалявам и за буквално излъганите хора, наивно мислещи, че взимат питбул от "клуб".

1. Нина е подменила циганин с ром, но това не и дава право да преценява осиновителите, които не познава.
2. Обвинени сме, че "саботираха работата на Animal Rescue Sofia и още няколко наистина помагащи на животни групи от хора"- след този пост се свързах с Animal rescue sofia за да ги питам дали по някакъв начин са се почувствали възпрепятствани в работата си от БПК. Бях длъжен да го направя, знам ли, може Нина да е член там и информацията да е достоверна. Не сме им навредили по никакъв начин, но Нина смело смело твърди различни неща за БПК.
3." Едно от кучетата им беше застреляно в дома на осиновителя си от такъв произход." И това е лъжа, такъв случай не ми е докладван. Хайде кажете как да се защитим от Нина Пенова и нейните нападки.

Кой е крив и кой е прав? Моля спрете с лъжите, в клуба членуват 40 човека! Това са доста тежки обвинения и се надявам Нина да е наясно, каква отговорност носи изпращайки такива обвинения към клуба.

#727 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 03:50 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 03:33 PM, написа:

Абе не питам Мартина Маринова какво е завършила. Защото знам какво е завършила. Питам Иван Симеонов какво е завършил? Знам какво е завършила Руми Кънева и момичето от "Послушен", само за вас никой не знае нищо.

Какво значение има какво съм завършил? Това ще промени ли знанията ти по кинология. Защо не коментираш примитивните породи, като казах, че такива няма. Защо не коментираш глупостите си за алфа вълчицата, които написа. Остави ми дипломата да си събира прах.

#728 Потребителят е офлайн   starrkopf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:All You Need is Love

Публикувано: 11 April 2014 - 04:17 PM

Знам какво е завършила Руми Кънева и момичето от "Послушен"

Изглежда момичето е завършило курса Професия кинолог .
И едно мнение от човек случайно попаднал на една тренировка :
„.....В събота попаднах на първи урок по послушание . Училището е прехвалено, треньорката често я дават по телевизията.
Аз останах с много лошо впечатление - първо аз никога нямаше да изтърпя подобно отношение към мен като човек потърсил помощ, второ чух класификации за различни тъпи породи кучета....”

http://www.poslushen.com/faq.php

Кучето не дава да го пипна, докато се храни, ръмжи и се зъби! Какво да направя?

Имате сериозен проблем за решаване: "Кой командва, Вие или Вашето куче?". Недопустимо е кучето Ви да не позволява да му вземете храна от устата или да му пипате паницата. Още щом вземете малкото пале, трябва да правите това ежедневно, докато то свикне, че е нормално за него и свикне да го приема без съпротива.

Как да науча кучето да не се качва по леглата и диваните вкъщи?

Като му се карате. Всеки път, когато кученцето се качи на мебелите, го хванете за врата и по най-бързия начин го свалете долу, като използвате една и съща звукова команда, произнесена със строг тон: “НЕ!” Това може да се направи доста пъти, докато то разбере, че и да се качи, няма да му е приятно. След като го свалите, може да го накажете на някакво място, където да стои само. Често след като научите кучето да не се качва, когато Вие сте в къщи, то започва да го прави, когато Ви няма. В момента, в който се приберете, то слиза, защото знае, че ще му се карате. Затова трябва да го издебнете и да го санкционирате, докато е още на леглото. За целта се изисква доста търпение, време и упоритост от Ваша страна.

Как да го отуча да яде боклуци навън?

Нужна е голяма упоритост от страна на стопанина. Много е важно не просто да се скарате на кучето, а да го санкционирате в момента, когато го прави. Можете да го направите чрез командата “НЕ” или “ФУ”, произнесена със строг тон, и да го ударите с вестник или с повода. Може и да го хванете за кожата на врата и да го разтърсите. Това също е добър начин да се наложите над кучето си. Хубаво е и Вие самите да го провокирате. Подхвърлете храна някъде навън, без кучето да Ви види, издебнете го и го санкционирайте в момента, в който я лапне. Не забравяйте, че пораствайки, кучето Ви ще става все по-обиграно и много добре ще може да разбере дали го наблюдавате, или не. Един път направена, санкцията на кучето (днес и на дадено място), няма смисъл да се повтаря още същия ден и на същото място. Задължително след всяка една разбрана санкция кучето трябва да бъде похвалено с лакомство от Вашата ръка.
User's Signature

Всеки има кучето,което заслужава...
https://www.facebook..._homepage_panel
https://www.facebook...34862426717095/

#729 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 04:22 PM

Значи, дори и треньорите произлезли от БПК да са опасни за здравето и психиката на кучетата, това на никой няма да направи впечътление (в преносен смисъл).

#730 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 04:24 PM

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 03:11 PM, написа:

Значи за да се обижда някого, да се отрича мнението му и прочие дипломи не са нужни, но за да се води семинар, организира курс и т.н. изведнъж без диплома не става. Не знам защо специалистите са на такава почит, след като и без друго са малобройни. Моля ви да се концентрираме обективно върху тематиката!

Само чета темата,не знам кой е крив,кой е прав.Всеки с глава на раменете може да прецени за себе си.

Нима е нужно да имаш диплома,за да изказваш мнение по адрес на някого или нещо? Когато се прави форум,целта на който е да се обучат хората в нещо,обикновено лекторите трябва да са по-навътре в нещата от масовия участник.А как се доказва кадърността - чрез диплома, издадена от оторизиран орган. Иначе каква е гаранцията, че лекторът знае и може повече от обикновен лаик или любител ентусиаст?
Специалистите са винаги на почит.Представете си - отивате на лекар, защото Ви боли гърлото, а той Ви лекува малкия пръст на дясното ходило. Да, ще Ви мине гърлото, сигурно.
По Вашите съждения това ще е нещо нормално.

И още нещо - с разрешение на момчето ли се използват снимките от следващата статия?
http://mpkucheto.com...B8%D1%80%D0%B0/
Не познавам момчето, просто питам.

:rc_036:

Това мнение е редактирано от LilTed: 11 April 2014 - 04:27 PM

User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#731 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 04:35 PM

Показване на мнениетоAttera, в 11 April 2014 - 10:31 AM, написа:

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 01:30 AM, написа:

Относно клуба ще ви кажа няколко факти.
Клуба е учреден на 25.08.2012г. ,

Учреден от кого? Щото според съда датата е 11.2013г. Кой ви учреди в средата на 2012г и на каква законово наложена база развивахте дейност през тази година и нещо разминаване? Като какви си плащахте таксите, извършвахте развъдна и търговска дейност, набирахте членски вносове и т.н.? Няма как да е било като "легален" клуб/сдружение.

Прикачен файл ustav.jpg

Ето поредното публично обвинение на Нина Пенова към БПК " Няма как да е било като "легален" клуб/сдружение." Ако клуба не беше легален, нямаше на 11. 2013 да получим съдебно решение. Вече обясних и на кучкаря Димчо Диманов, че учредяване и съдебна регистрация са отделни процедури. Спазили сме ЗЮЛНЦ. След като гражданската група на Петя Конярска продава тениски с логото на питбул орг, в каква търговска дейност ни обвинява Нина Пенова. Пред кого се отчете Конярска за тениските, колко броя са продадени до сега? Сдружението ни е с НЕСТОПАНСКА дейност! Какви са пак тези безпочвени обвинения! Ако обвиненията не престанат ще се наложи да потърсим юридическа защита.

#732 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 04:40 PM

Показване на мнениетоLilTed, в 11 April 2014 - 04:24 PM, написа:

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 03:11 PM, написа:

Значи за да се обижда някого, да се отрича мнението му и прочие дипломи не са нужни, но за да се води семинар, организира курс и т.н. изведнъж без диплома не става. Не знам защо специалистите са на такава почит, след като и без друго са малобройни. Моля ви да се концентрираме обективно върху тематиката!

Само чета темата,не знам кой е крив,кой е прав.Всеки с глава на раменете може да прецени за себе си.

Нима е нужно да имаш диплома,за да изказваш мнение по адрес на някого или нещо? Когато се прави форум,целта на който е да се обучат хората в нещо,обикновено лекторите трябва да са по-навътре в нещата от масовия участник.А как се доказва кадърността - чрез диплома, издадена от оторизиран орган. Иначе каква е гаранцията, че лекторът знае и може повече от обикновен лаик или любител ентусиаст?
Специалистите са винаги на почит.Представете си - отивате на лекар, защото Ви боли гърлото, а той Ви лекува малкия пръст на дясното ходило. Да, ще Ви мине гърлото, сигурно.
По Вашите съждения това ще е нещо нормално.

И още нещо - с разрешение на момчето ли се използват снимките от следващата статия?
http://mpkucheto.com...B8%D1%80%D0%B0/
Не познавам момчето, просто питам.

:rc_036:

На теория е така, но на практика мнението на специалистите се пренебрегва. С какви дипломи хората от форума отправят обвинения. Когато водя семинари се представям и присъстващите знаят кой е пред тях. Тук във форума семинар не съм направил. Снимките са ползвани с разрешение от момчето.

#733 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 04:52 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 05 February 2013 - 01:34 PM, написа:

Показване на мнениетоvalnata, в 05 February 2013 - 11:27 AM, написа:

Ауу, ама той много зле бил тоя.. :ud_009: :ab_041:

Морски, ти представяш ли си ей такива "умници" да се съберат на поляната и да решат да правят породен клуб? То всъщност точно така стана, доколкото виждам. На спасителките на питове и питоподобни дупе да им е яко после като спасяват "клубните" им кучета...

Нарочно рових за ген "аа" - има го при котките, нарича се нон-агути, "ау" няма. Тоя шмекер с котките ли ще кръстосва гаражните си мелези?

Надявам се, че и без да ми знаете образованието, вече разбрахте, че аy ген има.

#734 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 04:53 PM

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 01:50 PM, написа:

Какво значение има какво съм завършил? Това ще промени ли знанията ти по кинология. Защо не коментираш примитивните породи, като казах, че такива няма. Защо не коментираш глупостите си за алфа вълчицата, които написа. Остави ми дипломата да си събира прах.

Абе ей, неграмотнико, какво си завършил за да водиш семинари и да обучаваш треньори, отговори, не е сложно. За Мартина знаеш, дето не те питаха за нея, а за себе си защо не ни кажеш?

и да, "ау" няма , има а с малко у като апостроф, разгеле че те светнах.
User's Signature

#735 Потребителят е офлайн   Oz wiz Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 04:54 PM

[[/quote] След като гражданската група на Петя Конярска продава тениски с логото на питбул орг, в каква търговска дейност ни обвинява Нина Пенова. Пред кого се отчете Конярска за тениските, колко броя са продадени до сега? Сдружението ни е с НЕСТОПАНСКА дейност! Какви са пак тези безпочвени обвинения! Ако обвиненията не престанат ще се наложи да потърсим юридическа защита.

[/quote]

Това аз не го разбрах - групата на Петя продавала тениски ? а Вие питате Нина защо обвинява ? Аз хвърлям пиратки на Нова година ... това свързано ли е с Крим ?
User's Signature

Damn kids. They're all alike.

#736 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 04:59 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 09 April 2014 - 02:51 PM, написа:

peternm
Ееее, друго е да пробуташ на будалата гаражно кутре с "родословие" от един "клЮб".

Вижте, хора, става дума за нещо много страшно: събрали са на поляната шепа народ, решили да правят клуб и не са минали година две вече има човешки жертви.

Таня за съжаление наистина има човешка жертва
http://novanews.bg/n...E%D0%B4%D0%B0-/

Каква е целта на този твой коментар, че за жертвата отговорност носи нашето сдружение? Защо се опитвате да оронвате авторитета на клуба?

#737 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:08 PM

[/quote]

Това аз не го разбрах - групата на Петя продавала тениски ? а Вие питате Нина защо обвинява ? Аз хвърлям пиратки на Нова година ... това свързано ли е с Крим ?
[/quote]

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#738 Потребителят е офлайн   БПК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:13 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 04:53 PM, написа:

Абе ей, неграмотнико, какво си завършил за да водиш семинари и да обучаваш треньори, отговори, не е сложно. За Мартина знаеш, дето не те питаха за нея, а за себе си защо не ни кажеш?

Кьорава ли си или късопаметна? Представил съм се още в началото на темата. От 3 дни питаш какво съм учил, а не си правиш труда да прочетеш. След като аз чета твоите бисери за алфа вълчици, отвърни със същото и прочети моите постове.

#739 Потребителят е офлайн   Nera :) Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:15 PM

Прочетох по-голямата част от коментарите в тази тема и просто умрях да се смея и учудвам на безочливостта на човека зад БКП аватара. След всичките 37 прочетени страници увъртания на въпросния човек да отговори на един елементарен въпрос - каква диплом има, никога, ама никога няма да си купя куче от вас! Даже и пари да ми дават да го взема няма. Дано повечко хора прочетат написаното в тази тема и са достатъчно интелигентни, за да си преценят що за организация става на въпрос, и да спрат да подпомагат въденето на клети породо-подобни животинки, а да си закупят съответната порода от където трябва или да спасят куче от приют.

#740 Потребителят е офлайн   Furia_S Икона

• Вещица
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2014 - 05:23 PM

Показване на мнениетоБПК, в 11 April 2014 - 03:13 PM, написа:

Показване на мнениетоFuria_S, в 11 April 2014 - 04:53 PM, написа:

Кьорава ли си или късопаметна? Представил съм се още в началото на темата. От 3 дни питаш какво съм учил, а не си правиш труда да прочетеш. След като аз чета твоите бисери за алфа вълчици, отвърни със същото и прочети моите постове.

Нито съм кьорава нито късопаметна - отговори на въпроса бре човек: какво образование имаш че да водиш семинари по кинологическа компетентност?
Какво си завършил, къде си стажувал?
User's Signature

• (48 Страници) +
  • « Първа
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема