Най-накрая успях да го регистрирам моя куч

Голямо ходене по мъките, отне ми цяла сутрин. И да ме пита човек защо се бях метнала и на токчета, та в момента краката ми много ме мразят.
Само за предистория, да ме разберете по-добре да спомена, че най-напред ходих в КАТ по друга работа (която не свърших) и се мотках там към час. После отидох в общината район централен. От там ме пратиха в отдел екология, която е в друга сграда до градската градина. Но не било там, да отида в другара община до Природонаучния музей. Аиде пак обикаляй, паркирай...
Стигнах там. Никъде няма табели кое къде е. На гишето естествено има табелка "НЕ Е ИНФОРМАЦИЯ"

голям кеф.
Както и да е, един човечец ме упъти че екологията било в задния двор. Излиза се през една врата, дето аз помислих, че е прозорец. Отидох там, полутах се малко(защото естествено не пише никъде нищо) и го намерих . Да ама трябвало да се върна в главвната сграда да си платя първо. Аааайде пак обратно. Платих си, вече таксата за първа регистрация е 11лв. и се върнах пак в екология, започна момичето да попълва на компютъра и познайте. За мой късмет спря ИНТЕРНЕТА.
Направо ми излизаше вече пушък от ушите. Идеше ми да убия някой.
Дойде доста бързо, за пет десет минути. И го регистрира най-после. Само, че се опита да се заяде, че сме живеели в Смирненски и било най-добре да отида в община Запад. Можете ли да си представите какъв поглед и хвърлих

Уффф, оправих го успешно и в 13:00ч. успях да дойда на работа.

И после се чудят защо хората не си регистрират кучетата. Ми и аз бях на косъм да се откажа.