fire_bow, в 17 August 2010 - 11:50 AM, написа:

Следя темата от повече от година, но чак днес реших, че вече ще участвам и в писането, а не само в четенето.

Първо, искам да изкажа огромното си възхищение към вашите прекрасни кучета..
Търся си бяла овчарка от около 2 години, но след няколко месеца търсене ми стана ясно, че в БГ няма да намеря и трябва да се обърна към развъдник в чужбина, тогава честно ми се стори много разправия (не, че не е) и останах с надеждата, че в бъдеще ще успея да намеря такова пале и в БГ. Та така след две години аз само чета форуми и благородно ви завиждам. След като с огромен интерес следя случая (ако мога така да го нарека) на flamme_froide , реших в близко бъдеще и аз да тръгна по неговия път (надявам се да не е толкова труден) и да си намеря едно бяло топче. Но ще изчакам още малко, тъй като вкъщи имам две немски овчарки (нок), като мъжкия ми е набор и е на 17 години, милия вече нито вижда, нито чува, нито зъби си има, та дано не му се запуши и носа, че става тежко

Здравей,
Безкрайно ти благодаря за милите и топли думи. Да си призная няколко пъти съм бил на косъм да се откажа, но ей такива хора като теб (БЛАГОДАРЯ ВИ) ми дават сили и стимул отново. Знам, че усилията си заслужават и рано или късно ще бъдат възнаградени. Повярвай ми има повече хора които ме разубеждават отколкото такива които ме подкрепят (дори моето семейство не е никак съгласно да си взема куче). Но сигурно в мен има и известна доза инат и подобни "противоречия" по-скоро ме амбицират отколкото да ме разубеждават. Да не говорим, че аз винаги съм казвал, че сам съм си господар и може на улицата да живея един ден но ще правя това което сърцето ми подсказва. А в момента то ми казва, че това е "моето куче". ОЩЕ ВЕДНЪЖ БАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ВАС ЗА ПОДКРЕПАТА. Надявам се скоро да имам позитивни новини и много интересни снимки за форума :)
Искам само да се обърна към flamme_froide и да ти кажа едно огромно БРАВО, човек ти си моя идол

Продължавайте да показвате прекрасните си любимци, за да им се радваме и все повече хора да търсят от таз порода и дай боже един ден да си имаме развъдник и тук в родната страна. НОК, бернски зененхунд, ретривър, и начело с бялата овчарка са любимите ми породи, така че давайте напред и нагоре..

Изписах много и се надявам да не съм отегчила никого.

Поздрави...