Бяло Швейцарско Овчарско Куче
Публикувано: 23 September 2008 - 02:06 PM

http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af
Публикувано: 28 September 2008 - 10:40 AM
Пожелавам ти много,много щастие успехи,усмивки и всичко най-най. :P :->)
Поздрави от цялата банда! ;)

- Някои от моите, да – отвърна старецът. – Някои, но не всички; още по-малко пък веднага или докато ги сънуват.
Публикувано: 28 September 2008 - 08:27 PM
Не те познавам добре,но от представата,която съм добила за теб досега,мога да кажа,че си много добър човек,лъчезарна и винаги позитивно настроена си.Желая ти да запазиш тези свои добродетели и дори да ги развиеш с времето.И най-важното-бъди здрава! :blink:
Направих и една картичка(с откраднати материали :meche: :izcherven:),надявам се да ти хареса!

http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af
Публикувано: 13 October 2008 - 06:17 PM
Ето и от мен едно сладко бебе швейцарче :wub: Направо съм влюбена в нея! Обърнете внимание каква дълга крачка има малката! :o За съжаление не е моя, но се надявам стопанката и да се включи във форума.
Публикувано: 13 October 2008 - 11:25 PM
Публикувано: 14 October 2008 - 12:05 AM
Дано се оправи от стреса и дано стопаните й се включат тук, за да разказват за нея и пускат периодично снимки.
Мен много ме е яд, че нямам много снимки на Нерон като малък... Компа ми се беше прецакал и се наложи преинсталация, а снимките бяха на С: диска ииии... :rolleyes:
Струва ми се, че ще да е на повече от 3 месеца... 4-5 може би, но не знам със сигурност...
Поздрави!
п.п. А къде се намира малката? Град, имам предвид.

Публикувано: 14 October 2008 - 12:26 AM
За възрастта, и на мен ми се стори че е по-голяма от 3 месеца, но и видях зъбките, че още не е сменила нито един. Което значи че със сигурност не е по-голяма от 3.5 месеца. В паспорта и пише че е родена на 11 юли.
Публикувано: 14 October 2008 - 04:03 PM
Между другото имам лоши новини.. Бафи не може да остане повече в новия си дом. Взех я у нас, но се налага да и търся нови стопани. Подарявам я, но разбира се имам изисквания към кандидатите. На първо място да се гледа вътре, в апартамент или къща, защтото е с тежка кашлица и ако е на студено състоянието и ще се влоши. Надявам се да се намери някой влюбен в породата, който да и осигури много грижи внимание и любов. Много ми се иска да остане в София, да мога да я виждам понякога, и да си правим съвместни разходки в Борисовата градина.
Публикувано: 14 October 2008 - 05:09 PM
Веднага щом говоря с него, ще ти кажа на лични. :blink:
Снимай малката и постни тук няколко снимки, моля. :wub:
Разкажи нещо повече за нея- как се държи, игрива ли е, плашлива ли е... :blink:

Публикувано: 15 October 2008 - 08:59 PM
Днес я изведох за първи път заедно Купър и тя се държа много добре. Още не може да върви хубаво на каишка, но иначе е жизнерадостна и дружелюбна. Бяхме на поляната с много други кучета, тя не се уплаши и през повечето време следваше Купър и се радваше на хората. В къщи не съм и чула гласа, въпреки че е сама на остъкления балкон. Все още няма хигиенни навици, стиска през цялата разходка и когато се прибрахме си свърши всичко в къщи. Утре ще я снимам, въпреки че не знам как ще се оправя с две кучета и фотоапарат :rolleyes:
Публикувано: 16 October 2008 - 02:32 PM
Публикувано: 16 October 2008 - 02:41 PM
Публикувано: 17 October 2008 - 09:44 PM
Всички казват, че хъскитата са дружелюбни, ама не са го казали на мойта Ванда ;D, и макар че много ми се искаше да си я оставя, не можа да се получи :(
Макар че се надявах, ако расте с овчарка Ванда да поумнее малко, ама уви..
Публикувано: 18 October 2008 - 08:55 AM
Аз какво да кажа като моя го е СТРАХ от кученца-бебета. ;D
Като се разциври някое и виждам ужаса в очите му. Страх го е и от деца. Като малък го наплашиха. :(
Дано Бафи отиде при хубави стопани и да пращат снимкиии... ;D