[quote name='ShiBumi_GirL' date='05 June 2014 - 09:48 PM' timestamp='1401997698'
Масово българина не е дорасъл нито за едното нито за другото.
Не ще да осинови ''бълхарник'' от приют щото какво ще си помислят хората като ме видят да го разхождам,ама не му се дават и пари за куче от развъдник.Как толкова пари за едно куче....
Най му е хубаво евтинко и да прилича на нещо си пък от къде идва и в какви условия се е отглеждало какво значение има.
Ще се радва,че си е взел ''чистокръвно'' за малко пари и така.
[/quote]
Смятам,че не си говорителка на българина а някаква тъпа комплексарка.Смятам още,че болните и на нищо неприличащи кучета също трябва да им се даде шанс-както на теб ти е даден,същото е
От къде мога да си взема МИНИ чихуахуа ??
Публикувано: 09 June 2014 - 08:58 PM
Че кой е казал,че съм.Имам мнение изказвам го.
Българина не е дорасъл нито за едното нито за другото.(масово) ПС:ТУК МАЙ СИ ЧЕЛА МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ И НЕ СИ ВДЯНАЛА ИЗОБЩО КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА!
Тука не става въпрос за шанс.За цена говорехме и защо кученцата от развъдник не могат да бъдат на цена на зоомагазини и борси.
И пак не ми отговори щом апелираш към развъдчиците да намалят цените си коя цена е нормална за тебе,коя те удовлетворява?
Прочете ли линковете които дадох по-горе нали искаше да се информираш защо не може аджеба по тънко.
Ако ли не няма смисъл повече спам,защото освен желанието за дракане не виждам нещо конструктивно по темата да се опитваш да кажеш или пък научиш(след като се интересуваш не виждам дори въпрос да задаваш).
Ако искаш да водиш диалог нека е по разумния начин ако ли не просто няма смисъл.
Българина не е дорасъл нито за едното нито за другото.(масово) ПС:ТУК МАЙ СИ ЧЕЛА МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ И НЕ СИ ВДЯНАЛА ИЗОБЩО КАКВО ИСКАМ ДА КАЖА!
Тука не става въпрос за шанс.За цена говорехме и защо кученцата от развъдник не могат да бъдат на цена на зоомагазини и борси.
Цитат
Ами продавайте на нормални цени,и тогава ще изчезнат борси и други търгаши на животни.
И пак не ми отговори щом апелираш към развъдчиците да намалят цените си коя цена е нормална за тебе,коя те удовлетворява?
Прочете ли линковете които дадох по-горе нали искаше да се информираш защо не може аджеба по тънко.
Ако ли не няма смисъл повече спам,защото освен желанието за дракане не виждам нещо конструктивно по темата да се опитваш да кажеш или пък научиш(след като се интересуваш не виждам дори въпрос да задаваш).
Ако искаш да водиш диалог нека е по разумния начин ако ли не просто няма смисъл.
Публикувано: 19 June 2014 - 12:59 PM
Мини чихуахуа е мания. Трябва да знаете, че колкото и да ви гарантират, че куче под 6м ще е мини вероятността за грешка е почти 50/50. Освен това ако наистина дадено кученце е мини то задължително трябва да остане в развъдника поне до 5 м, за да бъде стабилно и здраво когато го вземете и да няма опасност да го изгубите.
Имайте предвид, че мини дребосъците изискват много повече грижи и време от кученцата със стандартно тегло.
Не забравяйте, че риска да Ви излъжат при по-малко куче на възраст е много, много голям!
И пак въпроса за цените - шоу клас кученцата са на високи цени, но винаги може да си купите пет клас кученце на нормална цена.
Имайте предвид, че мини дребосъците изискват много повече грижи и време от кученцата със стандартно тегло.
Не забравяйте, че риска да Ви излъжат при по-малко куче на възраст е много, много голям!
И пак въпроса за цените - шоу клас кученцата са на високи цени, но винаги може да си купите пет клас кученце на нормална цена.