Ето една снимка от нас като мъничка...
Английски сетер
Публикувано: 15 December 2007 - 02:07 PM
Ето една снимка от нас като мъничка...

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 16 December 2007 - 12:31 PM
Взехме си уести териер, не мога пак да гледам сетерче, въпреки, че това е кучето!
Винаги ще ти напомня и ще те натъжава, защото той беше единствен и неповторим за нас!
Мисля, че така е по-правилно сменяш размера, породата и се радваш и правиш щастливо друго животинче!
Сетера винаги ще бъде с нас в спомените ни!
Публикувано: 16 December 2007 - 04:58 PM
Е териерите са съвсем,съвсем различни по ''натура'' ;DПълни ''диваци'' са...кипят от енергия :wub:Невероятни и винаги готови за игра... :yahoo:Влязат ли веднъж в сърцето ти...после не излизат :wub:Правилно сте направили...
Аз ги имам и ''двете'' и Изобщо не могат да се сравняват ;D

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 16 December 2007 - 05:47 PM
Това чудо уестито е лудница - лае по всичко, телевизия, шумове, нощем не млъква. Страшен темперамент, опитва се да доминира в семейството, а е 2 кг. на 3 месеца ;D. Ще видим - сега се възпитаваме, не че някога ще бъде с характера на едно голямо умно куче, но поне да го наподобява ;)
Публикувано: 11 January 2008 - 01:33 AM
Цитат
Само кажи и идвам до Плевен.Имам 3 годишен мъжкар.Ще се радва да си има жена. :wub:
Публикувано: 26 May 2008 - 07:08 AM
намерено е куче от породата Англииски сетер
в района на бензиностанция ЕКО на булевард Европа
при нужда се свържете с мен на л.с. и ще ви дам телефона на човека при когото се намира кучето
успех
Публикувано: 13 October 2008 - 01:42 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 November 2008 - 11:39 PM
Публикувано: 30 January 2009 - 08:49 AM
Публикувано: 31 January 2009 - 05:56 PM
Цитат
БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН КЛУБ АНГЛИЙСКИ СЕТЕР
Председател : Росица Христозова : 0899 050575

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com