някъде след Великден ще е - втория уикенд на април примерно! Но има време до тогава
Английски сетер
Публикувано: 22 March 2010 - 03:00 PM
Ако може да се каже, че съм попаднала на тази порода, то бе напълно случайно. Взехме си малко английско сетерче, но вместо със стандартните малки "пръски" си избрахме 3-цветно - беличко с големи черни петна и малко кафявичко по лапичките. Напълно изненадващо за цялото семейство кученцето Пим дръпна много на височина и започна да се окосмява особено по мустачките, брадичката и бретончето. Оказа се, че дядото на Пим е бил кръстосан с кортал грифон в Италия с цел подобряване на ловните му умения. В резултат се е получило чувствително, любвеобилно и жизнерадостно куче, прекрасен бегач и следотърсач. Сега се мъчим да му намерим женска, но понеже не се води чистокръвен, надеждата ми е в някого, който отглежда сетерчета за лов... Всъчщност това е и целта на регистрацията ни, някой да ни даде друга хубава идея.
Прикачам снимка и на моя рошльо :)
Публикувано: 22 March 2010 - 03:07 PM
Публикувано: 31 March 2010 - 08:55 AM
Здравей, rage1 :)
засега си мисля да потърся по ловните дружинки в Бургас, понеже кръстоската не е случайна и ловджиите проявяват голям интерес към кучето. Може да ни се усмихне късметът и да намерим дама и за него :) А и така страда когато настъпи времето им за любов, че ми къса сърцето..
Благодаря за отговора ти! Пожелавам ти хубав ден!
Публикувано: 31 March 2010 - 06:58 PM
добре дошли :)
ние си отглеждаме 3-цветна красавица :)
Принципно Рейдж е права относно развъждането.
Твоя рош е много сладък, но аз не мога да помогна по друг начин освен със съвет да поразпиш из ловджийските форуми :) ако има интерес към куча, съответно към кучило от твоя брадатко, може и да се уреди с госпожица :)
стискам палци!
Публикувано: 31 March 2010 - 08:51 PM
Твоя рош е много сладък, но аз не мога да помогна по друг начин освен със съвет да поразпиш из ловджийските форуми :) ако има интерес към куча, съответно към кучило от твоя брадатко, може и да се уреди с госпожица :)
стискам палци!
Здравей Princess_Brita :)
наистина ще взема да подхвърля темата в ловните форуми, само ще трябва да го издебна докато е в стойка или да го снимам в бяг. после сигурно няма да се отърве от телефонни обаждания :D
Хубава вечер и на двете!! :)
Публикувано: 31 March 2010 - 08:53 PM
стискам палци!
Здравей Princess_Brita :)
наистина ще взема да подхвърля темата в ловните форуми, само ще трябва да го издебна докато е в стойка или да го снимам в бяг. после сигурно няма да се отърве от телефонни обаждания :D
Хубава вечер и на двете!! :)
Публикувано: 04 April 2010 - 07:46 AM
Моля ви, снимайте кучетата си или просто напишете "МИМА" по оригинален начин и изпратете снимката!
Нека заедно се пребоим "Срещу насилието"
Публикувано: 08 April 2010 - 08:46 PM
Радвам се, че още една красавица се присъедини към нашата скромна армия!
Кучинка е прелестна!
Колко килограма е, а височина при холката?
Има стандарти за породата - можеш и сама да прецениш къде е твоята душичка. Реджката е права, че от тази снмка няма как да преценим.
Кучинка обаче е невероятна красавица!
Я качи още снимки на муцунката
Публикувано: 08 April 2010 - 11:14 PM
Радвам се, че още една красавица се присъедини към нашата скромна армия!
Кучинка е прелестна!
Колко килограма е, а височина при холката?
Има стандарти за породата - можеш и сама да прецениш къде е твоята душичка. Реджката е права, че от тази снмка няма как да преценим.
Кучинка обаче е невероятна красавица!
Я качи още снимки на муцунката
С голямо удоволствие освен опашката ще си покажем и усмивката
Публикувано: 09 April 2010 - 09:14 AM
Моята е бебка на 6 месеца, трицветна. Снимки има в галерията
Измери ли кучинка на височина и килограми?
В мрежата има на много места публикувани страндартите.
Но каквото и да е положение твоята сладурка е невероятна хубавица!!!
Публикувано: 09 April 2010 - 10:00 AM
Наистина изглежда дребничка(на тази снимка с човека),но съм виждала и друг път толкова дребни женски..абе да не ви пука,много е красива
Публикувано: 09 April 2010 - 08:39 PM
Аз ще налазя темата с ирландците защото ако имах възможност веднага взимам и един риж и още една англичанка. За гордън не смея да мечтая, защото знам че са много скъпи :(
Цвети, от къде си?
Публикувано: 10 April 2010 - 04:19 PM
Наистина изглежда дребничка(на тази снимка с човека),но съм виждала и друг път толкова дребни женски..абе да не ви пука,много е красива
И моето първо куче беше ирландка - супер интелигентна , но уви зли хора ми я откраднаха като роди заедно с две от малките.
Сега на лов ходим с дратхард , поентер и англичанката, ама да си призная тая , последната нали е и най -малка никак не е лесна за укротяване.
Публикувано: 10 April 2010 - 05:49 PM
Аз Брита си я водя без каишка често, а е едва на 6 месеца ... слуша ме, но като има други кучета около нея става малко по-сложно, защото е още бебка и и се играе много!!
Ние Брита си я взехме от любов към породата /аз мрънках за ирландец ама не ме огря
Жалко за мама ирландка и бебенцата ... ужасни хора ей
Публикувано: 27 April 2010 - 01:04 PM

Вход

Горе
Цитиране +