- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
котето ми избяга навън,за да умре!?
Публикувано: 13 October 2006 - 01:28 PM
Чудим се дали някакъв инстинкт не я е накарал да излезе навън за да си отиде от този свят?! Вие какво ще кажете! Моля Ви помогнете ми някак да успокоя майка си!
Публикувано: 13 October 2006 - 02:00 PM

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 13 October 2006 - 02:05 PM
Искате да кажете че умираща котка в последни гърчове не сте забелязали каде е и каде отива, защото никой НЕ Е БИЛ ДО НЕЯ?
Направете едно добро не гледайте котка.
Вие двете като се разболеете сигурно някой не ви оставя в някой ъгъл да си умирате а?
Как ще пускате болна котка навън?
Публикувано: 13 October 2006 - 03:07 PM

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 13 October 2006 - 03:07 PM
Публикувано: 13 October 2006 - 03:27 PM
Публикувано: 13 October 2006 - 04:00 PM
Да признавам,че трябваше да се потърси лекар,но...
И всъщност наистина исках да разбера нещо повече,което по-скоро да успокои майка ми.Съжалявам,че съм ядосала някои от вас!
Публикувано: 13 October 2006 - 04:02 PM
Цитат
Ами, bitch, какво да ти кажа. Майка й не само трябва да й е мъчно, ами трябва и да се самообвинява и да й е гадно. Разбирам и ти и другото момиче сте малки, НО МОЖЕ ДА ПРОБВАТЕ ДА МИСЛИТЕ, НЕ Е ОПАСНО.
Една котка живее над 15 години. На 12 не е прекалено стара, напротив би трябвало да се чувства добре.
12 дни котката ти да не яде значи, че е болна. 3 дни да не яде и веднага се тича на доктор, какъв садист трябва да си, за да гледаш болно същество и да не ти пука?
Изчезнала е в неделя - никой не е забелязал ...
Съжаляват, че не са я погребали а не, че не са я спасили ...
ПП: Деца и безотговорни хора не трябва да гледат котка. Много е жестоко, котката е умряла в мъки, сама ...
ППП: Към авторката на темата - погледнете под леглата и в гардеробите - да не е умряла някъде из апартаметна. Е, като замирише ... а е можела да бъде излекувана.
Публикувано: 13 October 2006 - 04:43 PM
Публикувано: 13 October 2006 - 05:06 PM
Цитат
Благодаря още веднъж на всички! Едва ли майка ми ще гледа друго животно някога,вече е на възраст,а и й е много мъчно,както казах.
Ами оставаше и да е весела и щастлива. Тъжна история.
Публикувано: 13 October 2006 - 05:20 PM
Цитат
Искате да кажете че умираща котка в последни гърчове не сте забелязали каде е и каде отива, защото никой НЕ Е БИЛ ДО НЕЯ?
Направете едно добро не гледайте котка.
Вие двете като се разболеете сигурно някой не ви оставя в някой ъгъл да си умирате а?
Как ще пускате болна котка навън?
Извинявай, но котки тръгват!
Имах сходна ситуация, ходих на лекар, но той предложил само да избера эфтаназия небо да исчакам! Нямало никакъв шанс за моят котерак. И кога дошло му время и той пробвал да избяга. Той беше на 8 години.

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!

училище
Публикувано: 13 October 2006 - 08:14 PM
emetic a) Стига бе, не се ли наигра вече. Ще вземеш да надебелееш от толкова много жлъч. Съчувствието към хората се нарича хуманност и се счита в цивилизования свят за добродетел. За n - ти път казвам навикът ти да обиждаш хората, да се нахвърляш на децата като питбул на котка е меко казано miserable.
"Майка й не само трябва да й е мъчно, ами трябва и да се самообвинява и да й е гадно. Разбирам и ти и другото момиче сте малки, НО МОЖЕ ДА ПРОБВАТЕ ДА МИСЛИТЕ, НЕ Е ОПАСНО."
А не може ли да пробваш да си мила и добра, любезна и внимателна към децата? Все пак един ден ще имаш / евентуално / деца !? ВСИЧКИ деца като са малки се радват на домашните животни грубичко, какво ще правиш тогава? И освен това има много хора мислещи, но с различен от твоя начин на рзсъждения. Уверявам те, че са мислещи. И аз отдавна си мисля, че можеш да пишеш грамотно и недиалектно, но не се получава. Русенският диалект е неотразим.

Публикувано: 13 October 2006 - 08:16 PM
Иначе за бягството - някои бягат. Ако не успеят да избягат може и да се скрият някъде в къщата. Виждала съм го.
Публикувано: 13 October 2006 - 08:55 PM
Обаче замислете се малко и ще видите че всички които са писали по-горе са прави. И emetic е права, колкото и да е избухлива понякога, не го прави от лошо, това си е като едно стряскащо накарване, винаги има нужда от такова, не че го поощрявам, но другата крайност е все едно нищо не е станало, така че мир и спокойствие, без лични обиди, всеки има право на мнение и си го казва, а конкретна обида не откирих никъде, поне не и нещо от което аз них се засегнал, когато съм на вълната съм много по-остър от emetic, има доста хора които не разбират от гледане на животно, което не им пречи да се опитват неуспешно да го уморят повече от 10 години докато си отиде от старост..
irena, потърсете внимателно на най-гадните и тъмни места - под ваната, зад гардероба и подобно, надявам се да не откриете нищо все пак........

,,Работата по общественополезни каузи е бавна, уморителна, неблагодарна, а ползите ще се видят най-рано от следващото поколение. Освен това всички, които имат някакъв пряк търговски интерес от тези каузи, се вбесяват, като видят, че ти нямаш такъв и постоянно ти вменяват мисли, постъпки и чувства, които и при най-голямо желание ти не можеш да си спомниш да си помислил, направил или изпитал..."
Публикувано: 13 October 2006 - 10:23 PM
Публикувано: 14 October 2006 - 09:19 AM
Благодаря за съчувствието на проявилите го!!!
Публикувано: 14 October 2006 - 09:35 AM

Публикувано: 14 October 2006 - 10:11 AM
Наистина много тъжна е цялата история (поне за мен). Но всеки човек трябва да приеме истината, да бъде силен в тези моменти и да си извади съответните поуки.
irena
Много от нас се опитаха да дадат съвет или по-скоро да споделят своето мнение за станалото. Някои реагираме по-остро, други - значително по-спокойно, но това е напълно нормално и разбираемо, тъй като сред нас има и по-емоционални. Позволявам си да считам, че в никой форум, никой "не притеснява" останалите, нали за това са форумите, но пък и всеки има право да изрази собственото си мнение по въпроса. Излишно е да се сърдиш, убедена съм, че независимо от различните мнения, всички взели отношение по тъжната случка, по свой начин, съжаляват за загубата ви, тъгуват за един (може би) приключил котешки живот... (love)

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 14 October 2006 - 10:14 AM
Много хора влизат да търсят помощ не за болното си животно а чак след като умре ... да търсят помощ във котешки форум. Е съжалявам - има форуми на депресанти и т.н. Аз мога да помогна ако котето е живо. Ветеринарите също. Само да чета как хем го обичат хем са го оставили да умира само - без грижа и без някой да е до него, като най-обикновен ден ... събуждате се, сипвате храна на котето и отивате на работа, прибирате се, гушвате го, то мърка ...
Когато член на семейството е болен не мислите ли че трябва да сте до него? Работата ли е най-важното нещо на света. Сега какво, събуждате се сутрин и тръгвате към котешката чиника. А после?
Казвам го защото хем ги обичате хем не можете да си преодолеете психологията че те са котки и не трябва да ви пука за тях и не са достатъчна причина да си пусне човек отпуска, да даде пари за лечение, да е до тях както до болен човек.
Съжалявам, вашата маца ме съмнява да ви се сърди, били сте 13 години заедно предполагам щастливи. Само че ... от сегашна гледна точка кое е по важно? Живота на котето? Е не може да се върне ... освен ако не я е намерил някой и не я е завеел на вет и се грижат за нея. Докато не я намерите не я отписвайте.
Папи това ако е форум за деца добре, но не е. Говори ми се с разумнно мислещи хора които се грижат за котката си, а не просто мачкат едномесечното коте докато не умре. Това не значи че няма място за деца а просто че е форум за котки тук специално. Или бъркам?
Ирена, съжалявам за майка ти. Губила съм котка и знам какво е. Виж ти наистина си доста хладнокръвен човек, извинявай явно съм се подвела от спокойния ти тон на страничен наблюдател. Подари на майка ти коте. Дори и да намерите другото и да се окаже живо. Просто има нужда за да не го преживява така. Подозирам че знам какво е станало и от какво се е разболяла. Говорете с ветеринари и проверете по форуми за гледането на коте. С добри ветеринари не кварталния ...
И майка ти дори и да не иска ... ами ще се почувства по добре. Иначе болката е повече.
За bitch просто го премълчавам в името на доброто отношение във форума.
ПП: За всички възхищаващи ми се на правописните грешки - ами съжалявам от години не съм писала на български повече от името си на хартия и иначе само по форуми. Този език не го ползвам за писане
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход

Горе
Цитиране +