Dog.bg Форуми : котето ми избяга навън,за да умре!?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

котето ми избяга навън,за да умре!?

#61 Потребителят е офлайн   nfw_bitch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 October 2006 - 01:40 PM

Да точно така не е за тва темата ...не аз повдигнах въпроса! 1super

#62 Потребителят е офлайн   altruism Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2006 - 06:17 PM

Вие сте луднали..Съжалявам,че трябва да ви го кажа.Влиза едно отчаяно дете,търси помощ и успкоение,вие го нападате и започвате да си мерите знанията и любовта към животните..
Ясно е,че е трябвало да се отиде на лекар,но..вече нищо не може да се направи. И щом са успели са гледат това коте цели 13 години/които никак не ми се струват малко/,значи хората са отговорни стопани.Нали?
Отделно,аз не мисля,че е добра идея да си вземе коте.Старата котка обикновено е привързана,създава някакъв вид усещане у стпанина...а малките котенца са ..просто сладки.И много игриви,което често дразни стопанина,който сравнява двете котета постоянно.И осъзнава,че това малкото,новото е сладко..но не си е неговото коте.И тъгата се засилва.

#63 Потребителят е офлайн   Vesela Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 November 2006 - 10:52 AM

А бе, не е точно така... Джинка като почина реших, че е добра идея да си взема ново котенце и не съжалявам за решението си. Верно, че е много палава малката госпожица, ама докато да я взема не можех да спра да рева, щях д се обезводня, сериозно го казвам. А тази палавница създава настроението, от което домът ми определено имаше нужда след смъртта на Джина:/ Пък и малкото го намерих самотно и захвърлено на много оживен булевард, беше толкова мъничка, че се побираше цялата в сандала на майка ми, ако я бях оставила навън, щеше да попадне я на куче, я под гумите на някоя кола... Реших, че Джинка не би се разсърдила, ако дам колкото се може повече любов и грижи и на друго коте, освен нея. Да, верно е, че има сравнения, то е неизбежно, но родител сравнява и измежду децата си, без това да означава, че обича едното повече от другото. Мен много повече ме болеше, като нямаше кой да спи на краката ми, да ми мърка и като гледах любимата й табуретка празна, отколкото сега, когато се опитвам да сваля малолетния разбоийник вкъщи от гардероба! :) c)

#64 Потребителят е офлайн   nfw_bitch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 04:15 PM

Браво Vesela, право в десетката 1super ..много добре казано super best ...аз също съм губила не едно животинче и всеки път ме е боляло повече от другия s) ..сега си имам една маца "калпазанка" и двама кучовци ..на драго сърце бих си взела някое от бебетата около блока w) които всеки ден храня,но няма как , не зависи от мен защото не живея сама,но винаги когато има празнота в сърцето на човек трябва да се запълни ,разбирасе, че няма да е същото,всяко животинче само по себе си е различно и си има своите индивидуалности,различен характер и т.н. и го помниш точно с това различие от другите, angelpik но това не означава ,че новия член в живота на човека ще го обикнеш по малко само защото не прилича на стария любимец...напротив, ще го обикнеш точно за това че е различен и ще те дарява с различни емоции и чувства от предишния,няма да ти позволи да забравиш стария си любимец,но ще ти помогне да забравиш болката от загубата и единственото сравнение което може да остане е че любовта ти ще е със същата сила както към предишния любимец! w) Поне аз така се чувствах,но мисля че ние хората не сме толкова различни в емоциите си,надявам се и с другите да е така защото ще е по лесно на всеки! 1super w)

Прикачени файлове

• Прикачен файл  _____.jpg (46.09K)
    Брой сваляния: 64

• (4 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни