Dog.bg Форуми : котето ми избяга навън,за да умре!?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

котето ми избяга навън,за да умре!?

#21 Потребителят е офлайн   papyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Деца, котки, пътешествия, фотография

Публикувано: 14 October 2006 - 10:23 AM

c) Я сега как хубаво си пишеш... r)
User's Signature

Обичам всички котки, вашите също.

#22 Потребителят е офлайн   nfw_bitch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2006 - 02:25 PM

Цитат

За bitch просто го премълчавам в името на доброто отношение във форума.

Ми то хората за това са измислили ЛС..така че с радост ще прочета каквото имаш да ми казваш там лелче....но изведнъж стана много загрижена за добрия тон в форума ама май малко си закъсняла за тази позьорщина...и ако толкова много обичаш животните специално котките ..колкото твърдиш, вместо да нападаш покажи професионално отношение,и дай съвет без да правиш дискриминации за възраст и незнам си кво..самия факт ,че твърдиш че сме деца трябва да иимаш по мило отношение....но май теб само котките те обичат затова си се озлобила към хората!!!Извинявам се ако много дръзко се изразявам ,но аз не съм от хората които си мълчат когато виждат нередности и позьори които твърдят че мноо знаят а всъщност са комплексари живеещи в своя измислен филм, в които те са единствените които са безгрешни а всички около тях са невзрящи и ограничени....!Само ще ти кажа да се огледаш по добре около себе си и да видиш че не си точния човек който да опреква които и да е за каквото и да било!!!!!!!!!!!!!!! 1super

МОД: nwf_bitch, очаквам да се саморедактираш в този пост, в т.ч. и обръщението! emetic не е заслужила това. ок? ... и ако трябва, нека продължим спазвайки добрия тон.

#23 Потребителят е офлайн   emetic Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2006 - 04:35 PM

Цитат

Ми то хората за това са измислили ЛС..така че с радост ще прочета каквото имаш да ми казваш там лелче....но изведнъж стана много загрижена за добрия тон в форума ама май малко си закъсняла за тази позьорщина...и ако толкова много обичаш животните специално котките ..колкото твърдиш, вместо да нападаш покажи професионално отношение,и дай съвет без да правиш дискриминации за възраст и незнам си кво..самия факт ,че твърдиш че сме деца трябва да иимаш по мило отношение....но май теб само котките те обичат затова си се озлобила към хората!!!Извинявам се ако много дръзко се изразявам ,но аз не съм от хората които си мълчат когато виждат нередности и позьори които твърдят че мноо знаят а всъщност са комплексари живеещи в своя измислен филм, в които те са единствените които са безгрешни а всички около тях са невзрящи и ограничени....!Само ще ти кажа да се огледаш по добре около себе си и да видиш че не си точния човек който да опреква които и да е за каквото и да било!!!!!!!!!!!!!!! 1super

Извинявай ... а кво? Не разнирам какъв съвет мога да дам. Как се гледа умряла котка ли? bl)
Гледането на котки не е за деца и неуравновесени хора именно заради неспособността им да преценяват правилно и да осъзнават отговорността за живота и начина на съществуване на котката. Под деца нямам предвид хора на възраст от еди колко до еди колко а хора които не могат да си поемат огтоворността за собственото съществуване.

Тук не става въпрос за даване на съвет. Съвета е трябвало да се поиска когато котката се е разболяла "абе котката ми 2 дни не яде какво да правя" ...
"А не абе котката ми сигурно е мъртва как да успокоя майка ми."
Защо трябва да се успокоява? Някой е умрял това трябва да се приеме ей така ли?

bitch замисляла ли си се какво ще стане ако на някой твой близък се случи нещо? На родители, на някой на който държиш? Айде да те питам какво мислиш е смъртта?

ПП: Моя измислен филм кой не го наложи на всички останали ... Мамка му писна ми всичко да е наобратно. Съжалявам. Няма да ме разбереш, не наблюдаваш.

#24 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 14 October 2006 - 08:57 PM

Така и така е тежък офтопик вече тази тема, да ти кажа emetic относно смъртта и ценностните системи, които действително са ни много различни.

В търсене на британец, след като видях невероятноте котки на Saphire Spark (особено малкия), се разрових. В сайта на развъдника на yona пише, че за да се вземе котенце от там, или дете на котарак от него е дадължително то да се гледа на затворено. Уважих това нейно решение и не и писах. Доколкото съм чела неща и от теб (няма да коментирам развъдната ти дейност, с която съм дълбоко несъгласна) - ти също си човек, който много обича котките и гледаш своето население с обич и грижа.

Е, и аз обичам моя котарак. Той е най-добросърдечния и разбран персиец (пет-класа, кастрат), живее с нас и кучетата и е напълно свободен да идва и да си отива, когато прецени за добре. Имали сме много тежки моменти - когато се е прибира бит и парализиран, когато беше прострелян, веднъж се беше отровил, а изкара и едно вирусно заболяване, което така и не установихме какво е. По всички написани от вас неща би следвало да се досетя, че аз и моето семейство ще бъдем заклеймени като най-ужасни и безотговорни стопани на клетата котка. Впрочем, ако единственият стандарт за качество на живота на котката е неговата продължителност, убедена съм, че и там няма да се справим особено добре. Мориц в момента е на 6 години, не се правят никакви простъппки да бъде въдворен и заключен, не се очаква да бъдат направени и вбъдеще.

Истината е, че даденото от yona по-горе определение за "съжителство" за мен описва идеално живота ми с котка. Намирам че тези полу-диви създания имат много за получаване, но и твърде много за губене, ако бъдат превърнати в подобни на кучетата зависими от нас животни. Затова не пей хвалебствени песни за дългия живот, който може да изкара една котка между четири стени... Сигурна съм, че ако Мориц утре го прегази рейс, той би избрал да живее пак кратко и истински, отколкото затворен.

П.П. Дълбоко се съмнявам, че опънатите нерви на irena ще донесат каквато и да е полза за бъдещите и питомци. Не вярвам който и да е да иска да се върне в този форум с въпрос след подобно посрещане.
User's Signature

Качена снимка

#25 Потребителят е офлайн   papyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Деца, котки, пътешествия, фотография

Публикувано: 14 October 2006 - 10:03 PM

За последно. nok Ако едно лице влиза за да опъва нервите на пишещите хора, да не забравя, че тука влизат и професионални опъвачи на нерви - деца и техните почитатели. То децата и котките и кучетата си вървят заедно. Не мога да обичам бъдещето - дечицата и да не обичам младшите братя. ЕДнакво опасно е както прекомерното обгрижване и липсата му. Обичта е онова, което даваме на любимите си същества и се радваме когато има взаимност. Но... нали знаете благословена е даващата ръка. Когато даваме милост ставаме по-щастливи, защото сме могли да бъдем такива, каквито ни се иска да бъдем винаги не пред другите, а там в нашето тайно място. Нека Господ благослови тези, които сега са щастливи да дадат милост, благост, състрадание, топлина и хляб на нуждаещите се.
И още за съжаление понякога идва онзи ден - в който ние сме от кофтито страна, на нуждаещите се. Ами ако попаднем на онзи, безмилостния, младия с чувство за вечност и непогрешимост?
User's Signature

Обичам всички котки, вашите също.

#26 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 14 October 2006 - 10:40 PM

Наистина котка на 12-13г си е млада ,но всичко е индивидуално.
Имахме котка на вилата и беше на 19-20г вече си личеше ,че е бавна и все си лежи. Един ден просто изчезна и не я видяхме повече. И на мен ми е още гадно когато се сетя ,че не сме я погребали и ми минават всякъкви мисли за нея.
Знам ,че и е мъчно на майка ти ,но я успокой и ако си вземете друга животинка винаги я водете на лекар ако се притеснявате за нещо. Може да се окаже лесно за лечение в началото ,а неизлечимо след време.
Поклон пред Мацинка ,дано подскача весело след пеперудите по небесните поляни.

#27 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2006 - 04:50 PM

Извинявай, emetic, няма да споря за това, до колко са прави и до колко - не, хората загубили мацата. Сигурно са допуснали грешка, възможно е котето да е можело да бъде спасено. Но едно не ми е ясно. Що за човек трябва да си, за да се нахвърляш по този презрителен начин на вече падналия????
Момичето влезе с молба, да й кажем нещо, с което да намали болката, да утеши майка си. Не те е питала какво да прави с мъртвата си котка. Ако нямаш достатъчно доброта в себе си, за да кажеш една успокоителна дума, по-добре замълчи. Наистина на всеки човек, понякога му е нужен един силен "шамар през лицето", за да продължи и да се поправи. Но удрящият е за уважение само тогава, когато удря на точното време и по точния повод. В противен случай, най-много да си изпроси ритник в отговор. (Дано разбираш какво искам да кажа).
Не е геройство да нападаш вече загубил човек. Говори само за необяснимо чувство за съвършенство и безгрешност, които не разбирам откъде имаш в такова изобилие. Следващия път, когато решиш да излееш цялата злоба, която очевидно таиш в себе си, поне запази достойнство и нападни човек, който не е поставен в изходната позиция на "губещ при всяко положение". А и помисли, дали няма да ти се случи, един ден ти да си в тази позиция.... пожелавам ти да не попадаш на хора, като теб.
И други хора имаше, които изразиха отрицателно мнение и се "накараха" на момичето. Но не прочетох от никой друг толкова злоба и толкова презрение. А до колко моментът е подходящ за назидания - остава на тяхната собствена преценка.
User's Signature

Прави каквото трябва, да става каквото ще!

#28 Потребителят е офлайн   emetic Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 05:25 PM

Цитат

Извинявай, emetic, няма да споря за това, до колко са прави и до колко - не, хората загубили мацата. Сигурно са допуснали грешка, възможно е котето да е можело да бъде спасено. Но едно не ми е ясно. Що за човек трябва да си, за да се нахвърляш по този презрителен начин на вече падналия????
...

Май не разбра какво пиша или не си ми чела мненията. Или може би само първия ред след което ти е дошо вдъхновението.
"Те" не са загубили нищо. Колкото и мъка да има в една загуба от гледна точка на живия то е нещо ставащо около него. Единствения загубил всичко е котката. Ха на кой му пука само една котка. Съжалявам, трябва да ви успокоявам, наистина добрите отношения са над всичко, над живота и смъртта и над всяко живо същество.
Наистина колко конфликтна личност съм, да споря с плюшени мечета. На въпроса ти "що за човек" ... ами котешки човек, човек на няколко котки, абсолютно тяхна собственост и по тяхно и по мое мнение.

ПП: Това с ударите и ритника буквално ли? Не е ли малко крайно да се бием?

#29 Потребителят е офлайн   Teddy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 07:52 PM

За послеписа ти - Да, напълно сериозно те предизвиквам на ръкопашен бой в името на честта и достойнството oleeee Искрено се надявам да си разбрала смисъла и да не питаш сериозно. Иначе явно съм загубила времето си, пишейки поста.
Колкото до идеята ти за това, кой колко е загубил - идеята ти за смъртта явно е твърде различна от моята, идеята за ценността на живота - също, но това е твърде различна и абстрактна тема и не ми се иска да ме питаш пак, буквално ли говоря. Пожелавам ти никога да не ти се налага да срещаш хора, които печелят всичко от смъртта и единствените, които губят, да са техните близки. Още повече ти пожелавам това да не са твои близки. Но сериозно ли смяташ, че ще компенсираш нещо, нападайки хора, на които ОЧЕВИДНО им е мъчно, независимо от твоето мнение. Няма да помогнеш на котката, не помагаш и на хората. И не ги караш да осъзнаят грешката си, а само да се настроят срещу теб. Аз лично не виждам смисъл в тази история.
И честно казано предпочитам да съм "плюшено мече", отколкото озлобена и презрителна. Следващия път, като видиш хора - опитай се да им се усмихнеш. Може да се изненадаш, че и те, не само котките, могат да се усмихнат в отговор..
User's Signature

Прави каквото трябва, да става каквото ще!

#30 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 08:00 PM

emetic ти може да знаеш че една котка живее примерно 15години но тя не го знае.За теб 13 годишна котка е малада ли a) .Ако я смяташ че щом живее до 15 значи на 13г е малда окей.Вярно трябвало е да се отиде при лекар но станалото станало каквото и да й викате Мацинка няма да се върне/дано се върне/ дали инстинкт или нещо друго котешка му работа нито ти нито който и да било познавате толкова добре котките какви инстинкти и желания имат.
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#31 Потребителят е офлайн   emetic Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 09:54 PM

Цитат

Следващия път, като видиш хора - опитай се да им се усмихнеш. Може да се изненадаш, че и те, не само котките, могат да се усмихнат в отговор..

Знаеш ли ... кажи на Локи и Гарфилд да ти се усмихнат ... 2 котета на 14 дни в клетка за птици в зоомагазин, на земята покрай лапавицата внесена отвън.
Кажи на Клео да ти се усмихне, брат и не оцеля, тя и сестра и на месец трябваше да се учат как се бяга от насъскани ловни кучета.
Кажи го на Диди-Мазоку - бебе на 20 дни в дъжда октомври.
Кажи го на Грибо - 6 месечно коте едвам държащо се на крака от слабост, с топка глисти в корема по голяма от него, затворен в шкаф на тераса.
Кажи го на Силвестър - коте на 20 дни в алеята за разходка на кучета.
Кажи го на Негъра - 30 дневно черно коте на което децата така се бяха радвали че не можеше да стои на краката си още 2 седмици, да бяха се радвали, след това го бяха оставили на дъжда навън, целия мокър.
Кажи го на Карин - коте на около 30-ина дни с жестоко подути задни крака между бездомните кучета пред блока.
Кажи на бялото коте с вид на турска ван - все още нямащо си име - на 3 месеца, на раковска в центъра, където колите хич и не пазят хора камо ли една въшка като нея, с конюктивит и микроспория но току що изхвърлена и ужасно уплашена.
Кажи го на Мия - намерена пак там, с херния, температура и т.н. на около 2 месеца коте.
Кажи го на Дейзи Мейзи голяма стара шантава котка която на нова година беше изхвърлена от собствениците и, предполагам заради следите от падане през терасата.
Кажи го на Сузи - има хора които знаят нейната история - сиамката във вестник и от 7-ия етаж.
Кажи го на Гномчето - изхвърлена на 10-ина дни, прибрана от жена която после попита "ако го оставя с млякото пред ветеринарен кабинет дали ще се грижат за нея" - коте на около 14 дни.

Кажи го на кой? Те ще ти се усмихбнат ли като те видят? Ами да ... и ще се закачат и ще ти крадът връзките на обувките. И ще мъркат. Защото могат.
Гладало ли те е 1-месечно коте с безумна омраза в очите? Без да бяга, без да прави нищо, не можещо да се изправи на крака?
Е предполагам не, не ги забелязвате.

Теди - с 3 години съм по голяма от теб. Това са котките от последните 2 години на мое име, живи, с дом.
Има още доста. А има още луди от племето хтулу(шантавите ми родители примерно) на които като че ли повлиях и правят подобни неща. Съжалявам, ако те разстроих скъпа.

Мога да ти разкажа още. Бяло коте на месец, парализирано от средата на гърба. Хубава история завършила с 5 килограмов бял котарак със собствен двор. Трябва да съм била на колко 14 - 15. А да, ако го бяхме отвели на вет нямаше да оцелее, камо ли да проходи отново.

Искаш да не говоря с презрение към хората. Ами ... аз не говоря с презрение към "хората" а към точно определени "хора". Както във всичко, има едни има и други. Ти към коя графа влизаш, как мислиш?

ПП: Тъжна съм. За чужда котка която никога не съм виждала. Това само аз го мога голям съм идиот. Какво да се прави.

ППП: Към мода: Съжалявам ако съм прекалила. Писна ми. Последно мнение тук както и в който и да е форум за гадинки. Няма смисъл. Може би утре ще го изтрия това, и сега се чудя.

МОД изобщо не счита за необходимо да се намесва. С какво да си прекалила? За това, че си полагала усилия (така както ти ги разбираш) да спасяваш мъниците от човешкото безхаберие, нехайство, жестокост...? Единственото, което не ми харесва е, че малко са хората, които са те разбрали (за разлика от мен, този път ;-) Те скочиха срещу теб защото не са запознати с тази дълга история... те скочиха срещу теб защото прочетоха само грубост и заплахи в думите ти. Те скочиха, защото някои обичат само да приказват... Аз уважавам хората, които действат.

#32 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 16 October 2006 - 10:19 PM

Не ,не ,не не така момичета. Знам ,че много от вас ви боли за животинките ,но не бива така да се нападаме помежду си. Трябва да си помагаме и да помагаме и на другите. Тук не сме на работа ,а да търсим приятели ,съвет ,компания. Моля ви не се карайте и не мислете за напускане. В тази тема вече имаше един разочарован и не мисля ,че трябва да се джафкаме повече.

#33 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 10:37 PM

Не мисля, че emetic напада, просто е събрала много болка в себе си. Разбирам я. И е права за много неща. Така мисли, така е написала, не виждам защо трябва да се обиждат някои.
User's Signature

прочети правилата за подписите

#34 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 16 October 2006 - 10:48 PM

Цитат

Не мисля, че emetic напада, просто е събрала много болка в себе си. Разбирам я. И е права за много неща. Така мисли, така е написала, не виждам защо трябва да се обиждат някои.

И аз така смятам r) . И най-важното е, че момичето пуснало темата разбра какво я съветваме и за какво се караме. Надявам се, че не се сърди и когато отново си вземат коте няма да допуснат същите грешки и ще търси съвети тук и при подходящ ветеринарен лекар.

#35 Потребителят е офлайн   emetic Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 11:06 AM

Леле колко глупости съм написала ... уфф да не го хване човек простотията n)
Мерси за подкрепата

#36 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 October 2006 - 12:05 PM

Интересно, emetic , иа ти като единствен повелител на Милостта, Щедростта и Човешкото добросърдечие ли си позволяваш да изказваш тежки думи, да сочиш с пръст наоколо си и да питаш: "А ти! Какво направи за котешката раса???" l) b) l) b)
Да ти попея ли песничка за гладни кученца и деца? Или да ти поразказваме всички във формата на извинение как и ние все нещо сме направили за някое и друго коте? Може дори да ти опишем някоя много гадна и кървава история, за да им стане гадно на останалите, а пък ние да се почувстваме като Големи Силни Хора. Мдам...

Аз ще ти кажа, че не разбирам твоя патос. Деца, котки и кучета по улиците има. На първите им режат ръцете, за да просят по-успешно, от вторите правят желатин и сапун, а от третите палта, че и ги бесят по пилоните. Ако седна да рева за всяко животно, което излизам да махна от пътя досега да съм станала жлъчна и зла към всички хора. Страдание има и ще има. Който може - помага. Това, че си протегнал ръка, когато си могъл и си направил каквото си могъл не ти дава права над Истината за Живота. Пак ти казвам - ако изоставиш този маниер много повече хора ще вденат и осмислят това, което искаш да кажеш.

Мир.
User's Signature

Качена снимка

#37 Потребителят е офлайн   emetic Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 12:52 PM

Цитат

Интересно, emetic , иа ти като единствен повелител на Милостта, Щедростта и Човешкото добросърдечие ли си позволяваш да ...

Съжалявам ... как не ме е срам ... срам ме е

Цитат

Може дори да ти опишем някоя много гадна и кървава история, за да им стане гадно на останалите, а пък ние да се почувстваме като Големи Силни Хора. Мдам...

Котето приспано ли е вече? "Put to sleep?"

Цитат

Деца, котки и кучета по улиците има. На първите им режат ръцете, за да просят по-успешно, от вторите правят желатин и сапун, а от третите палта, че и ги бесят по пилоните.

Защо трябва да ни инересува това? Живота продължава ние сме живите, защо трябва да си разваляме настроението? Не знам. Съжалявам

Цитат

ко седна да рева за всяко животно, което излизам да махна от пътя досега да съм станала жлъчна и зла към всички хора.

Съжалявам

Цитат

Страдание има и ще има.

1super

Цитат

Който може - помага.

Цитат

Пак ти казвам - ако изоставиш този маниер много повече хора ще вденат и осмислят това, което искаш да кажеш.

Аз не искам ти да разбереш. Съжалявам.
Жалко че вече не мога да си изтрия горния пост. Предпочитам просто чистосърдечно да се заяждам. Съжалявам.

Бтв знам че това което правя е обект на подигавка. Много долноппробно, занимавам се с някакви си мачки.
Има хора които казват - "ми кво ша ги праиш сега тия бездомни котки". "Ти все едно дете даваш". "Коткарник ли шаси праиш, дай ми едно за детето"
"Абе аз обичам котки, дълги години имах котка която много обичах, но всяка година раждаше и носех по едно кашонче в края на квартала"
Вече мога да си добавя и

Цитат

овелител на Милостта, Щедростта и Човешкото добросърдечие

Е аз съм порядъчно дебелоглава че да не ми пука от чуждо мнение но повечето хора именно заради това подминават тези които имат нужда. А понякога трябва малко.

Мир.

#38 Потребителят е офлайн   nfw_bitch Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 03:37 PM

Аз само ще добавя на МОД-а че нямам намерение да се отказвам от думите си защото ако не го мислех нямаше да го пиша!А към emetic, тва което правиш за котките е прекрасно наистина ,но не забравяй се пак че си човек и че живееш сред себеподобни, които не всички са такива като тези които изхвърлят нараняват и т.н. "обичаните си" домашни любимци...вглеждай се повече в един човек преди да го нападаш и определяш като бесърдечен убиец на животни....разбираемо е ,че си по избухлива но хората са казали ,че човек трябва да мисли преди да говори ,нещо което не винаги правим не само ти а всички!За това дали знам какво е да загубиш близък повярвай ми може би знам повече и от теб какво е,но това няма значение сега...просто не слагай всички под общ знамемател и ще видиш колко по добре се живее когато не си пълен с негативна енергия и злоба към света!Евала ти казвам за това което правиш сигорна съм, че гледаш животните много добре та да не кажа до вманиачаване,но не забравяй и че понякога и хората могат да те даряват с приятни емоции и любов!

МОД: нямам нужда от никакви пояснения. Очаквам незабавно РЕДАКТИРАНЕ НА ОБРЪЩЕНИЯТА (от рода на "лелче"!!!) и независимо от това - в името на добрия тон и правилата за нормално общуване в този форум (който има нужда да си ги припомни, ще ги намери във важни теми!), nfw_bitch е възнаграден/а с 1 предупреждение - лично от мен!

#39 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 October 2006 - 10:27 PM

Аз съжалявам, ти съжаляваш, той съжалява, всички горчиво съжаляват, че участват в този разговор...
Качена снимка
Остани си със здраве.
User's Signature

Качена снимка

#40 Потребителят е офлайн   emetic Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 11:07 PM

Страхотна снимка ... аааааа
Мммм хубаво де съжалявам, глътнах си всичко лошо за теб. Много готино са го полазили. w)

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни