Бигъл
Публикувано: 13 February 2007 - 10:37 PM
allure това с този прякор не ми звучи добре, струва ми се, че му позволявате много и той затова реагира така и ви се зъби в къщи. Това не е добре, защото той се чувства лидер, а не трябва да е така.
Дано в темата да се намеси Vabank, та да ни даде малко напътствия.
ozzi , а аз бях забравила вратата на банята вчера ... и пораженията бяха неописуеми!
Публикувано: 15 February 2007 - 10:28 AM

Публикувано: 15 February 2007 - 03:32 PM
Аз също се радвам, че имаме вече клуб! Някой знае ли нещо повече за него - например адрес, телефон ...
Прикачени файлове
-
Picture_0831.jpg (67.09K)
Брой сваляния: 93
Публикувано: 15 February 2007 - 05:05 PM
Лукас много е пораснал! w) Ти успя ли да си получиш родословието от Испания?
Относно клуба има даден e-mail: bkkbeagle@gmail.com , пиши им и ще ти дадът по-вече информация!
Публикувано: 15 February 2007 - 08:12 PM
браво за бебоците още веднъж и за положения труд за регистрация на БИГЪЛ клуб в БГ.
Само не знам, какво ще правим такива, които нямаме документи... Ще ни приемете ли? Ще може ли да се развъждаме на воля?
Иначе защо не слушат Вашите МЪЖКИ кучета, ще кажа: ми те са мъжки кучета и наближава пролет. Затова пазете си мъжкарите, защото в тази възраст вече започват сериозно да намирисват всякакви женски. Това е причината - т.е. около края на февруари до края на март и после края на септември до края на октомври трябва много да ги пазите.
Това е от моя опит. И да знаете кучетата Ви са нормални. Не се притеснявайте, ще мине. Те след зимните студове сега се "отварят" за тичане и дивеене, независимо, че нямаше студове тази зима. поздрави и здраве и късмет на Вас и кучетата Ви. Фреди, Панета и Семейство.
Публикувано: 15 February 2007 - 09:23 PM
А клубът си е клуб за всички, които обичат породата било то с куче или без куче!
Който иска на 04.03.2007 год. ще има киноложка изложба в зала Академика гр. София, ще правят и експертни оценки - за тях не е нужно предварително записване, така че.....!
paneta, благодаря за съвета 1super трябва да внимаваме много, че после да не пускаме обави "търси се.."!
Публикувано: 21 February 2007 - 09:17 PM
Прикачени файлове
-
180220071081.jpg (39.59K)
Брой сваляния: 90
Публикувано: 21 February 2007 - 10:13 PM

Додьо (Archduke):

Кампи (Aide-de-Camp):

Адор (Adorable):

Публикувано: 22 February 2007 - 03:00 PM

Dushko dobrodushko
Публикувано: 22 February 2007 - 03:19 PM
Да са живи и здрави и много щастливи 1super
Публикувано: 24 February 2007 - 11:57 PM
Цитат
Ха, ми може, но има доста време до тогава! d)
Цитат
Бебетата, вярно са голям ангажимент, но пък е и много приятно и весело у нас! w) l)
Публикувано: 26 February 2007 - 11:44 AM
отдавна не бях влизала, тъй като нямах възможност , но сега вече пак съм тук ! :) Виждам , че много съм изпуснала , първо дА чиститя за бебоците , страшни сладури са , тука двете с майка ми милеехме 5 минути w) w) w)
Това за 4ти ми звучи интересно , за съжаление тогава съм в Пловдив и май няма да успея ouu но пък ако все още се провеждат бигълски срещи , ще съм много щастлива да дойдем с Крис :)) Говорейки за него... в момента ми се сърди , тъй като пак успя да ми излапа закускана и аз го скастрих , а той ме гледа обидено изпод масата. Вчера успях да го документирам за цели 18 секунди , като види , че идвам с фотоапарата започва да бяга :) Не обича да снима май
http://www.youtube.c...h?v=ryfld4XT3JU
Много целувки от нас cheers

Beauty always comes with Dark Thoughts!
Публикувано: 27 February 2007 - 01:54 PM
Явно пробата ти е успешна! l)
А, сега ще чакаме да ни разкажеш повече за твоето бебе! И да не забравиш да ни го покажеш!!!
Публикувано: 27 February 2007 - 02:22 PM
Публикувано: 27 February 2007 - 05:24 PM
Цитат
Здрасти и от мен Yolka , не знам дали си прочела моите съобщения тук във форума от началото. Нашият Ози също е купен от Сокай , и също беше болен . Лекувахме го три месеца от какво ли не , влючително и микроспория . Тази борса е за затваряне много отдавна и както виждам и писаното тук в този сайт не помага . Още хора купуват от там NNN , от тези долни , подли измамници . Обаче аз ще взема да пиша на Господари на ефира , да отидат и да покажат на България каква контрабанда правят и как хората страдат от това . Ауу сега като писа ти още повече се надъхах NNN . Надявам се искренно бигълчо да не боледува дълго , задължително му купете още сега Петнил и му давайте , скъп е но е много ефикасен за подпомагане укрепването и растежа на козината , а той сега с тази микроспория ще изгуби много козинка . Между другото с какво провеждате лечение на това заболяване?

Dushko dobrodushko
Публикувано: 27 February 2007 - 10:23 PM
Дано бързо да оздравее и да нямате повече здравословни проблеми!