Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#1542 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 June 2007 - 10:31 AM

Това е, ох малко се поувлякох, но наистина си прекарахме страхотно, дъщеря ми беше истински щастлива. Който не е ходил на изложба, му препоръчвам да отиде следващия път, наистина много приятна атмосфера, много приятни хора, организацията беше без каквото и да е напрежение.

Искам още веднъж да поздравя нашия виден бигъл "Мончо". На конкурса за най-добро куче от всички породи, той беше в последната четворка. Честито!!! super best

#1543 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 June 2007 - 01:47 PM

Мърфи, страхотен репортаж! Браво! bravoS
От сега нататък винаги да идваш по изложбите! 1super

п.п - виж тук, dog.bg ти е направил страхотна снимка!
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#1544 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2007 - 09:18 PM

Цитат

Мърфи, страхотен репортаж! Браво! bravoS
От сега нататък винаги да идваш по изложбите! 1super

п.п - виж тук, dog.bg ти е направил страхотна снимка!

Здравейте на всички,

браво на шампионите и най-вече на МЪРФИ. Специални поздрави от татко Фреди за успехите и много е готин. То и Фреди без да ходи на изложба - беше признат за "баш бигъл" от Камен Литов преди време. Мног се радваме за Мърфи и жалко, че не можахме да дойдем с Фреди. Ама той нали е разбойническо куче, та ни е срам да се появим пред кучешката общественост. Но май следващия път ще се престрашим и ще дойдем, за да развалим дисциплината на шампионите.
Специални поздрави на сичкото бигъл!
Фреди, Панета и Семейство.

#1545 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 June 2007 - 08:53 AM

Мерси на татко Фреди за топлите думи. Естествено, че Фреди е топ бигъл, а Мърфи не е паднал по-далече от крушата l) w) .

В понеделник заминаваме с Мърфи и семейство на морето, ще бъдем в Лозенец, хотел Алпина целия юли. Ако някой бигъл наминава натам или по път, ще се радваме, ако се отбиете.

Приятно лято на всички бигъли, собственици и семейства. cheers drink

#1546 Потребителят е офлайн   paneta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2007 - 10:40 AM

Цитат

Мерси на татко Фреди за топлите думи. Естествено, че Фреди е топ бигъл, а Мърфи не е паднал по-далече от крушата l) w) .

В понеделник заминаваме с Мърфи и семейство на морето, ще бъдем в Лозенец, хотел Алпина целия юли. Ако някой бигъл наминава натам или по път, ще се радваме, ако се отбиете.

Приятно лято на всички бигъли, собственици и семейства. cheers drink

Мърфи,

ние също ходим на с. Лозенец. Пишете ми на мейла малко повече за този хотел - да не би да става с куче в този хотел? много ни интересува, защото ние ще ходим към края на август и се чудим какво да правим с Фреди.

e-mail: paneta@abv.bg

поздрави и да си прекарате страхотно, както и Мърфинката, най-вече.

Фреди, Панета и Семейство.

#1547 Потребителят е офлайн   Bags Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2007 - 01:42 AM

Здравейте!
Имам нужда от помощ! Преди дни намерих малко коте на улицата, на което реших да дам шанс за нормален живот, изпълнен с любов и грижи. Запознах го с нашия ветеринар и в момента той се грижи за него като го захранва и подготвя за живота като нормално, всичко ядящо същество. Може би звъчи странно, защото не уточних - слет прегледа вет-ът каза че е на не повече от 15-сет дни, след което следва 5 пъти на ден хранене. Аз имам 4 котки и Багс, поради което, особенно котките ме притесняват доста за отглеждането на малкото същество, разбираемо защо. То е черно, с малко бели ботушки и бяло герданче. Момченце е. И му търся дом! До петнайсетина дни ще буде готово да яде обща храна и да даде обичта си на всеки! Ще бъде с баксини и паспорт, напълно обезпаразитено!
Зная, че тоза не е форум за такъв тип изяви, но вярвам че тук хората могат да помогнат в такива моменти!
Ако някой смята, че има други места, където съобщението може да има успех - предоставям правата!:-)
Благодаря ви много!
Жалая лека вечер и успехи!
Приятни почивни дни на всички бийгълчовци и техните стопани!
До скоро d)
User's Signature

Винаги мисли преди да действаш!

#1548 Потребителят е офлайн   Bags Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2007 - 01:45 AM

Извинявам се за всички правописни грешки, които съм допуснала! Срам е, зная, но ми е трудно поради латиница-кирилица и бързината! А най-голямата ми грашка е, че не проверявам преди да публикувам! Моля Ви, простете!
Елена
User's Signature

Винаги мисли преди да действаш!

#1549 Потребителят е офлайн   Potitikaka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 June 2007 - 12:29 PM

Здравейте на всички!
Може ли някой д апомегне? С дъщеря ми, която е на 4.5 години сикаме да си вземем кученце и след като разгледахем и прочетохме доста за различните породи се спряхме на бигъл. Дали някой може да ни даде контакт с хора които имат малки кученца - предпочитам да взема мъжко. обадих се на една агенция и ми казаха че могат да доведа от чужбина но ще струва 450 лева но на мен ми е малко много.
И биха ли ми казали собсвтени на такива кучета дали се разбират биглите с малки деца?
благодаря ви много

#1550 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2007 - 05:04 PM

Бигълът няма цена. Когато човек иска такова куче ще направи всичко възможно за да го има. Ако трябва изтеглете кредит .......Ако наистина силно искате нещо ще намерите начин да го постигнете w) .
User's Signature

allure&Jack Ray

#1551 Потребителят е офлайн   Kimi. Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 June 2007 - 08:27 PM

Да така е,няма цена.Когато започнах да си търся,си мислех за 300/400 лв от БГ,но след като разгледах и видях доста бигъли се в цяла европа,се спрях на Чехия.Цените са м/у 300 и 600 евро,но си заслужава всеки цент,защтото знаеш какво взимаш и какви грижи са положили за кучето.Не бързай да тичаш в първия магазин,а обмисли добре решението си.Ако решиш да е от Чехия ще ти дам адресите на развъдниците,в които имам бебета. oo

#1552 Потребителят е офлайн   misheto7 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 30 June 2007 - 08:29 PM

Цитат

Бигълът няма цена. Когато човек иска такова куче ще направи всичко възможно за да го има. Ако трябва изтеглете кредит .......Ако наистина силно искате нещо ще намерите начин да го постигнете w) .

Не само бигъла .Всяка порода е така ,всяка си има своя красота и неща с които не привлича,и за това че когато искаш нещо силно намираш начин да го постигнеш си права.
Но изказването с кредита е меко казано несериозно. cl)

#1553 Потребителят е офлайн   assaassa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2007 - 09:43 PM

ouu вие си имате бигълчета живи и здрави а моя рафи още го няма!!!!!!! ouu ouu ouu

#1554 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 June 2007 - 10:20 PM

Цитат

И биха ли ми казали собсвтени на такива кучета дали се разбират биглите с малки деца?

Бигълът е чудесен компаньон! Той много обича да играе с деца и чудесно се разбира с тях!
Въпросът е, дали добре сте обмислили това решение - да си вземете бигълче?!
Не го правете, ако това е просто желание на вашето дете - ще сбъркате! worthy
User's Signature

Beagle

#1555 Потребителят е офлайн   Potitikaka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 01 July 2007 - 07:51 AM

не е само желание на душеря ми, мисля че тя е зарази от мойа ентусиазъм. по принцип тя би се радвала на всякакво кученце, независимо каква порода или без порода....спрях се а бигъла защото четох, че иам добър харакетр, не е много голямо (няма да я събори като и се радва), красиво е, и т.н.

пъроначално дори мислех да не взимам порода някаква и взех едно мило кутре, но не ме предупредиха, че не е обезпараьзитено и на сутринта вкъщи беше ужас по пода (имала съм две кучета, но такова чудо не съм виждала до сега), майка ми се побърка и върнах кутрето :( все пак дъщеря ми е по пода непрекъснато и не мога да рискувам да се натъкне на кълбо отчервеи...)

благодаря за отговорите

#1556 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2007 - 10:04 AM

Това, че не е било обезпаразитено не значи че не може да се обезпаразити - а когато човек вземе куче независимо откъде е редно да го обезпаразити профилактично, това би трябвало да се знае предварително за да няма изненади.

Породата няма връзка с паразитите. Казвам го, защото утре може да си вземете някое мило бигълче и да го върнете на другия ден ако се окаже примерно че има ушна кал. Извинявайте, но просто не се сдържах, защото това с паразитите и връщането е пълна глупост, а за мен вече характеризира и познанията на човек, решил да си вземе куче.

И го казвам от собствен опит, първото ми куче беше породисто и купено на прилична цена, което не му попречи например да има глисти- това е нещо което има сигурно всяко второ куче-бебе, е, за щастие се оправя с 1-2 хапчета и малко повече информация.
User's Signature

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]Качена снимкаКачена снимка

#1557 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2007 - 10:14 AM

Понеже Potitikaka каза "благодаря за отговорите", реших, че въпросът е приключен!
Явно не е гледала до сега кученце, щом прави такива заключения!
Според мен, факта, че е решила да си вземе кученце от породата бигъл е изключително неразумен,
ако това ще и е първо куче, но.... всеки решава сам за себе си.
И понеже темата, която трябва да засегнем доста се измества от породната тема, за това спирам до тук!
Дайте да си говорим за бигълите b)
User's Signature

Beagle

#1558 Потребителят е офлайн   Potitikaka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 01 July 2007 - 01:25 PM

гледала съм кучета :) булонка която живя 18 години и санбернар, с когото за съжеление трябваше да се разделя, когато стана ан 1 година, защото заминах за чужбина и нямаше как да го взема с мен. Така, че малко прибързани са тези коментари, но както и да е....
естествено, че паразитите нямат нищо общо с породата - само че е редно да ми бъде казано дали е обезпаритено или не!

обърнах се с молба за помощ за информация откъде да взема бигъл, в момента не мога д апутъвам до сърбия, унгария или чехия за да взема от там

#1559 Потребителят е офлайн   Potitikaka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 01 July 2007 - 01:33 PM

а примера с ушната кал е поразителен :) разбира се, че ще върна милото бигулче ако има ушна кал, дали има ушна кал или душтеря ми се препъва в кълба червеи е все едно и също :)

#1560 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2007 - 01:44 PM

Цитат

обърнах се с молба за помощ за информация откъде да взема бигъл,............

Към края на юли се очаква кучило в България.
Ако до тогава не сте се отказали от тази порода и не сте си намерили бигълче
- обърнете се към БККБ и от там ще получите координатите!
User's Signature

Beagle

#1561 Потребителят е офлайн   allure Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 July 2007 - 02:34 PM

Цитат

Цитат

Не само бигъла .Всяка порода е така ,всяка си има своя красота и неща с които не привлича,и за това че когато искаш нещо силно намираш начин да го постигнеш си права.
Но изказването с кредита е меко казано несериозно. cl)

Кредитът беше само пример за това, че варианти има.Дали е сериозно или не, е тема на друг разговор и то дълъг. Относно това, че всяко животно е безценно си абсолютно права, но просто сме в темата "бигъл", така че смятам изказването си за уместно.
User's Signature

allure&Jack Ray

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема