Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#1893 Потребителят е офлайн   assaassa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 November 2007 - 07:09 PM

мисля че си прав kayo!! много ми е мъчно за Рафи!!
но може някой прекрасен ден той да се върне!!
мисля да си взема ново бигълче.тъкмо като Рафи се върне ще си имам 2 кученца!! :->) :->)

#1894 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 November 2007 - 07:27 PM

Когато нашето първо куче Алекс се загуби много страдахме. Всяка сутрин като се събудех, излизах на балкона и гледах, дали не се мотае някъде навън. Припознавах се непрекъснато в други кучета...
Накрая го намерихме след 2 месеца на Хемус (ние живеехме в Дървеница) съвсем случайно.
За съжаление Рафи е бил малък като се е загубил. Сигурно някой го е прибрал. assaassa най-вероятно се грижат добре за него, опитай се да не страдаш прекалено много.
Вземи си друго куче и чакай Рафи, човек никога не знае....

Кажете нещо за изложбата. Днес на поляната казаха, че имало страшно много бигъли. Ние за съжаление не успяхме да дойдем. Но чакаме снимки.

Мърфи вече е добре и лудя на снега днес като малко паленце. Поздрави на татко Фреди. Като му гледам аватара, Мърфи много прилича на него в муцуна.... бащичко! ;D

#1895 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 09:59 PM

Клубната изложба на 17.11.2007г. мина добре!
Аз бях много притеснена, защото все пак за първи път участвам в организацията на подобна изложба!
Жалко, че не дойдоха повече бигъли!
Ето резултатите и няколко снимки:
съдия: И. Димитров (Bg)
клас бебе 3-6м
Romantic Rabia Weinlinie - мн. переспективен І,
Quatro Weinlinie - мн. переспективен ІІ
Questa Weinlinie - мн. переспективен ІІІ

клас млади 9-18м
Montgomery A Million z Lonskeho leta - отличен, BJC

клас интермедия
Bonny Du Museau D'or - отличен, C.A.C

клас шампиони
Athos I Du Museau D'or - отличен, C.A.C, B.O.B

Клубен шампион за 2007 год. стана Athos I Du Museau D'or

Качена снимка

Качена снимка

А на следващия ден на C.A.C.I.B София - 18.11.2007г. Мончо успя да победи конкуренцията:
съдия: С. Попов
Качена снимка
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#1896 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 10:26 PM

Здравейте ,хора!
Радвам се ,че има "движение" тук във форума..

Ми Дарата оздравява...да се надяваме ,че скоро ще е напълно добре ,за да излизаме да видим и ние какво е това гьол  ;D

Абе аз тези дни си мислех нещо....,ама ще видим дали ще се осъществи.Узряло е като идея ,само да почна да действам...  B)

#1897 Потребителят е офлайн   tinatokua Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 November 2007 - 11:19 PM

Але(assaassa)ти мойто мнение го знаеш ;)...Обаче пак ще ти го повтарям всеки божи ден!!!Вземи си ново кученце!Не е задължително да е сега...не е задължително и да е бигъл.Знаеш,че и брат ти иска...Догоо :yahoo:!Някой ще ми помогне ли да я обедя,че новото кученце ще запълни празнината... :sos:Но както си решиш ти.
П.П-не ме рзбирай погрешно..рафи беше(НЕ все още е) едно от най-лъчезарните куенца които познавам и не те карам да го забравиш...Просто не знам според мен едно сладко,малко бебе ще промени много нещата... ;)
User's Signature

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...

#1898 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 November 2007 - 10:53 AM

Има нов филм с главен герой бигъл "Underdog", вече и субтитри излязоха, много е сладък. Там бигълчо е нещо като куче-суперман, лети и спасява хора. Непременно трябва да се гледа, ама леле... как са го дресирали тоя бигъл, поклон  :->)

#1899 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 November 2007 - 02:59 PM

Здравейте, аз съм нова за вашата тема- досега само чета, защото харесвам бигалите, ама не се усмелявам да се включа в разговорите ви  :izcherven:, ама да подкрепя tinatokua, че новото кученце ще ти помогне да запълниш празнината.
Аз си имах куче близо десет години преди да ми го отровят съседите.
Дълго време- 3-4 години майка ми не даваше да се спомене за ново куче- беше й прекалено мъчно за старото и не искаше да минава пак през къщото.
В последствие аз започнах да живея самостоятелно и с приятеля ми си взехме куче. Водих го за три дена в къщи и майка ми така бързо се привърза и си спомно колко е хубаво да си имаме любимец, че вече е готова да си вземе ново кученце!
Найстина новото няма да замени старото, но ще ти даде любовта, вниманието и компанията каито несъмнено всеки търси в любимците си!
Ние сега се радваме на 4 месечно кученце и сме безкрайно щастливи, пожелавам го на всички! :wub:
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#1900 Потребителят е офлайн   assaassa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2007 - 06:23 PM

zdrasti fireogi!! :blink:
kakva poroda e ku4eto ti ;)
[move] :wub:[/move]

#1901 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 November 2007 - 06:58 PM

Ами аз съм с най- любвеобилния, глезен и добричък пит на света ;D.
Обичаме всички кучета и хора и като излезем на разходка се прибираме последни- не иска да си тръгваме има ли другарче за игра ;D
На една разходка в Борисовата градина видяхме сигурно 10тина различни породи кучета и всичките ги близнахме и си поиграхме  ;D, даже с тези дето не им се занимаваше с бебоци като нас!
А за първи път видях бигъл на живо в Италия на улицата на сестра ми- направо бях очарована.
А и по филмите са толкова готини. Много се кефа и на разговорите ви- какви пакости ви правят- интелигентни и много забавни, как ви радват  ;D
С удоволствие бих си взела още едно кученце, ама се опасявам че ще ме изхвърлят ;D
User's Signature

#1902 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2007 - 09:46 PM

Хей ,здравей, fireogi.
Един бигъл фен повече може само да ме радва.  :yahoo:
Радвам се ,че все повече и повече хора научават какво е това бигъл.Дай Боже и по-малко да правят асоциации със Смиигъл.

:blink: :blink: :blink:
Честит да ви е малкият пит и дано му вземете и бигълче за другарче след някоя друга година.  ;)

Дарата вече може да излиза.Днес се натича със уипетката до нас ,ама Дара съвсем не може да настигне темпото на хрътка хвърчаща с 60км в час.Тича ,ама не става...много е сладка с хвърчащи учи...
Трябва да я снимам ,ама...  B)

Айде стискайте палци И утре да не е съборила къщата ,защото днес и вчера нямаше гаф.

Лека вечер!  :wub:

#1903 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2007 - 08:50 AM

Мерси мерси!
То как да не ви се радва човек  :wub:!
Дано да се засечем с повече от вас някой път на разходка в Борисовата градина или Южния парк по почивните дни! Целувки на всички бигъли :wub: :wub: :wub:
User's Signature

#1904 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2007 - 12:47 PM

Привет от нас с Мърфи. Питбулчо е много сладък, бонбонка, разгледах ти галерията fireogi. Ама само как бързо расте.  :->). Мърфи също имаше на кучешкото училище питбул Атила за приятел. Много си играеха, ама и Атила беше един мързеливичък - Мърфи търчи в кръгове, а Ати го причаква и захапва.

Ех, вчера на поляната един дядо си разхожда немската овчарка и се заиграха с Мърфи, боричкат се ръмжат. По едно време дядото вика за Мърфи: Брей, този дакел, много силен бе!  ;D ;D ;D.

#1905 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2007 - 01:06 PM

;D Е това е, оправили са ви породата  ;D
А ние изобщо не сме мързеливи, не смогваме на големите дето тичат бързо, ама се опитваме да ги догоним и търчим като луди  ;D
А найстина толкова бързо расте мъника, че имам чуство че вече не е бебе, а си е такова реално, 4 месеца нищо не са  ;D
Гладах го миналата събота и неделя до възрастната питбулка на Враца, той на ръст й отстъпва само с някакви си 5см., ама в килцата има бая да я гони- тя е 29, а той 14  ;D
А вие къде се разхождате почивните дни, ако сте в Южния парк или Борисовата градина, може да се разберем да се видим някой път, тъкмо ще разкажете за кучешкото училище, че ние нещо изостанахме с възпитанието  :'(, само хигиените навици сме усвойли, а ни трябва още много за да станем голям и послушен пит :blink:
Цункайте си бигълчетата от нас  :wub:
User's Signature

#1906 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2007 - 04:53 PM

Я вижте каква обява намерих тук: Много ми е странно, защото прегледах пост-овете на този човек и излиза,
че за втори път подарява куче. Но все пак, ако някой от вас се интересува... , не е хубаво да има бездомни бигъли!

Цитат

Подарявам мъжки бигъл на 8 месеца, тъй като не мога да се грижа за него. Цветът му е бял с кафяво.
снимки мога да кача евентуално тези дни, ако ангажиментите ми го позволят.
При интерес: buba79@abv.bg

User's Signature

Beagle

#1907 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2007 - 11:20 PM

Наистина странно, много неприятно е такова нещо, но на мен и другите постове ми звучат странно....

Ако имате нужда от почистване на вашия монитор Screen Cleaner

:blink:

#1908 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2007 - 11:42 PM

Ха, това с стъклото е много смешно!  :blink:
Днес да ви се оплача, оставих Мончо за 1/2ч. сам както обикновенно, за да взема детето от у-ще и като се прибрах какво да видя...
изял една малка част от външната врата, което не е талашит, ами е дървена! Добре, че имам втора - метална,
иначе този хубостник на улицата ще ни остави! Просто се чудя, като говоря с някои от вас, как вашите бигъли не правят бели?!?
Ето например Макс е много послушен и въобще не руши къщата, а при мен какво става и аз незнам!?!
User's Signature

Beagle

#1909 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2007 - 12:04 AM

Мале, дървояд!
Как да не правят бели, правят - нали 90 процента в този форум само от бели се оплакват!

Миналата седмица оставихме Мърфи по-дълго сам в къщи и сме забравили да затворим детската стая... учебници, дрехи, играчки... намерихме всичко на хомогенна топка в средата на стаята  :angry:, бе бигли, какво да ги правиш.
Иначе нашия малък брой бели аз оттдавам предимно на движението. Кайо, ти знаеш Мърфи как търчи като обезумял навън във всички посоки и надалече. Аз го разхождам общо по около 3 часа на ден навън и той тича и играе с другите кучета. После е толкова гроги, че останалото време в къщи само спи.

Тук всички знаете, какъв дивак е Мърфи! След като го кастрирахме и загуби интерес към женски кучета, нашият левент вместо да се кротне се втурна да лови котки и гълъби! Така  че от една седмица имаме електро шок. Някой ще ме порицаят, но всички които знаят дереждето ми с този разбойник, ще разберат. Лека полека дава резултат. Мисля още една седмица да се възпитаваме с устройството и после ще го махна. Сега идва доста бързичко от много далечни места (по-отзивчив е да речем) и не се налага с часове да препускам след него като реши, че някоя котка е по-интересна.
Обаче с храната няма никакъв ефект. Бонбонка просто игнорира електрошока и продължава да си дъвче намереното лакомство (лакомия), но иначе е послушен  :kuchence:.

Панета, като казваше, че децата на разбойническите кучета, разбойнически кучета стават, кой да те чуе! Брей, голям зор видяхме с възпитаването на Мърфи, чак толкова не очаквах. И упорит звяр бе, 6 месеца кучешко училище по 4 пъти в седмицата, непрекъснато трениране от наша страна и пак като си реши си прави каквото иска  :rolleyes: направо ни събра погледите.

#1910 Потребителят е офлайн   Crystalline Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 09:21 AM

Както сега гушкам моя разбойник ми иде направо да го разцелувам за това че нямаме такива чак проблеми. Почувствах се пълна глезла като чета вашите момчета и момичета какво правят. Имаме проблеми само с тая пуста тоалетна и се изпускаме от време на време, къде на инат къде просто защото ни се ходи. Ще си насиля късмета и ще го похваля че днес ме остави да спа чаааааааааааак до 8 без 15 ;D при положение че е свикнал в 6 и 10 да е навън. Толкова много му се пишкаше че дори не можа да свари да търси дърво, на първото листо което му се изпречи на погледа беше подходящо. :) Колкото за излизането, ми налага ми се да ме няма няколко часа защото съм на училище, но пак не прави кой знае какво....освен напук а използва терасата за тоалетна. Но тези се преживяват, до вчера мислех че си имам едно много упорито същество но като чувам просто ми се стопя сърцето че не съм сама...  :wub:

#1911 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 03:08 PM

Аз да ви се оплача!!!
В петък Дара беше обърнала всичко!!!Беше изяла и половин плочка хапчета за корем!!!
Ужас!!Почнахме да се местим и тя се възползва от извадените неща ,ами да ,ама няма да останат неща за местене от нея.
Нищо няма от хапчетата ,ама....все пак...

Таа семейството стигна до решение - на новия апартамент имаме голяма тераса.Ще купим на Дара от тези ( http://bg-pet.com/Do...gKennel/dom.htm ) къщички.И ще я сложим на терасата ,там ще оставяме Дара докато е сама (1-2 часа) няма да е много ,защото наще излизат късно за работа ,а аз съм до обяд на училище.Къщичката е изолирана ,ще я обзаведем със завивки и възглавници за Дарата.Ще има постоянно вода ,играчки и гризалки.Още обмисляме дали и през ноща да я оставяме там ,тя ще може да си излиза навън пре пластмасовата вратичка ,ако и се доходи до тоалетна.Терасата ни е на място ,което НЕ Е изложено на ветрове ,валежи и др - обградени сме от блокове почти от всички страни ,а там където няма сгради има дървета.Ще видим.Докато има някой вкъщи и Дара ще е вътре.Като вземем къщичката ще снимам ,та да видите как я приема Дарата.

Е как мислите за идеята?  :palec: или :stop:

П.П. - На линка ( http://bg-pet.com/Do...gKennel/dom.htm )  можете да видите всичките характеристики на къщичката ,но все пак пуснкам и картинка:
Качена снимка

#1912 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 November 2007 - 03:14 PM

Остъклете терасата и я отоплявайте, тогава ще е приемливо решение (това е моята гледна точка) - иначе -  :- .
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема