Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#1901 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 November 2007 - 06:58 PM

Ами аз съм с най- любвеобилния, глезен и добричък пит на света ;D.
Обичаме всички кучета и хора и като излезем на разходка се прибираме последни- не иска да си тръгваме има ли другарче за игра ;D
На една разходка в Борисовата градина видяхме сигурно 10тина различни породи кучета и всичките ги близнахме и си поиграхме  ;D, даже с тези дето не им се занимаваше с бебоци като нас!
А за първи път видях бигъл на живо в Италия на улицата на сестра ми- направо бях очарована.
А и по филмите са толкова готини. Много се кефа и на разговорите ви- какви пакости ви правят- интелигентни и много забавни, как ви радват  ;D
С удоволствие бих си взела още едно кученце, ама се опасявам че ще ме изхвърлят ;D
User's Signature

Качена снимка Качена снимка

#1902 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 November 2007 - 09:46 PM

Хей ,здравей, fireogi.
Един бигъл фен повече може само да ме радва.  :yahoo:
Радвам се ,че все повече и повече хора научават какво е това бигъл.Дай Боже и по-малко да правят асоциации със Смиигъл.

:blink: :blink: :blink:
Честит да ви е малкият пит и дано му вземете и бигълче за другарче след някоя друга година.  ;)

Дарата вече може да излиза.Днес се натича със уипетката до нас ,ама Дара съвсем не може да настигне темпото на хрътка хвърчаща с 60км в час.Тича ,ама не става...много е сладка с хвърчащи учи...
Трябва да я снимам ,ама...  B)

Айде стискайте палци И утре да не е съборила къщата ,защото днес и вчера нямаше гаф.

Лека вечер!  :wub:

#1903 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2007 - 08:50 AM

Мерси мерси!
То как да не ви се радва човек  :wub:!
Дано да се засечем с повече от вас някой път на разходка в Борисовата градина или Южния парк по почивните дни! Целувки на всички бигъли :wub: :wub: :wub:
User's Signature

#1904 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2007 - 12:47 PM

Привет от нас с Мърфи. Питбулчо е много сладък, бонбонка, разгледах ти галерията fireogi. Ама само как бързо расте.  :->). Мърфи също имаше на кучешкото училище питбул Атила за приятел. Много си играеха, ама и Атила беше един мързеливичък - Мърфи търчи в кръгове, а Ати го причаква и захапва.

Ех, вчера на поляната един дядо си разхожда немската овчарка и се заиграха с Мърфи, боричкат се ръмжат. По едно време дядото вика за Мърфи: Брей, този дакел, много силен бе!  ;D ;D ;D.

#1905 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 November 2007 - 01:06 PM

;D Е това е, оправили са ви породата  ;D
А ние изобщо не сме мързеливи, не смогваме на големите дето тичат бързо, ама се опитваме да ги догоним и търчим като луди  ;D
А найстина толкова бързо расте мъника, че имам чуство че вече не е бебе, а си е такова реално, 4 месеца нищо не са  ;D
Гладах го миналата събота и неделя до възрастната питбулка на Враца, той на ръст й отстъпва само с някакви си 5см., ама в килцата има бая да я гони- тя е 29, а той 14  ;D
А вие къде се разхождате почивните дни, ако сте в Южния парк или Борисовата градина, може да се разберем да се видим някой път, тъкмо ще разкажете за кучешкото училище, че ние нещо изостанахме с възпитанието  :'(, само хигиените навици сме усвойли, а ни трябва още много за да станем голям и послушен пит :blink:
Цункайте си бигълчетата от нас  :wub:
User's Signature

#1906 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2007 - 04:53 PM

Я вижте каква обява намерих тук: Много ми е странно, защото прегледах пост-овете на този човек и излиза,
че за втори път подарява куче. Но все пак, ако някой от вас се интересува... , не е хубаво да има бездомни бигъли!

Цитат

Подарявам мъжки бигъл на 8 месеца, тъй като не мога да се грижа за него. Цветът му е бял с кафяво.
снимки мога да кача евентуално тези дни, ако ангажиментите ми го позволят.
При интерес: buba79@abv.bg

User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#1907 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 November 2007 - 11:20 PM

Наистина странно, много неприятно е такова нещо, но на мен и другите постове ми звучат странно....

Ако имате нужда от почистване на вашия монитор Screen Cleaner

:blink:

#1908 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 November 2007 - 11:42 PM

Ха, това с стъклото е много смешно!  :blink:
Днес да ви се оплача, оставих Мончо за 1/2ч. сам както обикновенно, за да взема детето от у-ще и като се прибрах какво да видя...
изял една малка част от външната врата, което не е талашит, ами е дървена! Добре, че имам втора - метална,
иначе този хубостник на улицата ще ни остави! Просто се чудя, като говоря с някои от вас, как вашите бигъли не правят бели?!?
Ето например Макс е много послушен и въобще не руши къщата, а при мен какво става и аз незнам!?!
User's Signature

Beagle

#1909 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 24 November 2007 - 12:04 AM

Мале, дървояд!
Как да не правят бели, правят - нали 90 процента в този форум само от бели се оплакват!

Миналата седмица оставихме Мърфи по-дълго сам в къщи и сме забравили да затворим детската стая... учебници, дрехи, играчки... намерихме всичко на хомогенна топка в средата на стаята  :angry:, бе бигли, какво да ги правиш.
Иначе нашия малък брой бели аз оттдавам предимно на движението. Кайо, ти знаеш Мърфи как търчи като обезумял навън във всички посоки и надалече. Аз го разхождам общо по около 3 часа на ден навън и той тича и играе с другите кучета. После е толкова гроги, че останалото време в къщи само спи.

Тук всички знаете, какъв дивак е Мърфи! След като го кастрирахме и загуби интерес към женски кучета, нашият левент вместо да се кротне се втурна да лови котки и гълъби! Така  че от една седмица имаме електро шок. Някой ще ме порицаят, но всички които знаят дереждето ми с този разбойник, ще разберат. Лека полека дава резултат. Мисля още една седмица да се възпитаваме с устройството и после ще го махна. Сега идва доста бързичко от много далечни места (по-отзивчив е да речем) и не се налага с часове да препускам след него като реши, че някоя котка е по-интересна.
Обаче с храната няма никакъв ефект. Бонбонка просто игнорира електрошока и продължава да си дъвче намереното лакомство (лакомия), но иначе е послушен  :kuchence:.

Панета, като казваше, че децата на разбойническите кучета, разбойнически кучета стават, кой да те чуе! Брей, голям зор видяхме с възпитаването на Мърфи, чак толкова не очаквах. И упорит звяр бе, 6 месеца кучешко училище по 4 пъти в седмицата, непрекъснато трениране от наша страна и пак като си реши си прави каквото иска  :rolleyes: направо ни събра погледите.

#1910 Потребителят е офлайн   Crystalline Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 November 2007 - 09:21 AM

Както сега гушкам моя разбойник ми иде направо да го разцелувам за това че нямаме такива чак проблеми. Почувствах се пълна глезла като чета вашите момчета и момичета какво правят. Имаме проблеми само с тая пуста тоалетна и се изпускаме от време на време, къде на инат къде просто защото ни се ходи. Ще си насиля късмета и ще го похваля че днес ме остави да спа чаааааааааааак до 8 без 15 ;D при положение че е свикнал в 6 и 10 да е навън. Толкова много му се пишкаше че дори не можа да свари да търси дърво, на първото листо което му се изпречи на погледа беше подходящо. :) Колкото за излизането, ми налага ми се да ме няма няколко часа защото съм на училище, но пак не прави кой знае какво....освен напук а използва терасата за тоалетна. Но тези се преживяват, до вчера мислех че си имам едно много упорито същество но като чувам просто ми се стопя сърцето че не съм сама...  :wub:

#1911 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 03:08 PM

Аз да ви се оплача!!!
В петък Дара беше обърнала всичко!!!Беше изяла и половин плочка хапчета за корем!!!
Ужас!!Почнахме да се местим и тя се възползва от извадените неща ,ами да ,ама няма да останат неща за местене от нея.
Нищо няма от хапчетата ,ама....все пак...

Таа семейството стигна до решение - на новия апартамент имаме голяма тераса.Ще купим на Дара от тези ( http://bg-pet.com/Do...gKennel/dom.htm ) къщички.И ще я сложим на терасата ,там ще оставяме Дара докато е сама (1-2 часа) няма да е много ,защото наще излизат късно за работа ,а аз съм до обяд на училище.Къщичката е изолирана ,ще я обзаведем със завивки и възглавници за Дарата.Ще има постоянно вода ,играчки и гризалки.Още обмисляме дали и през ноща да я оставяме там ,тя ще може да си излиза навън пре пластмасовата вратичка ,ако и се доходи до тоалетна.Терасата ни е на място ,което НЕ Е изложено на ветрове ,валежи и др - обградени сме от блокове почти от всички страни ,а там където няма сгради има дървета.Ще видим.Докато има някой вкъщи и Дара ще е вътре.Като вземем къщичката ще снимам ,та да видите как я приема Дарата.

Е как мислите за идеята?  :palec: или :stop:

П.П. - На линка ( http://bg-pet.com/Do...gKennel/dom.htm )  можете да видите всичките характеристики на къщичката ,но все пак пуснкам и картинка:
Качена снимка

#1912 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 25 November 2007 - 03:14 PM

Остъклете терасата и я отоплявайте, тогава ще е приемливо решение (това е моята гледна точка) - иначе -  :- .
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1913 Потребителят е офлайн   Crystalline Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 03:20 PM

Аз мисля че е много добра идея. Даже се замислих дали и аз да не му купя, защото той така или иначе като ме няма седи на терасата. Оставям му вода и играчки да се забавлява, но не им обръща внимание. Нашата терасата е малка, остъклена и често е затопля защото под нас са с камина и пода винаги е топъл. Ронко после да каже защото мрънка толкова когато го оставя сам ;D

#1914 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 November 2007 - 05:23 PM

djokova идеята никък не е лоша, защото бигълът е куче, което може да си живее и навън. Въпросът обаче опира до тава, как е научен?! Например Монти, който определено е апартаментско куче, това лято изкара чудесно в двора на нашата вила. Обаче аз не мога да го оставя сега на терасата /в апартамента/, защото започва едно лудешко лаене и сърдене, та чак през девет села ще ни чуят!  :o Ето защо го оставям, когато ме няма в коридора, който също е доста голям и резултата от скуката му е, че тук-таме нямам вече тапети и имам някоя и друга дупка в стената, ама какво да се прави....! Ра, която е още малка, от както я взех я приучавам да стои в клетката сама и даже, вече понякога сама си влиза вътре и си спи там. Та мисълта ми е, че може и Дарката да привикне и да стои в къщичката, когато ви няма в къщи! Дано да успеете!
User's Signature

Beagle

#1915 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 November 2007 - 09:20 AM

Идеята нямаше да бъде лоша, ако кученце не лае на балкона. Което за Мърфи например не може да се каже. Всъщност докато беше малък не лаеше, а сега я куче ще мине, я кон с каруца или някакъв страшен мотор... и нашият ги лае. От което съседите имат само едно нещо да кажат -  :angry:.

Така че вече и лятото го затварям.

#1916 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 November 2007 - 01:30 PM

Хора имате ли координати на assaassa?
Интересувам се тъй като доколкото разбрах в момента си няма кученце, а предното е било бигъл.
В момента един мъжки бигъл на 10 месеца си търси нови стопани, тъй като момчето което го гледа не може да му даде най- доброто и не иска да го лишава от нищо!
Кучето се подарява. Аз имах голямото желание да го взема, но уви в къщи не дават и дума да се обели за две кучета  :'(
Та за това исках да му помогна да си намери добри стопани, а по- добри от вече познаващи породата и имащи опит с нея едва ли има!
За това много ще се радвам ако някой има идея за осиновители  или иска да го вземе.
Кучето е в София и с изградени хигиени навици.
Пишете ми на лични и ще ви свържа с момчето и бигълчето!
Надявам се бързо да му намерим добри стопани! :wub:
User's Signature

#1917 Потребителят е офлайн   tinatokua Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2007 - 03:56 PM

Ами пиши ми на лични и аз ще предам на  assaassa каквото кажеш!!!Аз съм ЗА да си вземат друго кученце,обачеее не знам...Ще видя какво мога да направя!
П.П-fireogi не ти давам телефона на assaassa 1-защото не знам дали няма нещо против и 2-защото и да ти го дам тя никога не си го вдига! ;D ;D ;D
User's Signature

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...

#1918 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 November 2007 - 03:56 PM

fireogi, може ли да сложиш една снимка на бигълът, които се подарява и ако знаеш разкажи каква е неговата история!?
User's Signature

Beagle

#1919 Потребителят е офлайн   fireogi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 November 2007 - 04:13 PM

Здравейте!
Ами за съжаление не мога да сложа снимка, бяха пращали линк, но за съжаление не можа да се отвори  :'(
На кучо собственика е момче което работи в сервиз и му се налага често да е по 12 и повече часа на работа, така за кучо не остава време за разходка или пък го води с него, но определено в сервиза му е студено и некомфортно.
За това момчето е решило да му потърси нови стопани докато е по- малко хем за да свикне по- лесно, а и за да не го лишава от нищо.
Бигъла е мъжки на 10 месеца.
Тук в София е, с момчето говорихме в петък и го питах кога би могъл или искъл да го даде каза евентуално след два- три дена- което е от днес на татък- може би му се е искало да свикне с мисълта, определно не се чустваше добре от изхода.  :'(
Мъчно му е но повече иска кучо да е добре, предполагам че ще иска и да го вижда отвреме на време.
Много исках да го взема, с Макси щяха да си правят компания, но в къщи не ми дават :'( и за това се разбрахме днес да се чуем дали ще мога да го взема, но тъй като имах подобни колебания, още в петък поех ангажимент да му помогна с търсенето на нови стопани. Днес го търсих да се чуем дали е съгласен да пусна обява тук, но не ми отговори, може би не си чува телефона.
Много ще се радвам да помогнете всички! :wub:
За съжаление тъй като не се чухме не знам дали е удачно да му дам телефона за да му позвъни assaassa, за това ако имате възможност да се чуете и имат желание нека пише ЛС- аз мече пращах две но отговор нямам за това и попитах дали някой има връзка с assaassa, а аз ще го търся отново момчето!
User's Signature

#1920 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 November 2007 - 08:01 AM

какво стана с бигълчо ?  :'( Бедната бонбонка, дано намери кой да се грижи за него!

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

3 потребители четат тази тема
0 потребители, 3 гости, 0 анонимни