Бигъл
Публикувано: 29 December 2007 - 10:36 PM
Много съжалявам за кокерчето ви и се надявам малката бигълка да ви донесе много радост и причини за смях и забавление.
Сега ще седна и ще попълня всичката информация за отглеждането и тн. в БИГЪЛ ПОРТАЛ http://beagkle.hit.bg ,но не знам дали ще успея тази вечер тъй като исках да приложа и снимков материал.
защото много хора имат въпроси ,включително и новите собственици на бигъл в нашия квартал и една жена на мейла ми ,таа...желая ви много радости и здраве ,за вас ,семейството и куч. ,а пък всичко друго ще се нареди ,е хайде ,дописане
Ей така като ви гледам кученцето и според мен му пасват:
- Чери (най-много това ми харесва)
- Джеска
-Дина/Тина
Е ,чао засега!
Публикувано: 29 December 2007 - 10:43 PM

http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af
Публикувано: 29 December 2007 - 10:49 PM
А за името на бебешора - един съвет към стопанката. Изберете си няколко хубави имена, вземете кученцето на ръце и му ги кажете, гледайте как реагира. И то само ще ви каже как се казва! :blink:
Публикувано: 29 December 2007 - 10:57 PM
Който има бигълче нека каже информацията за кучето си под прав текст ,за да го запиша в сайта си при "кучешки приятели" ,начи трябва ми:
Снимка
Име: Това което използвате ,за да повикате кучето и тн.
Цяло име: От родословие или цялото име (примерно името е Джесика ,а й викате Джес)
Дата на раждане: ясно в какво се иска
Порода: Бийгъл (ако някой друг иска да запише кучето си при приятелите ни има тази възможност ,дори кучето да е от др. порода)
Родословие: Да/Не
Живее в: град ,къща/апартамент
Собственик: име
За връзка: ICQ -
Skype -
E-meil -
Поколение: Да/Не
Целта на цялото "упражнение" е да се опознаем и да е нагледно информацията на всички ние ,собствениците и нашите кучета ,да сме всички на едно място и да се знаем.
Ако не искате да споделяте някоя част от информацията сложете само "-"
Публикувано: 30 December 2007 - 01:55 PM
Публикувано: 30 December 2007 - 06:50 PM
Вчера след като търча цял ден и не се спря, явно беше изморена и вечерта си легна в креватчето, ние гледахме телевизия и изобщо не дойде при нас. А през нощта е спала, нито скимтене, нито гък. Но тя е постояла доста в аквариум докато се продаваше, отдавна е отделена от майка й и там в магазина е била сама на тъмно по цяла нощ и сигурно затова е толкова самостоятелна. Много се суетим около нея и ни е някак по-леко. Шашкаме се за всичко, сутринта се изкашля само и аз се притесних. В магазина е хранена само със суха храна и аз сега не знам какво да даваме, не смея нищо, продължаваме на суха храна, ветеринарът ни каза, че едва ли не всичко е вредно :huh: Явно сме грешили много с Хари, давали сме му предимно човешка храна :( Сега ще чета книжки и статии по въпроса, да се гледаме по-добре.
cocker да! същата красавица е, от там я взехме. Доколкото знам доста време е стояла там, даже след няколко дни са щели да я връщат, защото никой не я взима и вече е станала голяма. Аз все се питам защо не са я харесали, преди имаше много кученца и всички бяха купени, само тя беше останала. Там ни казаха, че повечето хора не знаят изобщо тази порода, като им кажат "ловджийско" и се мръщят и разни такива. Ние много й се радваме и се надявам и тя да се чувства добре с нас. Много е любвеобилна и мисля, че добре ще приеме бебето, като се появи.
Ами това е засега от нас, поздрави!
Публикувано: 30 December 2007 - 07:23 PM
Малката е сладурана и името й е 4удесно.:wub:Хубаво е,4е е кроти4ка,а о4евидно е и умна-бързо се у4и.
Поздрави от мен и Бъди :blink:,който ве4е 2 месеца не иска да яде "ку4ешки" неща!

http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af
Публикувано: 30 December 2007 - 07:54 PM
Сигурна съм, че ще имате много, много весели и незабравими моменти заедно с Рая.
За храната е така, ако я научиш на манджички после трудно ще я накараш да яде гранули!
Всъщтност Къдричка, кога се очаква бебето, ти в коя болница ще раждаш?
Публикувано: 30 December 2007 - 09:42 PM
Искам да ви попитам дали мога нещо да направя с тези малки остри ноктички на Рая. Аз и мъжа ми вече сме доста издраскани, тя не го прави нарочно, но са като иглички. Притеснявам се за малките ми племенничета, тях да не издраска като дойдат, защото сигурно ще падне игра :blink:
Публикувано: 30 December 2007 - 09:49 PM
Публикувано: 01 January 2008 - 01:05 AM

Публикувано: 07 January 2008 - 11:08 AM
искам да ви попитам, колко голяма ще стане прекрасната ни малка госпожица, в магазина ни казаха, че са по-малки от кокер, но така като гледам вашите снимки, ми изглеждат доста големки. Няма нищо лошо де, просто да знам какво да очаквам.
и нещо друго - кога може да я изкъпем, на 10-ти става на 3 месеца, сложиха й ваксините, но забравих да питам тогава
Публикувано: 07 January 2008 - 11:15 PM
Разгледай снимките в темата! :blink:
Ето Монти, как си играе в снега!

п.п - ами време е да я изкъпеш Рая! ;)
Публикувано: 08 January 2008 - 12:12 AM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi