Цитат
привет отново и при мене загубих се понеже ме чакат кандидат студентски и още по сташно изпити за кормуване и за капак другия ми любимец а.к.а компютара сдаде багажа т се наложи и него да водим насм нтам аи моят крис взе че за капак размърда някакви кабели но за сега за моя радост положението е овлдяно от гаджето (което крис си е набелязл да тероризира и да му се лигави от бая време : b) )
та биги много съжелявам че се збавих с отговора ..и нашият имаше ужасни проблеми със стомаха като не препоръчвам елкануба и въобще сухата храна тъи като те бяха причината да му раздразнят стомаха елкануба попринцип е добра марка но н някои кучет приинява проблеми със стомаха
ветринаря се намира в Лозенец улица розава долина 13 Гранд доктор още при закупуването телефон е 0887 31 50 29 ( надявм се правилно да съм разчела номера на печата че тъла се борих бая време bl) ) стискам палци на очарователната биги w)
Здрасти Пънки,
имам една забележка, ако позволиш. Първо радвам се, че кучето е ОК. Второ обаче, може ли да не правиш крайни заключения, особено за храната ЕУКАНУБА, щото има много повече примери, които са в нейна подкрепа и трето - все пак повечето лекари-ветеринари препоръчват тази храна.
Обаче, както в твоя случай, както и при хората всичко е индивидуално. Има някои, за които не е хубава - всякаква суха храна и други, които са израснали с нея - особено ЕУКАНУБА. Не съм дистрибутор, просто държа на точния изказ и фактология. Нека всеки стопанин сам да прецени каква храна да дава на кучето си, но когато се препоръчва дадена марка храна, да оставим да видим как кучетата се държат и да чуем след това техните собственици с коментар.
Иначе, ще стане малко като с докторите на БИГИ.
Искрено се надявам да съм разбран правилно, най-малкото поради факта, че имаме бигъли.
Поздрави... от Фреди и Панета. ;)