Бигъл
Публикувано: 26 January 2008 - 05:54 PM
Колко много неща са се случили, докато ние ме лутахме между работата и пътуванията.....
Важното е, че вече сме тук, най-накрая!
Радвам се, че имаме толкова много желаещи да имат тези палави дечица, каквито са нашите бийгълчета! Бъдете здрави и се обичайте!
Багси е много енергичен и пораснал, най-вече умствено! Станал е много разумен, но хитрия поглед не е изключен, разбира се B)
Нямам в момента снимки, но скоро ще изпратя. Иска ми се да ви запозная с неговата жива плюшена играчка, която е най-новият член на голямото ни семейство - 5 месечка писанка, на име Ния. Имам чувство, че са на един акъл... Той я носи за вратлето, тя му се катери по цялото тяло, ближет се взаимно по ушичките и когато заспят не можеш да разбереш кой кой е :yahoo:
Интересно е при нас... Пълна къща с животинки...
Много целувки на всички любимци
До скоро
;)

Винаги мисли преди да действаш!
Публикувано: 26 January 2008 - 07:08 PM
После отидохме да се натичаме в нашето дворче!

Любопитната Рабиа искаше да ми вземе фотоапарата

докато Мончо търчеше с лудешки бяг ;D
Публикувано: 26 January 2008 - 07:40 PM
Снимките са много големи и навсякъде където ги кача и се зарежда 100 часа и накрая - грешка. Та трябва да измисля начин да ги смаля ,а и нямам идея как ще стане сега като нямам фотошоп. :'(
Публикувано: 26 January 2008 - 08:19 PM
дворчето и нали си представяте как се прибрахме!!!
Та до сега спаха и вече са готови да бутнат къщата!
Публикувано: 26 January 2008 - 08:43 PM
Ето я и нея:
;D Дардалинка мокра ;D
Публикувано: 27 January 2008 - 03:49 PM
Рабиа непрекъснато е в движение и все трябва да се прицелвам в нея с душа,
въобще не мога да я накарам да стои мирно в банята, голямо наводнение правим,
та чак до коридора стига водата! Ама ще се научи калпазанката!
Публикувано: 27 January 2008 - 07:47 PM
Публикувано: 27 January 2008 - 08:29 PM
Отдавна не сме се събирали! Какво ще кажете?
Например в южния парк!
Публикувано: 27 January 2008 - 09:25 PM
Цитат
Снимките са много големи и навсякъде където ги кача и се зарежда 100 часа и накрая - грешка. Та трябва да измисля начин да ги смаля ,а и нямам идея как ще стане сега като нямам фотошоп. :'(
Пробвай да намалиш снимките с програмата ACD Seе, ако я имаш ми кажи и ще ти обясня как да ги намалиш.

Dushko dobrodushko
Публикувано: 28 January 2008 - 12:24 AM
Цитат
На това му се казва, изненада! :blink: Добре дошла!
Ще се радвам да видя Рей! Хайде да не забравиш да ни го покажеш - давай снимкииии...
Публикувано: 28 January 2008 - 10:28 AM
Да ви попитам нещо. Нали знаете, че Мърфи е кастриран - та от 2 дена, много го харесват мъжките кучета, лепят му се като на разгонена кучка, а той милия е невероятно възмутен :o.
От какво се получава това нещо и какво може да се предприеме - все пак аз искам и занапред той да си играе с други кучета, а не само да му се качват.
Публикувано: 28 January 2008 - 01:24 PM
Ми тя Дарка сама се научи ,като много малка я миех в мивката ,ама сега е невъзможно.
Когато е топла водата от душа тя си стои мирно ,даже си и лежи ,така че вече поне за това нямаме проблем.Иначе ,ако излезе мокра и се изтръска хубаво на лилавите стени в коридора ,майка ми ще ме обеси на простора със се кучето. ;D ;D ;D
Айде ,със здраве!
Публикувано: 29 January 2008 - 06:04 PM
Цитат
Прочетох, че активно се интересуваш от тези три породи "чихуахуа йоркш.териер и бигъл".
Това са изключително различни по темперамент породи, за които се полагат коренно различни грижи.
Трябва добре да помислиш, след като се запознаеш с породите, какво кученце искаш!
Извинявай, ако звуча поучително, не искам да те засегна!
Просто се опитвам да те предпазя, да не останеш разочарован/а после!
Публикувано: 29 January 2008 - 10:08 PM
Публикувано: 29 January 2008 - 11:37 PM
Аз за сега познавам само едно такова, това е Макс, който отдавна не ни е разказвал за себе си! ;)
Чакаме снимки на Рая! :blink:
п.п - аз смених три легълца на Ра и вече се отказах да и купувам,
сега си лежи на една кучешка постелка и по цал ден я разнася нагоре-надолу, обаче не може да я наръфа!
Публикувано: 01 February 2008 - 04:06 PM
МНОГО харесвам бигълите :yahoo: ....скоро намерих тази тема и я прочетох почти цялата. Радвам се, че има толкова много почитетели на теси красиви кучета. :->)
та...така аз много изкам да си взема такова куче, но има едина маалък проблем РОДИТЕЛИТЕ :rolleyes: само те ме въздържат да си взема такъв сладур :angry: ... имам място..имам време...имам желание...но ... уви ... имам още време да ги убедя...знам, че са големи пакосници но това не ме притеснява ... татлко не е проблем, но мама.. :huh: постоянно се управдава с '' Като почне да сере на всякаде кой ще му чисти '' Естествено че аз, не си я представям да чисти акета от земята само аз и това не ме притеснява, но тя е такъв инат че направо.. :rolleyes: Та .. и тази вечер ще предспоят разговори...стискайте палци ;)
П.П. Хора искрено ви завиждам...Божее как искам да съм на ваше място..не е истина направо :'(
П.П.2 Айде пишете..разказвайте..какво правят вашите кутрета? :yahoo: Много ми е интересно..гледам че не сте писали от няколко дена :o Хайде стягайте се и оцаквам нови постове :blink:
Публикувано: 02 February 2008 - 09:13 AM
Публикувано: 02 February 2008 - 10:51 AM
Понеже днес вече денят преполови, хайде ако искате утре/неделя 03.02/ в 11ч. отстрани на Хилтън
... или ако искате на входа на южния парк! Казвайте?!

Вход

Горе
Цитиране +