Бигъл
Публикувано: 05 February 2008 - 06:40 PM
Публикувано: 05 February 2008 - 06:42 PM
Публикувано: 05 February 2008 - 07:23 PM
Така групата ще се увеличава! В Пловдив има и един Дон, но явно неговата стопанка не пише тук! :(
Аз поканих и стопанката на другия Монти да се включи във форума и да ни разказва за него,
обаче и тя още не се е появила!
п.п - Добре дошла Dani74
дай една снимка на малката госпожичка! :blink:
Публикувано: 06 February 2008 - 07:19 PM
Здравей, Биги :blink:
Добре дошли и на двете ;)
Намам тарпение да видим снимчици на малката госпожица...
Като съвет мога да кажа едно, за мен много основно:
Бъди въоръжена с безкрайно търпение и много любов!
И се усмихвай на всички пакости( но тайно, без да те видят ;))
Хубава вечер и до скоро :P

Винаги мисли преди да действаш!
Публикувано: 07 February 2008 - 01:50 PM
Мужду другото, май пропуснах да ви кажа, че имаме и котка и съжителството между двете засега не минава никак спокойно. Всмисъл, Биги е решила, че котката е играчка и въпреки шамарите, които яде ежедневно от нея, твърдо и упорито не желае да се откаже да я дразни. Така че циркът вкъщи е пълен и добре, че е майка ми вкъщи да всява ред ежеминутно :rolleyes:
Публикувано: 09 February 2008 - 07:59 PM
Публикувано: 09 February 2008 - 08:15 PM
Я напиши какъв е проблема на Монти с козината, че не си ни написала, а само казваш какво е лечението!
Ако искаш изпрати ми снимките и аз ще ги намаля!
Публикувано: 10 February 2008 - 06:04 PM
Изпращаме ви малко снимки на нашето момче от разходките през почивните дни. Той бе наистина щастлив :yahoo:
Имаше планина, сняг... Разбирате ме :rolleyes:
Колкото до проблема на Монти - преди време и Багс имаше подобен. Дори, когато не е период на смяна на козинка, неговата падаше. Тогава приложих няколко неща комплексно. Естествено първо звъннах на вет-а и с треперещ глас му обясних проблема. И той каза - "Megaderm"! Освен това има една пяна за сухо почистване, която може да се използва през есен, зима, пролет или въобще тогава, когато се връщате от разходка, а детенце не е никак чисто и трябва да мине през баня. А ако е къпано вчера? Съчетах първите две и с хубава гумена четка, с която да го изресвам. Въоръжена с търпение и сила за борбата да убедя Багси, че искам да го почистя с тази пяна, а не да си играем, смея да кажа, че успях! Това мога да споделя по този въпрос. Желая успех и дано има резултат!
Много хубава вечер на всички и спорна седмица!
Бъдете здрави и усмихнати всички :blink:

Публикувано: 10 February 2008 - 06:10 PM
Изпращаме ви малко снимки на нашето момче от разходките през почивните дни. Той бе наистина щастлив :yahoo:
Имаше планина, сняг... Разбирате ме :rolleyes:
Колкото до проблема на Монти - преди време и Багс имаше подобен. Дори, когато не е период на смяна на козинка, неговата падаше. Тогава приложих няколко неща комплексно. Естествено първо звъннах на вет-а и с треперещ глас му обясних проблема. И той каза - "Megaderm"! Освен това има една пяна за сухо почистване, която може да се използва през есен, зима, пролет или въобще тогава, когато се връщате от разходка, а детенце не е никак чисто и трябва да мине през баня. А ако е къпано вчера? Съчетах първите две и с хубава гумена четка, с която да го изресвам. Въоръжена с търпение и сила за борбата да убедя Багси, че искам да го почистя с тази пяна, а не да си играем, смея да кажа, че успях! Това мога да споделя по този въпрос. Желая успех и дано има резултат!
Много хубава вечер на всички и спорна седмица!
Бъдете здрави и усмихнати всички :blink:

Публикувано: 11 February 2008 - 11:19 AM
Ето една снимка от нас през weekend-a. Докато другите са били послушни туристи..., Мърфи....
Публикувано: 11 February 2008 - 08:52 PM
Относно проблема с падането на козината, аз съм го решила кардинално.
За мен най-доброто за козината е Петнил, една опаковка струва 18лв, тя стига за около 20-30 дена, малко скъпо, но това за мен е най-добро. Когато Ози имаше някакво заболяване и му падаше козината поголовно, това адски много помогна. И сега профилактично му давам на пролет и есен, и съм много доволна, определено пада по-малко козина.
Поздрави

Dushko dobrodushko
Публикувано: 11 February 2008 - 11:17 PM
Публикувано: 12 February 2008 - 04:37 PM
Публикувано: 14 February 2008 - 10:32 PM