Бигъл
Публикувано: 10 February 2008 - 06:04 PM
Изпращаме ви малко снимки на нашето момче от разходките през почивните дни. Той бе наистина щастлив :yahoo:
Имаше планина, сняг... Разбирате ме :rolleyes:
Колкото до проблема на Монти - преди време и Багс имаше подобен. Дори, когато не е период на смяна на козинка, неговата падаше. Тогава приложих няколко неща комплексно. Естествено първо звъннах на вет-а и с треперещ глас му обясних проблема. И той каза - "Megaderm"! Освен това има една пяна за сухо почистване, която може да се използва през есен, зима, пролет или въобще тогава, когато се връщате от разходка, а детенце не е никак чисто и трябва да мине през баня. А ако е къпано вчера? Съчетах първите две и с хубава гумена четка, с която да го изресвам. Въоръжена с търпение и сила за борбата да убедя Багси, че искам да го почистя с тази пяна, а не да си играем, смея да кажа, че успях! Това мога да споделя по този въпрос. Желая успех и дано има резултат!
Много хубава вечер на всички и спорна седмица!
Бъдете здрави и усмихнати всички :blink:

Винаги мисли преди да действаш!
Публикувано: 10 February 2008 - 06:10 PM
Изпращаме ви малко снимки на нашето момче от разходките през почивните дни. Той бе наистина щастлив :yahoo:
Имаше планина, сняг... Разбирате ме :rolleyes:
Колкото до проблема на Монти - преди време и Багс имаше подобен. Дори, когато не е период на смяна на козинка, неговата падаше. Тогава приложих няколко неща комплексно. Естествено първо звъннах на вет-а и с треперещ глас му обясних проблема. И той каза - "Megaderm"! Освен това има една пяна за сухо почистване, която може да се използва през есен, зима, пролет или въобще тогава, когато се връщате от разходка, а детенце не е никак чисто и трябва да мине през баня. А ако е къпано вчера? Съчетах първите две и с хубава гумена четка, с която да го изресвам. Въоръжена с търпение и сила за борбата да убедя Багси, че искам да го почистя с тази пяна, а не да си играем, смея да кажа, че успях! Това мога да споделя по този въпрос. Желая успех и дано има резултат!
Много хубава вечер на всички и спорна седмица!
Бъдете здрави и усмихнати всички :blink:

Винаги мисли преди да действаш!
Публикувано: 11 February 2008 - 11:19 AM
Ето една снимка от нас през weekend-a. Докато другите са били послушни туристи..., Мърфи....
Публикувано: 11 February 2008 - 08:52 PM
Относно проблема с падането на козината, аз съм го решила кардинално.
За мен най-доброто за козината е Петнил, една опаковка струва 18лв, тя стига за около 20-30 дена, малко скъпо, но това за мен е най-добро. Когато Ози имаше някакво заболяване и му падаше козината поголовно, това адски много помогна. И сега профилактично му давам на пролет и есен, и съм много доволна, определено пада по-малко козина.
Поздрави

Dushko dobrodushko
Публикувано: 11 February 2008 - 11:17 PM
Публикувано: 12 February 2008 - 04:37 PM
Публикувано: 14 February 2008 - 10:32 PM
Публикувано: 15 February 2008 - 05:57 AM
Много сладък изглежда и наистина добре се представи (като балетисти бяха двамата)
Много ми хареса, че като го обявиха за победител, стопанина му първо му се радва много, а чак след това заедно излезнаха отпред.
Публикувано: 19 February 2008 - 10:23 PM
Да ви се похваля:
CACIB София 16.02.2008г.
Romantic Rabia Weinlinie - мн. переспективен I, best puppy
съдия: Antonio di Lorenzo (It)

JCHBG Montgomery A Million z Lonskeho leta - отличен, BJC, BOB, BOG

CACIB София 17.02.2008г.
Romantic Rabia Weinlinie - мн. переспективен I, best puppy
съдия: Г. Христозов

BIS puppy

Другата новина е, че Монти и Ра вече не лаят като ги оставям сами в къщи.
Успях да ги отуча и съм много щастлива! :yahoo:
Публикувано: 19 February 2008 - 11:41 PM
А Дарка пък почна да прави бели с цел да ми напомни ,че пресованият кокал е свършил...и днес заварих сичко обърнато...както и да е де.
Ето снимка на сънена Дарка:
Публикувано: 20 February 2008 - 07:17 AM
Новини около Мърфи... Той тръгна пак на уроци (сега е с индивидуален треньор :P), сменихме командата за "ела" и се възпитаваме пак. Влачим се с един 10 метров повод из парка при Хилтън. Леле-е такава лудетина е, че не знам вече какво да правим с него. На поляната на "Хиподрума" ходи само с намордник, че там има много вкусни неща ... за него де. Накоро пак ми изчезна и го намерих седнал пред една кутия с манджа - вади езиче от намордника и ближе, ближе, ближе ;D. Все едно не го храним това куче.
Оказа се, че Мърфи го познава полвин София. Сигурно е заради това, че непрекъснато обикалям, викайки името му като го търся :wub:. Непрекъснато ме спират някакви хора и питат как е Мърфи B).
Като бяхме преди 2 седмици на Златните мостове, той се напъха в някаква кола с напълно непознати за мен хора, а отвътре се чу само "О, Мърфи, какво правиш ти, бе, момче?" :o. После изчезна животинката и ние го търсим, търсим... Намерихме го в един заслон, някакви хора си бяха запалили огън и печаха кебапченца. Мърфи седнал на масата до една жена, тя го прегърнала и го храни-и с кебапченца... :drugarche:, а той милия на седмото небе... :yahoo: съвсем забравил за стопаните си. Като ни видя с един такъв тъжен поглед слезна от масата и дойде при нас
Публикувано: 20 February 2008 - 06:46 PM
Дара все още няма такива големи бягства.
Ама вие като гледате ,че се измъква и отпрашва нанякъде защо не го държите само вързан? :blink:
Публикувано: 20 February 2008 - 07:58 PM
От три дена е в къщи и вече е голям шеф :) Много е хамав!
Мен само ме гризе и ме целува, а батко му като го вземе в себе си и заспива :huh:
Още пикаем и дрискаме в къщи, тъй като третата му ваксинация ще е чак на 2.03.Нямаме търпение да можем да го изкарваме навън, та да направим основно почистване ;D
Проблема е там, че по цял ден като сме на работа стои самичък.Но както се уверих не скучае.Пуснала съм си камерата на Скайпа и си го гледам на работа.Нещо като Биги Брадър ;D Та дъвче си играчката по цял ден и спи :)))А като се приберем и пощурява :rolleyes:
Нямам още хубави снимки да ви го покажа ама наистина е голям сладур!
Това е засега:)
Публикувано: 20 February 2008 - 08:15 PM
djokova, как ще го държим вързан :o. Ми той, бонбонка, къде ще изразходва енергията си (която има в изобилие?) - ще ми разруши къщата. Той и сега като почне да прави кушии от дивана та на стената - като някакъв скейтбордист. Нееее, ние сме плътно по 2-3 часа навън на ден - и то свободно галопиране, иначе тухла върху тухла няма да остане в нашия дом :rolleyes: