Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#2101 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 February 2008 - 11:00 PM

Ааа ,честито бигълче ,sn0wflake.
Ставаме все повече и повече - това е sehr gut (много добре). :yahoo:

Мърфи,няма ли някъде затворено паркче ,някоя оградена кучешка поляна...?

Между другото ,хора, днеска видях (в Пловдив) едно улично куче дето ужасно много прилича на бигъл ,не можах да го снимам - утре ще опитам ,ама е с нашийник ,не видях дали е купешки или от ония дето се слагат след кастрация ,ама е женско и много добричко.Ако знаете някой ,който си е изгубил бигъла в Пловдив.Разхождаше се в близост до братската могила.

#2102 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 11:10 PM

Нови снимки на Дардалинето:

#2103 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 February 2008 - 11:18 PM

Добре дошъл на sn0wflake и от нас!
djokova, как го опазвате това пласмасово легълце направо ви се чудя!?!
Леле Мъфи какъв е калпазанин, ама добре, че хората го познават и са добронамерени към него!
Представям си как сте се чувствали, като е изчезнал разбойника!
При нас напредъка е, че Ра слуша и не се отдалечава много, също се връща по комана.
Предполагам, че е така защото е по страхлива от Монти и като и говоря строго тя слуша.
Обаче Монти е още дивак  :- , затова той е все на повод.
User's Signature

Beagle
[br]БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ БИГЪЛ - bkkbeagle@gmail.com

#2104 Потребителят е офлайн   Dani74 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 09:29 AM

Добре дошъл в отбора на варненския Биги от русенската Биги  :palec: Здравей, наборе, както се казва  ;D Нашата трета имунизация е на 25.02 и вече нямаме търпение да излизаме, защото апартаментът е пред разруха  :rolleyes:  И да ти пожелая да е послушен няма да се сбъдне, така че да е жив и здрав и много да ви радва. С другото се свиква.

#2105 Потребителят е офлайн   Dani74 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 09:58 AM

Ето я и Биги  :wub:

#2106 Потребителят е офлайн   Dani74 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 10:08 AM

А тук Биги - разрушителката е в действие! Е, при управлението МПС е останало без предна гума, но...  :sarkastichen:

#2107 Потребителят е офлайн   sn0wflake Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 02:10 PM

Ах, мале малката Биги в мутричката същата като нашия бяс  :wub:
Той нашия между другото по цял ден спи така като го гледам.Днес му оставих музика тихо да дрънка та да не е съвсем тихо.Иначе си го гледам онлайн - слуша  :blink:
Снощи батко му го учи да сяда - и то умното на кака след 10-тия път почна да сяда  ;DАма умен бе Божеее....!!!Аз го учих да носи - научи се! B)Научих го с гранулки за награда и сега като носи нещо и почва да души ръцете да си търси наградата  ;D  :->)
Утре вечер ще има "близки срещи от трети вид.Ще го запознавам с другите ми животинки, които са при нашите в Добрич - кучка и котарак  ;D
Та утре ще споделя как е минала срещата.

#2108 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 07:59 PM

kayo ,ми леглото тя не го и ползва много - качва се на моето ,но и мен ме очудва как не го е нагризала ,само го е надраскала тук-там.
Ама да ви кажа предпочитам леглото да наръфа ,не моите неща ,ама днеска като се прибрах.... :o :o :o пак е отворила шкаф ,макар и да беше барикадиран ,ама пак...Та зарядното на телефона ми - отиде ,слушалките - отидоха ,mp3-ката ми - нагризана ,напукана ,без копчета ,ама работи  :yahoo: ,то хубаво ,ама като нямам слушалки  :-
Ужас!Направо....,а днес е седяла сама супер малко време ,вчера стоя до 5 следобед сама и нищо (само се беше изпишкала ,ама....) ,т.е. 8 часа поне е седяла сама ,а днес - 4 часа и е направила тези бели.Направо...т'ва животно...И въпроса е ,че няма как да си изразходва енергията ,защото като излезем навън не иска да мърда на никъде - студено и е.Та ще му мислим... :rolleyes: :rolleyes:

Много е хубава Биги ,и като гледам интереса към камиончето - скоро цяла гума ,ако е останала - пак добре. ;D ;D ;D

#2109 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2008 - 08:25 PM

Да ви кажа и при нас е голям проблема с изразходването на енергия - вече коридора ни е разрушен!  :'(  ;)
Много се замислям за тази "бягаща пътека" за кучета, но не знам къде в България се продава и дали въобще у нас има такова чудо за кучета.
Някой да знае нещо по този въпрос?
User's Signature

Beagle

#2110 Потребителят е офлайн   sn0wflake Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 09:26 AM

Да ви се похвалим - снощи се научихме да "ходим" на вестници (по-точно каталози на метро).Тази сутрин като станахме и всичко си беше свършил там! :->)Ама умното то на кака беееее!
Сега разглеждам автоматични хранилки и поилки в ибей.Търся и пътечка да бяга беса докато ни няма.
;D

#2111 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 07:36 PM

Аз тва с пътечките не го удобрявам  :- то си е удоволствие да тичаш с куч ,а не като се прибереш и да е скапано от тичане.Пък и да не е хамстер че да му взимам "уред" за тичане.

Днеска прасето почти нищо не беше направило ,е беше де ,ама то не е за разправяне ,че като се сетя и ми става гнус.  :'( :huh:

#2112 Потребителят е офлайн   tinatokua Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 February 2008 - 10:35 PM

Цитат

Та зарядното на телефона ми - отиде ,слушалките - отидоха ,mp3-ката ми - нагризана ,напукана ,без копчета ,ама работи  ,то хубаво ,ама като нямам слушалки 

Божеее мойта Лиза сме я оставяли и за повече време сама,но такива неща никога не е правила(само зарядното на телефона ми,ама като гледам какво правят ваще пакостници това ми се струва,като пожелание за рожден ден едва ли не... :o )Не,не въобще не ти завиждам...Като прочетох поста ти направо ми стана смешно(не знам защо,не ме убивай ;D ),а то не е смешно ,а направо трагично... Хи хи всички бигълчета ли са такива пакостници?
User's Signature

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...

#2113 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 12:26 AM

Ми де да я знам мойта ,сигурно намеква на наще ,че е време за нова техника ,ама лошото е ,че те ся се запънаха "Ми ако земем нови и кучето ги изде?!" ми викат.И аз к'о да кажа - "Епа ,аз ще си ги прибирам  ;D"

Ама най-ме е яд за слушалките ,щото тъкмо съм си качила всички песни на ТХ и да не мога да си ги слушам...гхх...

char, какво стана ,няма ли да ги извеждаме зверовете ,щото т'ва мойто издивява...А няма с кой да играе в момента ,защото приятелчето ни е на почивка ,а големите кучовци не ни обръщат внимание.  :'(

#2114 Потребителят е офлайн   sn0wflake Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 09:16 AM

Леле мале ако знаете каква лудница беше снощи в нас  :rolleyes:
Запознахме Биги с Пухчо(котарака) и Лиза(кучката).Голям смях беше. ;D
На нашия му се играееее - изтормози ми котарака!Котарака ми по принцип е льохман, но накрая му дойде до гуша и като се обърна и като му тупна една лапа :huh:Малкия се ската под масата набързо.Поуплаши се ама за 2 минути само.А Лиза ревнива милата...Днес има дует от лаене - Биги и Лиза.Ама голям лай.Той иска да си играе с нея ама тя още сърдита и само му се кара  ;D
Иначе поразии не прави - бяга като изумен само.
Някой ако ми каже докога ще ми гризе ръцете много ще съм му благодарна! :(

#2115 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 10:24 AM

Цитат

Аз тва с пътечките не го удобрявам  :- то си е удоволствие да тичаш с куч ,а не като се прибереш и да е скапано от тичане. Пък и да не е хамстер че да му взимам "уред" за тичане.

Това много ме развесели за хамстера! Ами хората, които си купуват пътеки за бягане - и те ли така са...?
На мен пък идеята с пътеката много ми допада, защото при нас /наскоро се преместихме в нов квартал/ няма къде да се пускат кучовци да се натичат. Пълно е с беддомни животинки и непрекъснато се чува лай и скандали между кучета. Така, че за мен това си е донякъде решение на въпроса.
Между другото идеята назря на 16.02 след като вечерта Монти беше нахапан от един бездомник.  :(
Абе, какво да ви разправям, всеки си преценява сам за себе си!
Сега сме три дни на село и кучовци търчат на воля в двора, ама от понеделник пак се почва с мъките за натичване! Ако някой от вас намери някъде из нет-а такава кучешка пътека, моля да ми пише, че аз съвсем сериозно съм решила да взема!
User's Signature

Beagle

#2116 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 07:27 PM

Ами за мен решението е - хващам Дара за повода и беж вънка ,тичане заедно докато се изморим и така.
При хората не е същото като си купуват пътеки за тичане ,защото все пак имат избор дали да тичат навън на въздух или вътре пред телевизора ,а съм сигурна ,че кучетата предпочитат да са навън.
До сигурната ,оградена поляна за кучета в Пловдив ,ние с Дара изминаваме 7-8 километра и тогава си тича с другите кучета без проблем и без повод.Иначе мисля ,че във всеки квартал има някакво място за тичане ,все ще се намери...,но каквото и да говорим пътечката поредната гъзария за кучетата (като кучешката бира) ,ии чрез тези неща се демострира колко са изкривени ценностите и принципите между кучетата(животните) и хората.

А ,може би ,аз бъркам.Не знам.

#2117 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 February 2008 - 08:01 PM

Цитат

.....Иначе мисля ,че във всеки квартал има някакво място за тичане ,все ще се намери...,но каквото и да говорим пътечката поредната гъзария за кучетата (като кучешката бира) ,ии чрез тези неща се демострира колко са изкривени ценностите и принципите между кучетата(животните) и хората.

А ,може би ,аз бъркам.Не знам.

Благодаря, винаги съм се радвала, когато получа ценен съвет!
User's Signature

Beagle

#2118 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2008 - 08:51 PM

И аз се радвам като без да искам кажа нещо умно  ;D.
Хайде какво става ,защо се умълчахте всички?

Днес с Дарка бяхме на разходка ,купихме си бисквитки и един голяяяям кокал и да се надяваме утре няма да има бели ,защото останах без техника.  ;D

#2119 Потребителят е офлайн   kayo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 February 2008 - 08:48 PM

Много ми хареса тази снимка на Уно /спечелилия Best in Show Westminster 2008/
бигъл и затова реших да ви я покажа!
Качена снимка

а това е пак той на кучешка пътечка!
Качена снимка
User's Signature

Beagle

#2120 Потребителят е офлайн   sn0wflake Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 February 2008 - 05:12 PM

Ох майкоооооооо не мога повече! :huh:
Ако знаете нашето бебе колко е непослушноооо  :'(
Не можем да го отучим да не хапе ръце и крака - моля ви дайте съвет.И от вестника не го е страх! :o
Като др.Джекил и м-р Хайд е направо!Вечер към 10:30 - 11 превърта!
Оказа се, че след последната ваксинация, която ще е на 03.03. няма да можем да го изкарваме още две седмици!Иде ми да го командировам при нашите в Добрич  B)
Дайте някакви съвети, защото имаме всякакви видове гризки, чесалки за зъби, играчки - от нищо не мирясва!!! :rolleyes: :huh:

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни