Бигъл
Публикувано: 04 March 2008 - 09:30 PM

Публикувано: 05 March 2008 - 05:20 PM
Нашето момченце Биги се "хецка" на крака на батко си, както и на баща ми, и на халата на батко си, и на едно одеало.Абе не е ли малко малък за тези похотливи действия :rolleyes:
Все пак на 12-ти март става на 3 месеца, а се "хецкондри" от 2 месечна възраст още.
:(
Публикувано: 05 March 2008 - 05:37 PM
Ами това май го прави, за да демонстрира, че иска да се наложи над изброените персони!
Хубаво ще е в такъв момент баща ти, /в зависимост на кой го прави/, да го хване за кожата на врата,
да го повдигне лекичко и да го раздруса, като в същото време му казва командата "не".
Така за ден -два ще осъзнае, че не той командва "парада".
п.п - въпреки, че вие все още нямате този проблем ми се ще да изчетеш
ПРОБЛЕМЪТ НА "ВТОРИ НОМЕР", БОРБА ЗА МЯСТО В ЙЕРАХИЯТА НА "ГЛУТНИЦАТА" на mil_ и разбира се,
ако имаш време прочети цялата тема, тя е много ценна и ще те предпази от това,
да допуснеш грешки при възпитанието на Биги!
Публикувано: 06 March 2008 - 03:27 PM
Защо само при Дара не действат толкоз много начини за (пре)възпитание?Аз ли не мога да и се карам като хората или тя е много умна и усеща ,че нищо не мога да и направя колкото и да я заплашвам? :huh:
Публикувано: 06 March 2008 - 05:15 PM
Ох горкото като го чуя да скимуца и ми къса сърцето на мене - не ставам за лоша :'(
Вчера му взех нова играчка - цирикаща.Зяпа я зяпа я та като реши че ще скача отгоре и за да пищи ;D
Голям сладур :wub:
Публикувано: 07 March 2008 - 07:12 PM
Ето малко снимки на Дардаруна:
Публикувано: 08 March 2008 - 09:15 PM

След това всички много слушаха и получиха наградки ;)

а колко мръсни бяхме - няма да ви разказвам :-

Публикувано: 08 March 2008 - 09:46 PM
Цитат
Ами още го няма,но не губим надежда :'( !Аз знам,че има хора намерили кучетата си и след години!Доста им е мъчно на всички от семейството на Александра...Мисля,че трябва да си вземат друго кученце.Дали е така...?(аз отговарям,защото александра(assaassa )скоро може и да не влезе в дог.бг,като я знам каква е ;D )

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...
Публикувано: 10 March 2008 - 08:41 AM
Публикувано: 10 March 2008 - 09:15 PM
Между другото едно от най-често срещаните, наследствени заболоявания при бигъла
е именно епилепсия. :(
Тук става дума за травматична - това е друго, но просто се сетих да ви кажа.
Публикувано: 13 March 2008 - 03:46 PM
Оставихме отворена вратата на терасата (защото малкия "потропва" там :->) ) и какво мислите се случи с кофата за боклук? ;D
Обърнал си я нашия...изпопримъкнал всяко едно боклуче и съвсем старателно си ги беше разпръснал по пода в хола ;D ;D ;D
Докато аз се смеех от сърце, на батко му му излизаше пара от ушите ;D
Посмях се едно хубаво и изчистих :blink:
Но гледката беше неописуема направо ;D
Сигурна съм, че всички сте минали през това :wub:
Тази вечер ще му е първата разходка на малкия бяс :P
Публикувано: 14 March 2008 - 09:37 PM
Те са истински такива!
Няма как да се сбърка бийгъл-лудорията! :huh: :sos: :P
Бъдете горди и търпеливи :huh:
Много успех от нас
До скоро :wub: на всички :P

Винаги мисли преди да действаш!
Публикувано: 16 March 2008 - 06:52 PM
Имахме си и компания от още 2 бигъла, хъски, пойнтер, дакел, курцхаар и ротвайлер. :yahoo:
Въобще голяма глутница. Видяхме една умряла лисица,а Монти претърси едни храсти за диря.
Е имаше и стресови ситуации, когато хъскито Прешъс и Монти решаваха да се надбягват... Последното им надбягване беше по един баир - тичаха с такава скорост, че зад краката им се вдихаше прах (бяха като Ферари ;D). Естествено кучетата намериха и едно гьолче, в което се изкъпаха.
Беше една много приятна неделя!
А ето и снимките:
http://www.snimka.bg...2...w=1&photo=1
Публикувано: 22 March 2008 - 06:50 PM
Az um nova v tozi forum, tursia da kupia bebe beagel, po vuzmojnost mujko. Moje li niakoi da me nasochi otkude i kolko gore-dolu struvat? Iskam go za roditelite mi - te sa na 50 i sa dosta aktivni. Sled kato pochina liubimia ni hiperaktiven cocker im triabvashe dosta vreme predi da se pochuctvat gotovi za novo kuche. Sega momenta idva i mislia che beagle shte e super za tiah, v mnogo otnoshenia podoben na kokera, no bez minusa na vechnokalnata dulga kozina!
Merci!