Бигъл
Публикувано: 15 February 2008 - 05:57 AM
Много сладък изглежда и наистина добре се представи (като балетисти бяха двамата)
Много ми хареса, че като го обявиха за победител, стопанина му първо му се радва много, а чак след това заедно излезнаха отпред.
Публикувано: 19 February 2008 - 10:23 PM
Да ви се похваля:
CACIB София 16.02.2008г.
Romantic Rabia Weinlinie - мн. переспективен I, best puppy
съдия: Antonio di Lorenzo (It)

JCHBG Montgomery A Million z Lonskeho leta - отличен, BJC, BOB, BOG

CACIB София 17.02.2008г.
Romantic Rabia Weinlinie - мн. переспективен I, best puppy
съдия: Г. Христозов

BIS puppy

Другата новина е, че Монти и Ра вече не лаят като ги оставям сами в къщи.
Успях да ги отуча и съм много щастлива! :yahoo:
Публикувано: 19 February 2008 - 11:41 PM
А Дарка пък почна да прави бели с цел да ми напомни ,че пресованият кокал е свършил...и днес заварих сичко обърнато...както и да е де.
Ето снимка на сънена Дарка:
Публикувано: 20 February 2008 - 07:17 AM
Новини около Мърфи... Той тръгна пак на уроци (сега е с индивидуален треньор :P), сменихме командата за "ела" и се възпитаваме пак. Влачим се с един 10 метров повод из парка при Хилтън. Леле-е такава лудетина е, че не знам вече какво да правим с него. На поляната на "Хиподрума" ходи само с намордник, че там има много вкусни неща ... за него де. Накоро пак ми изчезна и го намерих седнал пред една кутия с манджа - вади езиче от намордника и ближе, ближе, ближе ;D. Все едно не го храним това куче.
Оказа се, че Мърфи го познава полвин София. Сигурно е заради това, че непрекъснато обикалям, викайки името му като го търся :wub:. Непрекъснато ме спират някакви хора и питат как е Мърфи B).
Като бяхме преди 2 седмици на Златните мостове, той се напъха в някаква кола с напълно непознати за мен хора, а отвътре се чу само "О, Мърфи, какво правиш ти, бе, момче?" :o. После изчезна животинката и ние го търсим, търсим... Намерихме го в един заслон, някакви хора си бяха запалили огън и печаха кебапченца. Мърфи седнал на масата до една жена, тя го прегърнала и го храни-и с кебапченца... :drugarche:, а той милия на седмото небе... :yahoo: съвсем забравил за стопаните си. Като ни видя с един такъв тъжен поглед слезна от масата и дойде при нас
Публикувано: 20 February 2008 - 06:46 PM
Дара все още няма такива големи бягства.
Ама вие като гледате ,че се измъква и отпрашва нанякъде защо не го държите само вързан? :blink:
Публикувано: 20 February 2008 - 07:58 PM
От три дена е в къщи и вече е голям шеф :) Много е хамав!
Мен само ме гризе и ме целува, а батко му като го вземе в себе си и заспива :huh:
Още пикаем и дрискаме в къщи, тъй като третата му ваксинация ще е чак на 2.03.Нямаме търпение да можем да го изкарваме навън, та да направим основно почистване ;D
Проблема е там, че по цял ден като сме на работа стои самичък.Но както се уверих не скучае.Пуснала съм си камерата на Скайпа и си го гледам на работа.Нещо като Биги Брадър ;D Та дъвче си играчката по цял ден и спи :)))А като се приберем и пощурява :rolleyes:
Нямам още хубави снимки да ви го покажа ама наистина е голям сладур!
Това е засега:)
Публикувано: 20 February 2008 - 08:15 PM
djokova, как ще го държим вързан :o. Ми той, бонбонка, къде ще изразходва енергията си (която има в изобилие?) - ще ми разруши къщата. Той и сега като почне да прави кушии от дивана та на стената - като някакъв скейтбордист. Нееее, ние сме плътно по 2-3 часа навън на ден - и то свободно галопиране, иначе тухла върху тухла няма да остане в нашия дом :rolleyes:
Публикувано: 20 February 2008 - 11:00 PM
Ставаме все повече и повече - това е sehr gut (много добре). :yahoo:
Мърфи,няма ли някъде затворено паркче ,някоя оградена кучешка поляна...?
Между другото ,хора, днеска видях (в Пловдив) едно улично куче дето ужасно много прилича на бигъл ,не можах да го снимам - утре ще опитам ,ама е с нашийник ,не видях дали е купешки или от ония дето се слагат след кастрация ,ама е женско и много добричко.Ако знаете някой ,който си е изгубил бигъла в Пловдив.Разхождаше се в близост до братската могила.
Публикувано: 20 February 2008 - 11:18 PM
djokova, как го опазвате това пласмасово легълце направо ви се чудя!?!
Леле Мъфи какъв е калпазанин, ама добре, че хората го познават и са добронамерени към него!
Представям си как сте се чувствали, като е изчезнал разбойника!
При нас напредъка е, че Ра слуша и не се отдалечава много, също се връща по комана.
Предполагам, че е така защото е по страхлива от Монти и като и говоря строго тя слуша.
Обаче Монти е още дивак :- , затова той е все на повод.
Публикувано: 21 February 2008 - 09:29 AM
Публикувано: 21 February 2008 - 02:10 PM
Той нашия между другото по цял ден спи така като го гледам.Днес му оставих музика тихо да дрънка та да не е съвсем тихо.Иначе си го гледам онлайн - слуша :blink:
Снощи батко му го учи да сяда - и то умното на кака след 10-тия път почна да сяда ;DАма умен бе Божеее....!!!Аз го учих да носи - научи се! B)Научих го с гранулки за награда и сега като носи нещо и почва да души ръцете да си търси наградата ;D :->)
Утре вечер ще има "близки срещи от трети вид.Ще го запознавам с другите ми животинки, които са при нашите в Добрич - кучка и котарак ;D
Та утре ще споделя как е минала срещата.
Публикувано: 21 February 2008 - 07:59 PM
Ама да ви кажа предпочитам леглото да наръфа ,не моите неща ,ама днеска като се прибрах.... :o :o :o пак е отворила шкаф ,макар и да беше барикадиран ,ама пак...Та зарядното на телефона ми - отиде ,слушалките - отидоха ,mp3-ката ми - нагризана ,напукана ,без копчета ,ама работи :yahoo: ,то хубаво ,ама като нямам слушалки :-
Ужас!Направо....,а днес е седяла сама супер малко време ,вчера стоя до 5 следобед сама и нищо (само се беше изпишкала ,ама....) ,т.е. 8 часа поне е седяла сама ,а днес - 4 часа и е направила тези бели.Направо...т'ва животно...И въпроса е ,че няма как да си изразходва енергията ,защото като излезем навън не иска да мърда на никъде - студено и е.Та ще му мислим... :rolleyes: :rolleyes:
Много е хубава Биги ,и като гледам интереса към камиончето - скоро цяла гума ,ако е останала - пак добре. ;D ;D ;D
Публикувано: 21 February 2008 - 08:25 PM
Много се замислям за тази "бягаща пътека" за кучета, но не знам къде в България се продава и дали въобще у нас има такова чудо за кучета.
Някой да знае нещо по този въпрос?
Публикувано: 22 February 2008 - 09:26 AM
Сега разглеждам автоматични хранилки и поилки в ибей.Търся и пътечка да бяга беса докато ни няма.
;D
Публикувано: 22 February 2008 - 07:36 PM
Днеска прасето почти нищо не беше направило ,е беше де ,ама то не е за разправяне ,че като се сетя и ми става гнус. :'( :huh:
Публикувано: 22 February 2008 - 10:35 PM
Цитат
Божеее мойта Лиза сме я оставяли и за повече време сама,но такива неща никога не е правила(само зарядното на телефона ми,ама като гледам какво правят ваще пакостници това ми се струва,като пожелание за рожден ден едва ли не... :o )Не,не въобще не ти завиждам...Като прочетох поста ти направо ми стана смешно(не знам защо,не ме убивай ;D ),а то не е смешно ,а направо трагично... Хи хи всички бигълчета ли са такива пакостници?

đØġō_åŗĠĕñŤìńŐţħè ßėŜţ ƒŏŗ mÊ...