Бигъл
Публикувано: 05 May 2008 - 03:00 AM
Ние се изгубихме за малко ,ама тука имаше големи разправии в нас ,а и време нямахме...,изпонатровихме се цялото семейство с някакво месо ,пък баш и кучето и с 300 зора се оправихме. :rolleyes:
Дарка скоро става на 1 годинка :yahoo: т.е. след 5 дена :yahoo:
ще видим ква торта ще направим и какъв подарък да и взема ,абеее сложна работата ;D Дарка полудя...катери се по дивани ,фотьоили ,иска да гледа през прозореца или да скача ,ама стъклото и пречи... ;D отслабна много и тва ме притеснява ,макар че си изяжда цялата купа ,а и и даваме хубава храна ,на Про План ,ама слабее...загуби около 4 килограма ,а почти не се движи...смисъл само на разходките де ,ама те не са хич натоварващи ,а и са кратки ,нямам идея защо става така.
Вре се навсякъде ,кара ми се ,мъча се да я науча на още команди ,ама нещо почна да ги бърка ,като кажа легни - сяда ,като кажа - поклони се - ми дава лапа ,като кажа "Чао" - не маха с лапа ,а скача... Тренираме ги ,не е да ги е забравила ,ама.... Иначе е луда по домашни курабийки ,ония ден игра футбол с едно яйце ,ааа и ходихме на някакъв водопад та се наплашихме едно хубаво от водата ,ама фотоапарата си има собствено мнение и изтри всички снимки :- Ето я най-новата ни снимка (мамо ,ако четеш това ,да знаеш ,че на снимката не е нашето куче иии определено не се е качило до нашия телевизор :sviruka:)
П.П. - Радвам се ,че има нови бигълчовци.Напредваме с бройката бааааавно ,но славно ;)
Публикувано: 05 May 2008 - 03:37 PM
Публикувано: 05 May 2008 - 07:55 PM
Публикувано: 06 May 2008 - 09:45 AM
Цитат
Зависи кога сте я обезпаразитили и дали е изкарала нещо. Може и да не сте видели ако е имало паразити.
Но ако наистина слабее прогресивно е добре да се заведе на лекар АКО не е от глисти.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 May 2008 - 09:02 PM

Ние днес ходихме на изложба, представихме се отлично и сега спим, за да събираме сили за утрешната!
Публикувано: 10 May 2008 - 01:01 AM
Цитат
Цитат
Зависи кога сте я обезпаразитили и дали е изкарала нещо. Може и да не сте видели ако е имало паразити.
Но ако наистина слабее прогресивно е добре да се заведе на лекар АКО не е от глисти.
Ами не слабее прогресивно ,храни се нормално ,но просто вече не е шишкава ,а това се е получило без никакви излишни усилия.За глисти я обезпаразитихме скоро ,точно такова съмнение имахме ,но нищо не изкара.Дадохме и хапчета с идеята ,че има ,т.е. по-голяма доза.Досега 1 път е имала глисти иии тогава беше унила и тн. ,сега няма никакви подобни признаци.Ще я заведа на ветеринар за всеки случай.
ДАРКА УТРЕ (така де ,днес ,ама по-късно ,както и да е...) ИМА РОЖДЕН ДЕЕЕН! :yahoo:
НАВЪРШВАМЕ ЕДНА ГОДИНКА :wub: Утре след празненството ще ви покажа как е минало. :) Иначе отсега се носят рязни подаръци ,ще видим ,дано поне с тортата не се изложа ,чеее :D :D :D най-вероятно съм се изложила вече :D :D :D До утре! :blink: :blink:
Публикувано: 10 May 2008 - 08:40 AM
Да е жива и здрава и ... чакаме снимки!
Публикувано: 13 May 2008 - 03:17 PM
Публикувано: 13 May 2008 - 11:19 PM
А ето го смешника със сешуара.
Поздрави!!!
Публикувано: 15 May 2008 - 01:54 PM
Публикувано: 19 May 2008 - 02:14 PM
Мърфи продължава да ходи на частни уроци с треньор. Вече тъкмо много го хвалеха и днес избяга направо от урока ;D - страшен разбойник е.
В парка на Хиподрума има 3 нови бигъли - Макс на 8 месеца, Буба на 4 месеца и Кара на 5 месеца. Големи са сладури и страшна игра пада :yahoo:
Поздрави от нас!
Публикувано: 25 May 2008 - 09:12 PM