Бигъл
Публикувано: 11 April 2008 - 04:46 PM
Прекрасна е малката беба, да ви е жива и здрава и да ви радва много :yahoo:
Публикувано: 11 April 2008 - 10:16 PM
Здравейте,нов съм тук,но с кучета се занимавам отдавна.Синът ми има желание да си има Бигъл,но за съжаление,се оказва,че в БГ не е никак лесно да намериш такава порода и да е с гаранция за произхода.Като чета по-горе написаното от вас-от зоомагазин и от разни развъдници и вносители-нестава.А от Българския клуб-няма шанс скоро,то дали ще има и въобще!?Та въпроса ми е:откъде тогава да си взема,вие собствениците на тази порода,откъде ги взехте?Много ви моля дайте ми някакви координати и съвети,защото искам много да зарадвам сина си.Предварително благодаря.
Публикувано: 13 April 2008 - 09:46 AM
Ето тук има бебета Jiľs diamonds родени на на 26.02.2008г. и тук Tri studne има три свободни женски бигълчета /натисни на Štenatá - Aktuálne/, родени на 09.03.2008 год. и тук HARATANA са се родили четири мъжки и едно женско бигълчета на 28.03.2008 год. Нашите калпазани ги взехме на времето от - Монти от тук, а Рабиа от тук. Пожелавам ти успех и ако имаш нужда от помощ пиши на ЛС, ще помагам!
една снимка на малко мръсничките Монти, Рабиа и Куеста :P
една снимка на малко мръсничките Монти, Рабиа и Куеста :P

Публикувано: 13 April 2008 - 07:53 PM
Ето малко снимки от днешната ни разходка!
Рабиа за пръв път видя катеричка, но не успях да снимам реакцията и - беше много смешно!

Рабиа за пръв път видя катеричка, но не успях да снимам реакцията и - беше много смешно!

Публикувано: 14 April 2008 - 02:54 PM
благодаря ви за поздравите :blink:
сега се включвам с малко снимки на порастналото ми бебче Рая

и да ви попитам ... още много ли ще расте, сега е на 6м.?
също и за каишката - добре ли е, че е с такава през лапичките, защото с обикновен нашийник само се измъкваше?
п.п. сега забелязвам, че ни е сгрешена годината в настройката на апарата, снимките са от тази събота, разбира се :blink:
сега се включвам с малко снимки на порастналото ми бебче Рая

и да ви попитам ... още много ли ще расте, сега е на 6м.?
също и за каишката - добре ли е, че е с такава през лапичките, защото с обикновен нашийник само се измъкваше?
п.п. сега забелязвам, че ни е сгрешена годината в настройката на апарата, снимките са от тази събота, разбира се :blink:
Публикувано: 14 April 2008 - 05:29 PM
Рабиа е станала една голяма дама :blink:.
Чар като беше малък беше с такава каишка,но много ме дърпаше и взехме обикновен нашийник,беше голям зор докато свикне,но пък след това нямаше проблеми.Най-важното е на Вас да ви е удобно-така си мисля.
Ние в събота също направихме една голяма разходка,дори по-скоро тренировка,че килца трябва да сваляме за лятото.Като беше по-малък аз бягам той скачаше върху мен и си мисли,че си играем,а сега успоредно бяга с мен голямото и умно момче. За съжаление не бях взела апарата с мен,но ще опитам да кача друга снимка да ни видите.
Чар като беше малък беше с такава каишка,но много ме дърпаше и взехме обикновен нашийник,беше голям зор докато свикне,но пък след това нямаше проблеми.Най-важното е на Вас да ви е удобно-така си мисля.
Ние в събота също направихме една голяма разходка,дори по-скоро тренировка,че килца трябва да сваляме за лятото.Като беше по-малък аз бягам той скачаше върху мен и си мисли,че си играем,а сега успоредно бяга с мен голямото и умно момче. За съжаление не бях взела апарата с мен,но ще опитам да кача друга снимка да ни видите.
Публикувано: 21 April 2008 - 09:45 PM
От толкова много разходки, май не ви остава време да пишете!?!
Ето един поздрав от Монти :P

Ние се готвим за изложбите в Асеновград на 26/27.04.08г.
Бигълската група ще е голяма, представяте ли си - цели пет лигльовци ще участват от Бг. :blink:
Ето един поздрав от Монти :P

Ние се готвим за изложбите в Асеновград на 26/27.04.08г.
Бигълската група ще е голяма, представяте ли си - цели пет лигльовци ще участват от Бг. :blink:
Публикувано: 25 April 2008 - 01:57 PM
Здравейте,какво става с Вас?Ние отворихме сезона на кърлежите,а сме с капки,отделно каишка и пудра.Снощи вечерта след разходка му намерих един кърлеж,под опашката и над дупето и като го налегнахме с още две приятелки да му го вадим,хайвана си изкара акъла,така скимтеше все едно го колим.А днес нова изненада,аз си обяснявам,че съм го простудила,понеже вчера валеше и коремчето му беше кално-измих го и уж го подсуших,но днес сме с растройство,одеве на разходката беше като тревопасно,изяде тревата около нас,та сега вара ориз с бяло месце,ама нещо му се цупи и не иска да го яде.Общо взето ние сме така,всеки ден нещо ново :rolleyes:.
Весело изкарване на празниците и скоро ще кача нови снимки.
Весело изкарване на празниците и скоро ще кача нови снимки.
Публикувано: 29 April 2008 - 08:45 PM
Колко е голямо това бигълче?