Бигъл
Публикувано: 25 May 2008 - 09:12 PM
Публикувано: 27 May 2008 - 09:23 AM
За съжаление ние ще се разделяме с нашето съкровище :'(
Търсим му стопанин, който да може да му осигури необходимите разходки и в най-добрия случай да го води на лов. :'(
По цял ден сме на работа, а Бигсъна стои самичък затворен в апартамента :( Не че страда - намира с какво да си играе, но е пълен с енергия, която иска разходки :)
Адски ми е мъчно, но предпочитам да е при някой, който ще го разхожда поне три пъти на ден :(
Ще ни е много мъчно, но поне Бигито няма да стои като затворник :(
:'( :'(
Публикувано: 28 May 2008 - 09:16 PM
Днес ние си направихме една разходка в южния парк.
Падна голямо къпане и игра в тази жега.
Ето ги Монти, Ра и Берто!

Публикувано: 29 May 2008 - 07:40 PM
Цитат
За съжаление ние ще се разделяме с нашето съкровище :'(
Търсим му стопанин, който да може да му осигури необходимите разходки и в най-добрия случай да го води на лов. :'(
По цял ден сме на работа, а Бигсъна стои самичък затворен в апартамента :( Не че страда - намира с какво да си играе, но е пълен с енергия, която иска разходки :)
Адски ми е мъчно, но предпочитам да е при някой, който ще го разхожда поне три пъти на ден :(
Ще ни е много мъчно, но поне Бигито няма да стои като затворник :(
:'( :'(
Чак на мен ми домъчня :'( :'( :'(Помислете си пак :'( :'( :'(
Публикувано: 29 May 2008 - 08:24 PM
Публикувано: 29 May 2008 - 10:38 PM

а и тя беше много доволна :P

Публикувано: 30 May 2008 - 11:49 AM
Но мисля, че е много егоистично да го държа само за да му се радвам вечер по 2-3 часа и сутрин по 1.
Все едно стои в затвор по цял ден и сутрин и вечер малко игра и това е.:(
Биги кипи от енергия и му трябват дълги разходки а не половин-един час пред блока :(
Зная, че грешката е наша, че избрахме толкова жива и игрива порода, ама беше толкова сладък в зоомагазина, че не можахме да му устоим :wub:
За негово добро трябва да се разделим :'(
Така че сега търсим подходящ стопанин - със свободно време, по възможност с къща та да може да бяга на воля :'(
Публикувано: 31 May 2008 - 01:34 PM
Цитат
Мърфи продължава да ходи на частни уроци с треньор. Вече тъкмо много го хвалеха и днес избяга направо от урока ;D - страшен разбойник е.
В парка на Хиподрума има 3 нови бигъли - Макс на 8 месеца, Буба на 4 месеца и Кара на 5 месеца. Големи са сладури и страшна игра пада :yahoo:
Поздрави от нас!
Здравейте на Сичкото БИГЪЛ!!!
Много се радваме, че групата расте и хубавее. Фредката е добре, благодаря. Мърфи, много се радваме за теб. Голям разбойник... Второто най-добро разбойническо куче бигъл в България. То няма на кой да се метне.. :->). Много интересно е, че за близо 2 години вече може да срещнеш бигъл почти навсякъде... това е много добре. За тези дето искат да го оставят... знам, че е адски трудно, но трябвало е все пак да се помисли за това в началото... но сега това решение също е много правилно и се моля да Ви мине по-леко, защото любовта към бигъла е неописуема. Който не е имал не знае. Имайте кураж и късмет. Важното е, че имате правилно отношение за кучето. На него ще му мине като на куче с новите стопани, защото е още малък, но дано вие бързо го "преболеете".. Стискаме Ви палци и много здраве и късмет Ви желаем, Фреди, Панета и Семейство.
Мърфинката, сладур, ох на тати... :wub:
Публикувано: 31 May 2008 - 11:03 PM
От Добрич съм и реших да си взема Бигълче ,но за съжаление немога да се уриентирам в цената
,а явно за в града породата не е много известна и не се търси.Чудя се горе долу как върви цената на един сладур и от къде да си намеря по-евтин понеже не разполагам с много финанси.
Публикувано: 01 June 2008 - 01:41 PM
Цитат
От Добрич съм и реших да си взема Бигълче ,но за съжаление немога да се уриентирам в цената
,а явно за в града породата не е много известна и не се търси.Чудя се горе долу как върви цената на един сладур и от къде да си намеря по-евтин понеже не разполагам с много финанси.
Извинявам се ако сте останали с грешно впечатление забравих да спомена ,че мисля да си взема маник към януари,февруари ,март догодина.
Публикувано: 07 June 2008 - 01:59 PM
За сега толкова,дайте да пораздвижим малко нашата тема,че много изоставаме.
Публикувано: 08 June 2008 - 04:59 PM
Публикувано: 08 June 2008 - 05:46 PM
Не се притеснявай!
Публикувано: 13 June 2008 - 01:48 PM