Бигъл
Публикувано: 05 October 2008 - 07:39 PM
Цитат
Цитат
хорааа :( :( никой ли не може да каже нещо по въпроса??? :kisel:
Ами потърси малко де... Същото го пише и на предишната страница....
Цитат
www.bkkbeagle.hit.bg/
email: bkkbeagle@gmail.com

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 06 October 2008 - 12:14 AM
Цитат
Заповядай :blink:
не че Google нямаше да ти свърши същата работа, ама ...
Бигъл клуб - Чехия
Натискаш бутона INZERCE и след това nabídka štěňat - на този сайт са публикувани обяви на развъдниците, които имат малки кученца в момента.
Бигъл клуб - Сърбия
Клуб на любителите на бигълите - Хърватия
Развъдници в Хърватия - EST-OSIJEK & BATDAVALDI
Развъдник Darksan - Словакия - има превод и на английски език.
Развъдник od Troch Tabiel - Словакия - има превод и на английски език.
Развъдник RANDAVICA - Словакия - има превод и на английски език.
Това е единствения сайт, в който са упоменати цените на бигълчетата, които се продават. от 8000 до 12000sk, /10000sk=300euro/
Развъдници в Германия - Beagles of Justine´s Pack, Kennel-red-baron
Развъдници в Дания - Ob-La-Di Beagles, Skansehøj Beagles
Развъдници в Хърватия - DANUBIAN BLUES,
На този адрес ще намериш клубове на породата бигъл в много страни!
адресите на сайтовете, които публикувам тук са задължително на членуващи клубове и развъдници във FCI
Публикувано: 13 October 2008 - 06:52 AM
От днес ще имам удоволствието да се радвам на едно малко бигълче. След малко ще ходя да си я взема (нямам търпение). Става въпрос за малкото момиченце на Монти :blink: . Още не съм и измислила име, но като се запоснаем то ще си дойде само може би.....
Ще пиша по късно, като вече сме си вкъщи с палавницата... ако не изяде захранването за лаптопа ;D

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 13 October 2008 - 02:39 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 13 October 2008 - 05:31 PM
Пожелавам ти много незабравими моменти с твоята Ейра! ;)
А сега да ви покажа братчето на Озко:
Kubo

п.п - Ози ти къде се изгуби?
Публикувано: 14 October 2008 - 08:31 PM
Леле, тоя Кубо каква готина стойка има, личи си, че е "важен" мъж вече - много е готин ;))))))))))
Публикувано: 14 October 2008 - 11:14 PM
а пък не е хубаво да се научава да спи при мен че 'дадеш" ли и леглото веднъж, вече не е твое а нейно,, доколкото знам....

Публикувано: 17 October 2008 - 05:23 PM
Публикувано: 17 October 2008 - 10:21 PM
Цитат
Развъдниците в България за кучета от породата бигъл са два за сега:

Връзка с развъдниците можеш да направиш чрез клуба, адреса е в подписа ми!
п.п - в Пловдив няма регистриран развъдник, ното пък другаде освен в София и Ст. Загора.
Публикувано: 18 October 2008 - 02:36 AM
Вече се обучихме , че да хапеме хората е лошо, реагираме на "НЕ" и знаеме, че ако не послушаме ще ни щипнат по нослето:). Почти винаги идваме при команда "ела тук" и изпълняваме команда "седни":). С апетита нещо се поразглезихме и сме много претенциозни и често оставяме паничката недокосната, докато не се появи нещо по-вкусно... :sos:
Искам да благодаря специално на Диана Анева и Станислава Николова( Modena) за подкрепата, която ми оказаха, дългите разговори и мнооооооооооооооогото съвети!!! Надявам се скоро да се срещнем на полянките и да се видиме с Мончо, Ра, Шики(Questa) :blink:, както и с всички останали сладури- бигльовци, които видях във форума!
Също ти благодря и на теб, Светле(bushkata), че ме насочи по правилния път!!:)
А това е моя малък хулиган, който кипи от енергия и често се чудя как може толкова малка главичка да измисли толкова големи глупости :yahoo:
Публикувано: 18 October 2008 - 11:47 AM

Публикувано: 18 October 2008 - 11:55 AM
вече си показва и бигълския характер, хапе всичко което и се изпречи на пътя, добре че имаме много плюшени играчки ;D
Вчера учихме команда "седни", единствения проблем е, че види ли храна не се оспокоява докато не я изяде, но някък си се оправихме и даже май се получава :blink:
Нямам търпение да мине следващия месец и да можем да тичаме в парка :blink: :blink: :blink: