Бигъл
Публикувано: 18 December 2008 - 03:03 PM
Цитат
Казва се Хера по горе има една неина снимка ;)
Цитат
еи хора моя Бинго много послушен взе да става личи си вече че порасва ама ми липсват белите :P :P :P

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 December 2008 - 03:20 PM
ам и да добавя незнам при вас как е но много ме е страх да е оставям сама вси4ки около мен ме обявяват за луди4ка но... все имам 4уството 4е докато ме няма не6то може да глътне или не6то такова вие как се справихте с това в на4алото докато са били малки????? :o
Публикувано: 18 December 2008 - 03:36 PM
колко е голям? да ти кажа може би стахът ми идва наи ве4е от преди6ното ми ку4е бе6е голдън4е :'( иии прави6е меко казано много бели и то само с на ба6та ми не6тата и тои ме накара да я махна :'( и за това ме е страх наи ве4е а и 4етах по много места 4е бигълът е много труден за възпитание и косата ми настръхва :rolleyes:
Публикувано: 18 December 2008 - 04:49 PM
ооо ми тои съ6то е бебе горедоло :blink: моита наи много ме ядосва с пи6кането за6тото определено разбира каде и е памперса но пи6ка на килима :rolleyes: а като и се скарам отива и демонстративно сяда в тоалетната си и дори да е извадя пак сяда там тва за мене са си 4исти демонстрации ;D да те питам на колко месеца му сложихте последната ваксина преди да по4нете да го извеждате?? ммм... знае6 ли казаха ми 4е поне веднъж Чезара трябвала да роди а с твоето ку4е 6те имат малка разлика :P
Публикувано: 19 December 2008 - 10:37 AM
Здравейте!
Аз от доста време не съм влизала и виждам, че има доста нови попълнения в отбора :blink:.
Моята Тера скоро стана на 5 месеца, но за огромно съжаление и ние от две седмици се сблъскахме с проблема с гъбички и демодекоза.Лечението според лекарите ще бъде доста продължително, но се надявам искрено, че всичко ще бъде с успешен край.
Да попитам atwoord i liberty : Как върви лечението при вас??? Аз честно казано доста се притесняваям и то не толкова от самата болест ами дали поставеното лечение е правилно.Вие на какви инжекции сте и с какво се мажете??
Аз не съм пускала снимки до сега на малката терористка и сега ще го направя. :blink:
Поздрави,
Валя
Аз от доста време не съм влизала и виждам, че има доста нови попълнения в отбора :blink:.
Моята Тера скоро стана на 5 месеца, но за огромно съжаление и ние от две седмици се сблъскахме с проблема с гъбички и демодекоза.Лечението според лекарите ще бъде доста продължително, но се надявам искрено, че всичко ще бъде с успешен край.
Да попитам atwoord i liberty : Как върви лечението при вас??? Аз честно казано доста се притесняваям и то не толкова от самата болест ами дали поставеното лечение е правилно.Вие на какви инжекции сте и с какво се мажете??
Аз не съм пускала снимки до сега на малката терористка и сега ще го направя. :blink:
Поздрави,
Валя
Публикувано: 19 December 2008 - 01:23 PM
ами слава бого аз нямам такива проблеми с моита чезара но имам приятел с догоаржентино и наскоро се оплаква6е 4е макс имал гъби4ки и незнам как се е стигнало до това заклю4ение но твърдят 4е при4ината била от факта 4е макс се е къпал в гребния канал (които е от пловдив 6те разбере) и все о6те го лекуват а това стана преди ве4е няколко месеца........
Публикувано: 19 December 2008 - 03:48 PM
Здрасти, Лола!
Може да потърсиш повечко информация за гъбичките и как може да се зарази домашния ни любимец с тях във "Ветеринарен кабинет". Трябва да знаеш, че когато кучето се разхожда навън, може да стане механичен преносител на зарази яйца на паразити, бактерии, гъбички, които полепват по краката и козината му, особено ако стъпи или се отъркаля в някое чуждо изпражнение.Така, че аз лично не мисля, че можем да ги опазим от тях, защото ако имунната система на нашето куче е по-слаба сме доста гостоприемни за подобни зарази.
Поздрави,
Валя
Може да потърсиш повечко информация за гъбичките и как може да се зарази домашния ни любимец с тях във "Ветеринарен кабинет". Трябва да знаеш, че когато кучето се разхожда навън, може да стане механичен преносител на зарази яйца на паразити, бактерии, гъбички, които полепват по краката и козината му, особено ако стъпи или се отъркаля в някое чуждо изпражнение.Така, че аз лично не мисля, че можем да ги опазим от тях, защото ако имунната система на нашето куче е по-слаба сме доста гостоприемни за подобни зарази.
Поздрави,
Валя