Бигъл
Публикувано: 10 January 2009 - 10:55 PM
Height: Dogs 14-16 inches (36-41cm) Bitches 13-15 inches (33-38cm)
There are two height classes, 13-15 inches (33-38cm) and under 13 inches (33cm).
Weight: Dogs 22-25 pounds (10-11kg) Bitches 20-23 pounds (9-10kg)
Публикувано: 11 January 2009 - 02:10 PM
Ще се опитаме да се покажем, пък ако нещо не стане работата предварително се извиняваме. :)

Публикувано: 11 January 2009 - 09:02 PM
А Софи е прекрасна! Добре дошли и на вас :))))
Да пишете редовно за белите на вашите бигълчета!

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 12 January 2009 - 12:18 PM
Снимките ви от 'преди' и 'сега' са страшно интересни, двете дами от снимките са станали големи красавици, да го видим нашият бебешор как ще се развие. В началото само главичката му беше кафява, а сега кафявото избива и отстрани на крачетата и отзад на дупето и опашката.
С Фреди пращаме много целувки на какичките и батковци бигълчета :wub: и обещаваме, че ще пишем.

Публикувано: 12 January 2009 - 02:09 PM
Цитат
Даааа и аз доста трудно я хващам! Не застава мирно нито за миг!!!! Затова повечето снимки, които имам са или спящи или докато дъвче нещо (тогава поне си седи на едно място..)А като тругна сус фотоапарата към нея и тя скача към мен и почва да дъвче тва дето е на фотоапарата за през врата (как се казваше пък това :rolleyes: )

Публикувано: 12 January 2009 - 02:49 PM
Ето и нашите снимки:
Почти на 3 месеца:
А това е една от последните му снимки, която можем да включим в категорията приспивни песни ;) Това в устата му е кокала за дъвчене с който той понякога заспива ;D
Публикувано: 12 January 2009 - 03:15 PM
Малката Тайра е само на 52 дена, с което е най-малката за момента бебешорка тука :P. Добре дошли на новите батковци и каки и на бебешоците от по -отдавна много прегръдки от Тайра. :wub:
Първата вечер в новия и дом:
Публикувано: 12 January 2009 - 03:43 PM
Публикувано: 12 January 2009 - 03:46 PM
О колко се увеличаваме, за два дни цели четири нови бигълски попълнения и да се чудиш и маеш каква красота и изящество цари в нашия форум.
ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВАЦИТЕ ТУК ВЪВ ФОРУМА!!!!!!!
Бебешоците обаче обират всички точки.
Аз скоро моята терористка не съм я снимала, но вие продължавайте в същия дух да пускате нови и нови снимки, които да ни изпълват и радват окото.
Наистина е много весело да имаш бигъл, понякога се замислям на какви ли още щуротии са способни тези наши лудетини.
Поздрави,
Валя
Публикувано: 12 January 2009 - 03:57 PM
Цитат
оо гледала съм ги тези, да, даже май бях пускала линк за едното по назад във темата.
Ама то си е така - биглите са мн умни!
Ейра се научи да си отваря шкафовете за обувки - хваща дръжките с лапа и отваря! И дори ме работи малката гад! Седя си аз и ям, а тя иска и тя, ама аз не и давам. Тя отива до балконската врата и почва жално да скимти и да дращи с лапа (така прави като иска д аизлезне на балкона) Аз ставам да и отворя а тя веднага се мята на стола ми да ми докопа закуската! Изобщо не и се излиало - само ме работила :D

Публикувано: 12 January 2009 - 04:16 PM
И така:
момиченца:
Лола
Ейра
Тери
Маги
Лиа
Хера
Чезара
Софи
Тайра
момченца
Бинго
Блу
Кими
Оскар
Фреди
Ако някого сме пропуснали, моля да не се сърди! Ше бъде добавен веднага, както и следващите новодошли B) Поровихме се доста назад по страниците, за да направиме списъка ;D Но да подчертая, че това са само бебетата, условно бигълчета до към 12-16 месеца. Мисля, че до тогава се водят бебета!
Списъкът бе подготвен от Косьо и Вики :blink:
Публикувано: 12 January 2009 - 04:24 PM
Всеки ден като се прибирам от работа баща ми ме посреща с : "Ела да ти кажа малката днес какво направи ";D. Но така и за тези месеци не успяхме да я отучим да не се качва на масата, както и да си спи в нейното легло. Тя по принцип си има фотьойл за тази цел, но винаги през ноща се събуждам от нещо тежко, което се е наместило и спи върху мен, но какво да я правя оставям я и се гушкаме цяла нощ. Проблем е , че ме буди рано сутрин да ходим до тоалетна, но с времето като порасне мисля, че нещата ще се променят.
Публикувано: 12 January 2009 - 04:28 PM
Така като гледам имената всички са много хубави и много отиват на бигълите :blink:
И много сме станали за толкова кратко време,но като гледам госпожиците водят по бройка ;D
Ще чакаме и нови попълнения
И ние сме така с просенето на храна.Подпира глава на масата докато се храним и като мята едни жални погледи,сърцето ти се къса,но гледаме да се удържаме и да не даваме нищо.Но само някой да стане от масата и стола е зает ;D