Бигъл
Публикувано: 26 January 2009 - 10:17 PM
Ооо,правихме няколко опита и все не уцелваме момента да го снимаме, но не сме се отказали. За момента публикувам долните снимки, които са от събота. На едната е много сериозен, абсолютен стойкаджия B), на другата явно реши, че светкавицата на фотоапарата е лампата на зъболекаря ;) ;D .Третата е в процес на тръскане, но не мога да й измисля подходящо заглавие. Ако на някой му хрумне, много ще се радвам :blink:
Публикувано: 27 January 2009 - 04:52 PM
Цитат
според мен е кръстоноска между двете защото има украска като на бигъл и съруктура малко като на джак ръсел териер. :-
COLOUR : White MUST predominate with black and/or tan markings. The tan markings can be from the lightest tan to the richest tan (chestnut).
(FCI-Standard N° 345 / 09.08.2004 / GB)
Публикувано: 28 January 2009 - 12:24 PM
да ви се похваля на6та пъзла 2 дена под ред я водя в един парк с доста ку4ета и много я бе6е страх но на третия ден се предаде и се престра6и... :yahoo: и сега ве4е си има един приятел малко е много по едър от нея.... ама тя си го хареса проблема е само 4е явно баткото разбира 4е тя е бебе и не и обръ6та особенно внимание ;D а и собствениците на ку4етата само повтаряха колко е прекалено малка о6те....... но ние няма да се отказваме може да сме малки но нахални ;D батковците и каките не и се радват много но тя на тях да ;D
Публикувано: 28 January 2009 - 03:00 PM
:->) Душичка сладка! И ние бяхме така - много сме малки и големите батковци и каки ни гледат отгоре ;) :blink: Но нищо, важното е, че вече й е интересно с другите кучоци :wub:
Рони като се хареса с една пуделка - бежова, та чак малко на розово отива, фризирана, направена, като за изложба. А нашия кален до ушите, но любовта не знае граници ;D Голямо душене и целуване пада. :P ;D
Рони като се хареса с една пуделка - бежова, та чак малко на розово отива, фризирана, направена, като за изложба. А нашия кален до ушите, но любовта не знае граници ;D Голямо душене и целуване пада. :P ;D
Публикувано: 28 January 2009 - 03:26 PM
дам много са сладки напомнят ми за малко дете което иска да е с големите... ;D даже тва ку4е което си хареса тя се заигра с друго и тя едно тъжно седи и гледа и се едно вика ама и аз искам... :'( ;D и 4овека го наКАра да седне и да стои мирно и бутна Чезара към него и вика аиде порадваи се на баткото и тая само това и 4ака6е а онова не смее да мръдне седи седнало и 4ака да го пуснат да играе с другото голямо ку4е ;D и тоя 4овек ми вика ела събота неделя тук се сабират много ку4ета има и един мъжки бигъл на 2 год и собствениците му все търсят друго бигъл4е за игра... 6те гледам да направя снимки и 6те пратя ;) пратете и вие снимки от игрите на ва6ите мал4овци :wub:
Публикувано: 28 January 2009 - 06:24 PM
Здарвейте!
Днес в южния парк срещнахме собственика на Умберто, той ми каза скайпа си, но не го запомних....ако случайно четете този форум, моля да ми пишете! ;)
Разбрах, че разхождат Берто в сутрешните часове, но аз пък не ходя там тогава...
Както и да е, светът е малък :blink:, много серадвам , че се запознахме.... ;)
Днес в южния парк срещнахме собственика на Умберто, той ми каза скайпа си, но не го запомних....ако случайно четете този форум, моля да ми пишете! ;)
Разбрах, че разхождат Берто в сутрешните часове, но аз пък не ходя там тогава...
Както и да е, светът е малък :blink:, много серадвам , че се запознахме.... ;)
Публикувано: 29 January 2009 - 04:05 PM
Лола, тъкмо за вас с бигла-лигла си мислех днес! :blink: Прибрах се вкъщи и заварих един наполовина разпердушинен кашон. :rolleyes: Сутринта, след разходка всичко беше ок, като излязох /кам 9.30/, Рони спеше сладко сладко, но като се е събудил явно са го хванали лудите и кашона от кънките ми беше наполовина надъвкан на парченца. Та се сетих как оставяш на Лола кашон за късане. А после как го събираш, не е ли тежко всеки път с прахосмикачката или на ръка? Ние май продължаваме да имаме поблем със стоенето сам и ще трябва да тренираме пак :- :( Тъкмо си мислех, че му е минало :- :huh:
Публикувано: 29 January 2009 - 05:18 PM
Dimani чистя както дойде.Малко е досадно наистина,но си казвам,това или скъсана книга :blink: Наистина се убедих,че в голяма степен са като децата,това което им е забранено него унищожават.Има и инциденти,но наистина това с кашоните и старата ми маратонка при нас действа.Както се казва "начесва си крастата" да къса това което и давам и после другите неща вече не са й интересни.
Целувки на Рони :wub:
П.п.Като е самичък слагай му там каквото се сетиш за занимавка и ако половината време спят,времето минава :blink:
Целувки на Рони :wub:
П.п.Като е самичък слагай му там каквото се сетиш за занимавка и ако половината време спят,времето минава :blink:
Публикувано: 29 January 2009 - 10:25 PM
Благодаря много ! Прочетох и темичката ти за кучешката занималня. Браво!Страхотно въбражение и фантазия! Ще се радвам да споделиш още! Наистина са като децата :). На Рончо-бонбончо белите зависят от това кога сме го оставили сам:ако е в период, в който спи /пак като децата - сутрин между 8.30 и 10 и от 3 следобед до към 6/ всико е ок, но иначе като му доскучае, макар че има играчки, кокали... :rolleyes:
Мисля че трябва да си развихрим повече фантазията и смело ще почерпим от твоите идеи :blink: :->)
Мисля че трябва да си развихрим повече фантазията и смело ще почерпим от твоите идеи :blink: :->)