Бигъл
Публикувано: 31 January 2009 - 10:09 PM
Много хубаво предложение за имената :->) - толкова е интересно, предполагам всеки се е питал защо Ейра е Ейра или Лола е Лола и т.н. Супер идея. :blink: Нашия Рони още не беше дошъл и ние вече мислехме за име. Искахме да има "Р" в името си. Мъжа ми даде идеята за Рей или Рони, но Рей ми се стори каратко а и твърдесериозно за такова мишонче и затова се спряхме на Рони, а той наистина си стана Рони-бонбони :wub:
Хееей, Фредката е такова сладурче, как се е гушнал, напълнил коремчето и готов за спинка сладко.Бебешонче :wub:
Блу, кажи как е малкия?
Публикувано: 31 January 2009 - 10:44 PM
Димани а при вас повръщане имаше ли?Аз се опасявам да не е хапнал и малко плат, че това наистина май може да заседне......ох този Блу......утре ще пиша пак.....
П.С. мисля че всичките ни бебета тук имат прекрасни имена :wub:
Публикувано: 01 February 2009 - 08:30 AM

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 01 February 2009 - 07:30 PM
Публикувано: 02 February 2009 - 07:59 AM
Днес на сутрешната разходка изакахме още гума!! :rolleyes:Иначе сме супер жизнени и гриви, както обикновено и мисля, че всичко вече е ок! Вижте този линк за първите клонирани бигълчета :blink:
Толкова са сладички всички бигълчета, голяма :wub: за всички бебешончета от нас!
Публикувано: 02 February 2009 - 12:36 PM
Какво става с другите от бигълския списък? Хайде,чакаме и вашите разкази за имената :blink:
Публикувано: 02 February 2009 - 02:46 PM
Публикувано: 02 February 2009 - 03:13 PM
Като изчитах страниците много се зарадвах, че братчето Блу е добре и няма усложнения. До го поглезите палавничето и да го нагушкате от нас. :kuchence:
Предложението с "история на името" е страхотно. Не предполагах, че нашите бигълски момичета са кръстени коя на героиня, коя на актриса. :blink: Нашият бебешор пък е кръстен не на актьор, ами на един талантлив певец - Фреди Меркюри. Не знам защо, но още като го видях момчето и си направих асоциация с мистър Меркюри и си казах "Край, това е Фреди, надали има друго име, което да му подхожда повече.." И макар, че ме взимаха малко на подбив моите познати - "що за име е Фреди за куче" - амии Фреди си беше и Фреди си е момчето ми малко. :wub:
Публикувано: 02 February 2009 - 04:47 PM
Публикувано: 02 February 2009 - 05:11 PM
Ами явно смятат, че не става за куче, защото ме убеждаваха например Джони и Шарик колко по-хубави имена били и колко повече щели да му отиват. :- Аз обаче хич не си падам по такива клиширани имена и не искам като викна "Джони, ела" и да дотърчат половината кучета от парка. Еххх...ако го бях кръстила Меркюри, тогава вече щеше да е малко странно. ;D
Лола, мишончо от няколко дена се е научил "да пее". B) Сега май е в периода, в който открива, че има глас и пее много усърдно, изнася концерти от по 10-15 минутни, главно когато е развълнуван, иска внимание или се вживее в някоя игра. Гласчето му е доста силничко май и ако продължава в същия дух и като порасне ще има да тормозим целия блок със своите творчески изяви. Макар че надали съседите ще са най-отзивчивата публика на света и ще оценят певческия ни потенциал...
Ами вашите бигълчета? Давайте, разкажете кога за пръв път пуснаха гласчета, обичат ли редовно да ви "попяват" или са по-тихички... :blink: