Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#3041 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 February 2009 - 07:59 AM

Димани, благодаря! :wub:
Днес на сутрешната разходка изакахме още гума!! :rolleyes:Иначе сме супер жизнени и гриви, както обикновено и мисля, че всичко вече е ок! Вижте този линк за първите клонирани бигълчета :blink:
Толкова са сладички всички бигълчета, голяма  :wub: за всички бебешончета от нас!

#3042 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 12:36 PM

Стана ми интересно това,че сериозните имена според вас не били за бигълите.Аз пък си мисля,че като са бебета,да,но като пораснат физиономиите им стават едни такива сериозни и като се допълни и от погледа,направо си стават истински големи кучета,така че нищо им няма на сериозните имена  ;) :blink:

Какво става с другите от бигълския списък? Хайде,чакаме и вашите разкази за имената  :blink:

#3043 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 01:20 PM

Ами да започна да му викам Уилбър тогава като порасне и физиономията му стане сериозна ;D. А ако още яде пантофи//?! Пак ли да го възприемам сериозно? ;D

#3044 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 01:29 PM

Яденето не толкова,но виж ако тръгне да ги убува пантофите,тогава незнам  :P

#3045 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 01:42 PM

Лола, убуването не толкова....ама виж ако тръгне да ходи с тях изправен на задни крака........а ако на предните си сложи ръкавиците, които ми изгриза преди около месец....ще го призная за сериозен!! :P

#3046 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 02:09 PM

Цитат

Лола, убуването не толкова....ама виж ако тръгне да ходи с тях изправен на задни крака........а ако на предните си сложи ръкавиците, които ми изгриза преди около месец....ще го призная за сериозен!! :P

:palec: 

#3047 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 02:46 PM

...като се зачетох за ръкавиците и пантофите  ;D си представих картинката по скоро ме избива на смях и се сетих сестра ми понеже в ммомента не е в българия и ми каза че някаде харесала пола с гащички розови... и маратонки пак розови  ^_^ аз и казах да не си харчи парите понеже никога няма да е изведа така да и се подиграват.....

#3048 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2009 - 03:13 PM

Здравейте, ето ни и нас след малко отсъствие. А леле колко сме изпуснали...
Като изчитах страниците много се зарадвах, че братчето Блу е добре и няма усложнения. До го поглезите палавничето и да го нагушкате от нас. :kuchence:
Предложението с "история на името" е страхотно.  Не предполагах, че нашите бигълски момичета са кръстени коя на героиня, коя на актриса.  :blink: Нашият бебешор пък е кръстен не на актьор, ами на един талантлив певец - Фреди Меркюри. Не знам защо, но още като го видях момчето и си направих асоциация с мистър Меркюри и си казах "Край, това е Фреди, надали има друго име, което да му подхожда повече.." И макар, че ме взимаха малко на подбив моите познати - "що за име е Фреди за куче" - амии Фреди си беше и Фреди си е момчето ми малко. :wub:
User's Signature

Качена снимка

#3049 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 03:54 PM

Браво на момчето :kuchence: Знае ли човек,може и да пропее някой ден  ;)

А защо да не става за куче това име  :o На мравка ли подхожда повече?  ;D

#3050 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 04:39 PM

:- :- :- мм да и аз мисля 4е си е хубаво име и си му утива ... да не ти пука името си е прекрасно..... :wub:

#3051 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 04:47 PM

амм и сега се сетих по повод повръщането на блу и Чезара миналия ден повраща ама ми се струва 4е бе6е изсинка.... :- 6тото прекалихме с разходката по4ти 4 часа....... стискам палци блу наистина ве4е да е ок и естествено и вси4ки останали сладури...

#3052 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2009 - 05:11 PM

Хей, благодарско за подкрепата. Радвам се, че не намирате името за странно :drugarche:
Ами явно смятат, че не става за куче, защото ме убеждаваха например Джони и Шарик колко по-хубави имена били и колко повече щели да му отиват. :- Аз обаче хич не си падам по такива клиширани имена и не искам като викна "Джони, ела" и да дотърчат половината кучета от парка. Еххх...ако го бях кръстила Меркюри, тогава вече щеше да е малко странно. ;D
Лола, мишончо от няколко дена се е научил "да пее".  B) Сега май е в периода, в който открива, че има глас и пее много усърдно, изнася концерти от по 10-15 минутни, главно когато е развълнуван, иска внимание или се вживее в някоя игра. Гласчето му е доста силничко май и ако продължава в същия дух и като порасне ще има да тормозим целия блок със своите творчески изяви. Макар че надали съседите ще са най-отзивчивата публика на света и ще оценят певческия ни потенциал...
Ами вашите бигълчета? Давайте, разкажете кога за пръв път пуснаха гласчета, обичат ли редовно да ви "попяват" или са по-тихички... :blink:
User's Signature

Качена снимка

#3053 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 05:25 PM

на6та наи много се вдъхновява от телевизора и редовно му лае усърдно... ;D странното е 4е ако аз и излая се стряска и хуква да се крие... :o радвам се поне 4е тя самата като лае и не се стряска това 6те6е да е върха ве4е... ^_^

#3054 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 05:40 PM

Когато за първи път излая Лолката,така се случи че бях там и голям смях падна защото милото се уплаши от себе си.Каза "уаф" и поскочи назад ;D После лаеше на прахосмукачаката и пералнята,но вече им свикна и не им обръща внимание.Сега лае до входната врата всеки,който мине  :rolleyes: което изобщо не е добре,но какво да се прави,пази ни детето  ;)

#3055 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 05:50 PM

Сетих се още нещо,като се ядоса на нещо,не просто го лае,а се започват едни извивки  ;D като народна песен :blink:

#3056 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 February 2009 - 08:04 PM

Брей, а Фреди напълно игнорира телевизора, даже си спи най-спокойно, докато е пуснат. Има обаче една печка на вентилатор, към която е доста подозрителен, заобикаля я отдалече, не му вдъхва доверие явно.  ;D Не я лае, но от време на време я ръмжи, за да знае печката кой командва и да не прави излишни щуротии.  ;D Иначе се стряска от силни звуци, дано това не му се отрази на първите разходки навън.
Лоличка си е пазач явно, нищо, че е нашата сладка бигла-лигла.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#3057 Потребителят е офлайн   valeria_sofie Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 08:37 PM

Сега прочетох за премеждията на Блу :(.Надявам се вече да се е оправил сладура!! Блу, аз ти пиша на лични, ако искаш да размениме скайп, това е скайпа на мъжа ми-murfi325. Който иска, да пише :P, да организираме разходки на Витоша!
По темата Софи пролая на около 3 месеца за първи път и лая и беше много смешен също, едно гърлено с едни извивки.И до сега си е така ;D Телевизора го ингорира ;)
Софито също го дава пазач! Даже понякога лае хората на улицата :- не че нещо ще им прави, ама така- ред да има B)

#3058 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 08:41 PM

Фреди е чудесно име :),
Джони и Шарик не ми харесват....Шарик незнам защо даже ми звучи като име за котка.... но не бих си крустила котката така...

П.П.
моя скайп е hrisiteamdisaster ако някой иска да ме адне ;)
User's Signature

'Smile makes happiness and sunshine every day.'

#3059 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 09:00 PM

Моят скайп е to_julie13-който иска да ме аддва също! :blink:.valeria_sofie ще се радвам на общи разходки :blink:
За лаенето на Блу ;D- ами той започна да лае късничко, на към 3 месеца и половина. Когато лае гласчето му е сладко и звучно и също прави едни смешни извивки.Много ни е смешно да го слушаме и за това често умишлено го предизвикваме да лае ;D Когато пък гони някое куче, започва да пищи -лае ама много пискливо, хората много се смееят като чуят това ;D Но принципно е много тих...т.е. трябва нещо да го предизвика силно , за да пусне глас...
За телевизора- обожава да гледа телевизия, гледа съсредоточено и не откъсва поглед от екрана по 20-30 минути ;D.когато някой в телевизора вика или плаче - той си върти главата.Наляво- надясно и гледа учудено. Ако аз в този момент се засмея,започва да издава някакви бебешки звуци- все едно ми говори нещо ;D
И на мен името Фреди ми харесва много, а пък бебока Фреди, нашето братче ;) е едно сладко малко мишленце!! :wub:

#3060 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 February 2009 - 09:11 PM

А и за пазач не го бива- единствено се радва на непознатите хора ;)

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни