Dog.bg Форуми : Бигъл

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (251 Страници) +
  • « Първа
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Бигъл

#3001 Потребителят е офлайн   tolis75 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 27 January 2009 - 03:34 PM

Благодаря Ви за бързите отговори :blink:И аз мисля,че е кръстоска,но стопанката му,ме убеждава,че е джак.А въобще не прилича на моя джак.Поздрави
User's Signature

Качена снимка Качена снимкаКачена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#3002 Потребителят е офлайн   Андрей Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2009 - 04:52 PM

Цитат

според мен е кръстоноска между двете защото има украска като на бигъл и съруктура малко като на джак ръсел териер.  :-

COLOUR : White MUST predominate with black and/or tan markings.  The tan markings can be from the lightest tan to the richest tan (chestnut).
(FCI-Standard N° 345  / 09.08.2004 / GB)

#3003 Потребителят е офлайн   pando Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2009 - 05:39 PM

И СПОРЕД МЕН Е КРЪСТОСКА
User's Signature

hp5500@abv.bg

#3004 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 12:24 PM

да ви се похваля на6та пъзла 2 дена под ред я водя в един парк с доста ку4ета и много я бе6е страх но на третия ден се предаде и се престра6и... :yahoo: и сега ве4е си има един приятел малко е много по едър от нея.... ама тя си го хареса  проблема е само 4е явно баткото разбира 4е тя е бебе и не и обръ6та особенно внимание  ;D а и собствениците на ку4етата само повтаряха колко е прекалено малка о6те....... но ние няма да се отказваме може да сме малки но нахални  ;D батковците и каките не и се радват много но тя на тях да  ;D

#3005 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 January 2009 - 12:37 PM

Браво на Чезарчето!  :wub:  Сигурно съвсем скоро ще си намерите някое приятелче.  ;)
User's Signature

Качена снимка

#3006 Потребителят е офлайн   Dimani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 03:00 PM

:->) Душичка сладка! И ние бяхме така - много сме малки и големите батковци и каки ни гледат отгоре  ;) :blink: Но нищо, важното е, че вече й е интересно с другите кучоци :wub:
Рони като се хареса с една пуделка - бежова, та чак малко на розово отива, фризирана, направена, като за изложба. А нашия кален до ушите, но любовта не знае граници ;D Голямо душене и целуване пада.  :P  ;D

#3007 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 03:26 PM

дам много са сладки напомнят ми за малко дете което иска да е с големите...  ;D даже тва ку4е което си хареса тя се заигра с друго и тя едно тъжно седи и гледа и се едно вика ама и аз искам...  :'( ;D и 4овека го наКАра да седне и да стои мирно и бутна Чезара към него и вика аиде порадваи се на баткото и тая само това и 4ака6е а онова не смее да мръдне седи седнало и 4ака да го пуснат да играе с другото голямо ку4е  ;D и тоя 4овек ми вика ела събота неделя тук се сабират много ку4ета има и един мъжки бигъл на 2 год и собствениците му все търсят друго бигъл4е за игра... 6те гледам да направя снимки и 6те пратя  ;) пратете и вие снимки от игрите на ва6ите мал4овци :wub:

#3008 Потребителят е офлайн   blu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 January 2009 - 06:24 PM

Здарвейте!
Днес в южния парк срещнахме собственика на Умберто, той ми каза скайпа си, но не го запомних....ако случайно четете този форум, моля да ми пишете! ;)
Разбрах, че разхождат Берто в сутрешните часове, но аз пък не ходя там тогава...
Както и да е, светът е малък :blink:, много серадвам , че се запознахме.... ;)

#3009 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 12:23 PM

Днес едно детенце ме пита каква порода е това куче.Отговорих му че е бигъл и че е момиче.А то най сериозно,женското на бигъла бигла ли се казва? А за му отговарям: Направо си е лигла  ;D  :P

#3010 Потребителят е офлайн   Dimani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 04:05 PM

Лола, тъкмо за вас с бигла-лигла си мислех днес!  :blink: Прибрах се вкъщи и заварих един наполовина разпердушинен кашон.  :rolleyes: Сутринта, след разходка всичко беше ок, като излязох /кам 9.30/, Рони спеше сладко сладко, но като се е събудил явно са го хванали лудите и кашона от кънките ми беше наполовина надъвкан на парченца. Та се сетих как оставяш на Лола кашон за късане. А после как го събираш, не е ли тежко всеки път с прахосмикачката или на ръка? Ние май продължаваме да имаме поблем със стоенето сам и ще трябва да тренираме пак  :- :( Тъкмо си мислех, че му е минало :- :huh:

#3011 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 05:18 PM

Dimani чистя както дойде.Малко е досадно наистина,но си казвам,това или скъсана книга  :blink: Наистина се убедих,че в голяма степен са като децата,това което им е забранено него унищожават.Има и инциденти,но наистина това с кашоните и старата ми маратонка при нас действа.Както се казва "начесва си крастата" да къса това което и давам и после другите неща вече не са й интересни.
Целувки на Рони  :wub:

П.п.Като е самичък слагай му там каквото се сетиш за занимавка и ако половината време спят,времето минава  :blink:

#3012 Потребителят е офлайн   Dimani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 January 2009 - 10:25 PM

Благодаря много ! Прочетох и темичката ти за кучешката занималня. Браво!Страхотно въбражение и фантазия! Ще се радвам да споделиш още! Наистина са като децата :). На Рончо-бонбончо белите зависят от това кога сме го оставили сам:ако е в период, в който спи /пак като децата - сутрин между 8.30 и 10 и от 3 следобед до към 6/ всико е ок, но иначе като му доскучае, макар че има играчки, кокали... :rolleyes:
Мисля че трябва да си развихрим повече фантазията и смело ще почерпим от твоите идеи  :blink: :->)

#3013 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2009 - 08:21 AM

Dimani аз пък се надявам да помагате във измислянето на игрички,защото на мен вече въображението ми взе да се изчерпва  ;D
И Лолка има своите диви моменти,особено привечер като се почне едно тичане,едно беснеене... Наричам го вечерната лудост на Лола  ;D

#3014 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2009 - 09:45 AM

това с ве4ерната лудост маи е 4есто разпространено обикновенно при нас е когато ре6им 4е 6те се ляга за сън и тогава и идва наи голямото беснеене по4ва ено подска4ане лаене събаряне на всевъзможни не6та абе.... УЖАС!!!!  :o :rolleyes: :huh: А и на6та Чезара си има една нова мания 6и6ета от кола фанта...важното е да е от големите и по4ва търкаляне блъскане до побъркване..... ;D

#3015 Потребителят е офлайн   Dimani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2009 - 10:01 AM

Хехехехе ;D все едно за Рони разказваш! Последната ни разходка е в 10 и като се прибере става много весело. Обикновено прави почти успешни опити да се телепортира от стая в стая ;D  :P Слагам го да спи по 5-6 пъти, демек - водя го до креватчето, той ляга и го завивам, излизам от стаята и след минута е пак с перката на дупето ;). А това са двете последни "находки" - стар кокосов орех и една плюшена тиква  ;D

#3016 Потребителят е офлайн   chezara85 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 January 2009 - 10:18 AM

оооо и на6та мре за плю6ени игра4ки колкото са по големи толкожа по добре ;D в4ера се запознахме в парка с едно моми4е с бигъл много е сладък и си говорихме с нея и да ти кажа изумих се колко сходни не6та има между него и 4езара и това ме доведе до извода 4е маи не е само до характера на животното ами маи маи и до породата..... ;D

#3017 Потребителят е офлайн   Арлекина Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 January 2009 - 10:50 PM

Ахх, че е сладък с тази тиква малкият Рони-бонбони. :wub: Като го гледам и си мисля, че и ние трябва да я пробваме тази игра с плюшени играчки, сигурно пада голяма борба.
Ние си имаме ново скривалище за спане: пъхаме се от върха на опашката до върха на любопитното носле под китеника, покриващ дивана. Отдолу се сгушваме удобно и заспиваме блажено. В момента май точно тази процедура се извършва.  :kuchence:
Лека ви нощ и сладки сънища, бигльовци!  :wub:
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#3018 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 10:41 AM

Ау,какво сладко тумбаче  :blink:

#3019 Потребителят е офлайн   Лола Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 10:58 AM

Имам идея,хайде всеки да разкаже защо и как е решил да си кръсти така бигльовците.

Ще започна аз,защо Лола.Това име съм си го харесала още преди да имаме куче :blink: Гледах един испански филм и там главната героиня се казваше Лола :blink: Освен това исках да е име,което става и за наказване,в случая Лола и за лигавене като Лоли и Лоличка  ;D
А в последствие научих,че в Испания Лола е съкратено от Долорес и сега като й се караме на шега й викаме така  ;D

#3020 Потребителят е офлайн   liberty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2009 - 12:00 PM

Готина идея  :blink:
  Значи, дните преди да си взема Ейра мислих за имена, бяха ми хрумнали няколко. Първо мн ми харесваше Маги :) Бях си свалила една снимка на бигълче от интернет, което явно се казваше така, защото снимката така се казваше :) После се зарових в някакъв сайт за имена, където пишешеи значението на имената, а ми сеискаше да значи нещо хубаво... Бях си харесала Аби, Маги, Ерън (за момче, пише се Aaron, май се произнася Еерън..), Лили ...имаше и още..пазя си тетрадката, където ги записвах... трябва да я изровя може би... и Ейра... като я донесох в къщи и маъка ми почна оооо... Айра.. такали беше...(беше запомнила това име само... (и явно грешно) и аз .. ми.. ок....

Ейра идва от келтски, значи сняг (мнго обичам зимата, снега и ските и затова), атова че е от келтски - майка ми каза като се рових - защщо не погледнеш заразни келтски имена, нали биглите са от англия... нещо от там.... та..това е нашето име  :blink:
User's Signature

'Smile makes happiness and sunshine every day.'

• (251 Страници) +
  • « Първа
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема