Публикувано: 15 February 2009 - 07:51 PM
Сега се сетих един куриоз, който се случи преди 1-2 седмици и днес имаше продължение. Какво значи да попаднеш на неподходящия човек в неподходящо време ;D
Както казах, преди 1-2 седмици както си разхождам Чезарчето и ме присреща един човек, около 50 годишен. Спира ме и ме пита: Това бигъл ли е ? Аз естествено отговарям да и той започва да ми обяснява как бил ловджия, ходел редовно на лов и много ги разбирал ловните кучето и всичко около тях. Започна да цъка и да се възхищава колко много й личало на Чезара, че била породиста ... стойка, цветове ... абееее ... все едно свръх бигъл ;D и почна да ми се оплаква как имал хрътка (запомнете това с хрътката ;D ) че била на 11 години и искали да си вземат друго кученце преди да е умряло това. А пък и за лов му трябвало. Заговорихме се за поставянето на чип и аз му казах, че тя вече има, а той ме потита как точно се поставя този чип (цепят кучето и пъхат чипа ? ) и започна да ми разправя как точно преди коледа ходели да гледат какви били цените и всичко свързано с тази порода. И били ходили в един магазин, където продавали бигълче, но изглеждало много зле. Нито стойка, нито цвят, кльощаво, дребно ... абе не бигъл ами като някое пумярче било. И от дума на дума аз започнах да се съмнявам, кое е било това "пумярче" и го питам в кой магазин е било това бигълче и дали се е продавало или е пишело "продадено" и просто е стояло там ? Той каза, да точно продадено пишеше на него и се чудих кой е купил това кучето като не прилича изобщо на бигъл ... и в един момент аз го сецнах и му казах ... че това е супер-хипер-мега бигъла, който сега стой пред него ;D при което естествено той остана без думи. И така тръгнах си аз по живо по здраво. До днес когато по път за парка виждам този човек как излиза явно от двора на неговата си къща и почна да се възхищава и да ме моли да изчакам да викне жена си да види този божествен бигъл. При което жената дойде, но след нея от двора излезна едино мръсно, дребно ... чиста улична превъзходна (въпросната 11 годишна ХРЪТКА) с която ходи редовно на лов чесно казано ме напуши смях и си помислих боже аман от набедени разбирачи и фукльовци при което той за 2-ри път се поизложи малко пред мен.
Е КАЖЕТЕ МИ ТОВА НЕ Е ЛИ СЪДБА ^_^ ^_^ ^_^