Цитат
Цитат
А шкембенцето на Рей е сладко да го цункаш тоя сладкиш.
Поздрави victoryVVV
Ани, Рей тежеше 8 килца на 3 месеца. Теглихме го при лекаря. Имай предвид все пак, че той е мъжко куче. А иначе на снимката току що се беше нахранил и като е легнал шкембенцето му се е разляло, така че не се шашкай. Целуваме ви и ние b) w)
П.п. Сега тежи 15кг. и е на 7 месеца и 2 дена
Здравейте сладурковци , ние се загубихме за малко, но пак сме тук victoryVVV . Рали да знаеш че Озито го мерих вчера на кантара и се оказа че е 16 килца bl) , ама това е извънгабаритно понеже стандартно породата е до 15 килограма и то големите кучета , които са на зряла възраст. И това между другото е смущаващо понеже с повечето килограми може да възникват и здравословни проблеми . Поне аз така си мисля , и поради тази причина Озко в момента е на диета , не получава нищо друго освен колкото гранулки има по предписание b) . Малко да се вталим де , какво сега , лято идва l) .
Много се радвам за Биги че си хапва всичко и е добре сладуранката .
victoryVVV victoryVVV
А днес в Бургас е страхотно времето и ще си направим прекрасна разходка с Озко , има да бяга в морската градина и дас и играе bravoS .
Между другото снимките и пожеланията са страхотни , особенно Пънки е много сладък с това зеленото на главата b) .
Поздрави от мен и Озко

Вход

Горе
Цитиране +

Почивайте в мир, мили ангели!