ахаха абе лельо жужолинка и озка нямате ли си друга работа пък вие да се заяждате с комплексирани тийнове

( примерно да си гледате търговийката, че спукахте форума с дрешките си и козметиката , която продавате

),, понеже явно аз съм такъв, да се представя. Името ми е Владислав, на 15 години съм, уча в националната природо-математическа гимназия, паралелката с биология. Не се срамувам от мненията си, както съм достатъчно толерантен да допускам различни такива от моите

.Рязък съм и казвам нещата направо. Ми не ми харесва Озката

- много дълго тяло има това куче, като басет е и наистина е много трътлесто и грубо! Монти обаче ми харесва! Всичко е въпрос на вкус!
Много се кефя на постове на останалите в този форум- научил съм доста за тази порода вече и догодина ще имам или бигъл или джак ръсел( т.к тази година ми се очертава много учене и нямам време

)
П.С. към леля жужи- умствено болен, халосал по главата?!

Когато на простолюдието му свършат аргументите- минават на лични обиди. Аз обаче няма да обиждам

,
и понеже леля жужи много обича да демагогства "Всички кучета са страхотни и невероятни само и дори поради факта,че са ваши,не им трябват титли,това,че някой им ги дава е добре.Така,че не обръщайте внимание на подобни изказвания приятели,гледайте си бигльовците и бъдете щастливи."
Че нали за това говоря

- те всички преди вас си обичат кучетата именно поради този факт, че са си техни, а не заради титлите им. Дайте възможност точно на тези хора да пишат във форума!!