Бигъл
Публикувано: 29 July 2009 - 08:50 PM
еееха ,колко много прилича на Ози като бебе.Пък тумбака му ще се пръсне,явно на кой ще прилича по яденето
Публикувано: 30 July 2009 - 06:01 PM
Озко, бебето е прекрасно - по погледа личи какъв разбойник ще е - като тати :) и честита ви титла - браво!
Ние също се запознахме с Джими - голям бонбон и вече е доста самостоятелен! Мърфи не благоволи да играе с него, но го изтърпя да му погризе ушите :)
Честита 1 годинка на всички рожденици - Мръфчо стана на 3 годинки вече - голям батко!
Ние също се запознахме с Джими - голям бонбон и вече е доста самостоятелен! Мърфи не благоволи да играе с него, но го изтърпя да му погризе ушите :)
Честита 1 годинка на всички рожденици - Мръфчо стана на 3 годинки вече - голям батко!
Публикувано: 04 August 2009 - 12:35 AM
Здравейте , аз съм нова тука !
Поздравления много хубави кутрета имате ...
И аз мисля да си зимам един маник бигълче , но чак другото лято ... ;(
, защото тази година ще трябва доста усилено да уча да вляза в хубава гимназия , а до година ще ми е по-спокойно , а искам да му отделям повечко внимание ...!
Публикувано: 04 August 2009 - 11:11 PM
Ми нали знаеш че не трябва да си вземеш кученце от зоомагазин защото после може да съжаляваш и да ти е гадно най добре от развъдник.Изчакай да ти отговорят спецялистите по тази порода къде има развъдници защото аз не съм информиран и ти пожелавам успех на мен тази порода ми е много симпатична и за вътре е идеална
Публикувано: 05 August 2009 - 06:36 AM
Цитат(HrIsInKaA @ Aug 4 2009, 10:19 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Някой който знай повече по въпроса да пише

Няколко поста по нагоре има малко бигълче,което се продава,а още по назад в темата има много инфо за развъдници с номерата им и хора за контакти.Просто се върни малко по назад.
Доколкото разбрах не искаш веднага куче,затова имаш време да прочетеш за породата и за това как се гледа.Да имаш бигъл е страхотно,но като всяка порода си има особености като например задължително трябва да имаш възможност да му предоставяш много движение.Ще се радваме да се присъединиш към собствениците на бигъли и браво за това че не го искаш веднага а когато наистина ще имаш време за него.Едно малко бигълче,а и куче изобщо изисква много грижи и внимание.Поздрави от нас!!!
И ако имаш въпроси,насреща сме!
Публикувано: 05 August 2009 - 03:08 PM
Цитат(HrIsInKaA @ Aug 4 2009, 10:08 PM) <{POST_SNAPBACK}>
еми добре начи искам да питам от каде мога да си зема бигълчи ама да е от българия и ако има и от варна ши е още по добре

Най добре се обърни към клуба. Те ще ти дадат съвет и насока според изискванията които имаш към кучето. Клубният им сайт има имейл за вразка - http://www.bkkbeagle.hit.bg/
Публикувано: 06 August 2009 - 07:23 AM
Добрый день, друзья!
Хотим познакомиться, и представиться! Сожалею, что не знаю болгарского языка, поэтому пишу на русском.
Моего бигля зовут Батя. Это домашнее имя. Мы живем в России, на Урале. А Батя родился в Северной Каролине и прилетел в Россию в феврале этого года. Теперь он живет с нами и развлекает мою семью и моих лабрадоров.
Здесь вы можете видеть страничку Бати и его родословную:
http://www.hoity-toi...e/page_147.html
Хотим познакомиться, и представиться! Сожалею, что не знаю болгарского языка, поэтому пишу на русском.
Моего бигля зовут Батя. Это домашнее имя. Мы живем в России, на Урале. А Батя родился в Северной Каролине и прилетел в Россию в феврале этого года. Теперь он живет с нами и развлекает мою семью и моих лабрадоров.
Здесь вы можете видеть страничку Бати и его родословную:
http://www.hoity-toi...e/page_147.html
Прикачени снимки
Публикувано: 06 August 2009 - 08:25 AM
Привет, Батя и добро пожаловать в наш форум!
Очень красивая у тебя собака - настоящий чемпион! Екатеринбург далеко, но рад, что даже и там уже есть представители нашей любимой породь!
Водишь его на охоту? Наверное у вас там есть где охотиться... Покажи еще фотографии вместе с лабрадорами, будет интересно посмотреть и на них
Привет из Болгарии и желаю приятного времяпровождения в форуме!
Привет из Болгарии и желаю приятного времяпровождения в форуме!

Vanity of vanities....
Публикувано: 06 August 2009 - 09:26 PM
Големи руски сладури!!!

Вход

Горе
Цитиране +