Исках да питам - бигльовците дето ги разхождате в Южния Парк - как се оправяте с блатото? Ние колкото пъти сме ходили там, толкова пъти черни и вонящи сме си тръгвали. Опитвала съм се да го заведа до реката да се изкъпе, ама той до чиста вода не припарва
Бигъл
Публикувано: 27 June 2009 - 08:35 AM
Исках да питам - бигльовците дето ги разхождате в Южния Парк - как се оправяте с блатото? Ние колкото пъти сме ходили там, толкова пъти черни и вонящи сме си тръгвали. Опитвала съм се да го заведа до реката да се изкъпе, ама той до чиста вода не припарва
Публикувано: 27 June 2009 - 07:24 PM
на всички с проблеми относно апетита, ще кажа:
1. Биглите са много лакоми, това е до живот!
2. И Ози в един светъл ден отказа да яде гранули, при което аз много притеснена се обадих на нашата докторка.
Тя ме попита, дали ако му дам кашкавал ще го изяде. Разбира се кашкавалчето изчезна за миг :)
Та докторката каза да му оставим гранулите в купичката, и да му гледаме сеира. Каза ми, че до сега няма куче умряло от глад.
Нашето момче заспа гладно тази вечер, а на сутинта драскаше по вратата за да му отворим, при което гранулите изчезнаха със светлинна скорост. От тогава такива проблеми нямам.
Така че, извода е : не се поддавайте на тъжните очи
Някакви новини от изложбата тази седмица? Няма ли участници от нашата порода?

Dushko dobrodushko
Публикувано: 29 June 2009 - 09:47 AM

url=http://www.minidog.info]
[/url]
Публикувано: 29 June 2009 - 07:51 PM
и така... незнам как ще изкара тая лакомия на 50% храна и вода няколко дена .... днес даже ми беше притеснено като я пусках да тича да не излови гълабите в парка от глад :D ама не ги излови де.....
Някой ако се е сблъсквал с този проблем и сподели опит ще съм благодарна.... не ми стана ясно за колко време минава... надявам се да няма проблеми...

'Smile makes happiness and sunshine every day.'
Публикувано: 30 June 2009 - 07:37 PM
За храненето - Рони е същия - сега в жегите яде по един път на ден, предпочита да има бульонче, като няма се назландисва, но като го налегне глада и да видите как не придиря. Не ме притеснява, че яде понякога по един път на ден, щом пие вода и е жизнен, това е добре.
За по-интересните неща, които хапва може да спомена обелки от краставици, стеблото на броколито, зеле, диня, понякога и маруля. Не обища череши, ананас, маслини и домати, но домати така или иначе не е хубаво да ядат :)
Продължава да пощъклява като види куче, а напоследък видя и няколко котки и беше голяма драма, че не искат да си играят с него.
Публикувано: 01 July 2009 - 03:23 PM
Да растат весели и игриви, да намерят прекрасни стопани, които да се грижат за тях и да разбират бигълската душа
Публикувано: 01 July 2009 - 11:53 PM
Много скадки дундьовци,мале какви са се опнали.Има вече един копие на татко си Озбърн
Публикувано: 02 July 2009 - 05:17 PM
Джими вече може да излиза и е чудо голямо. Спираме на всяка тревичка и всеки боклук тряба да му мине през устата, предполагам позната история
Имаме голямо желание да дойдем на бигълската среща, тази седмица ще има ли?
Честити бебета и от нас! Да са живи с здравички да им се паднат пресрасни стопани, които ще ги обичат и разбират
Публикувано: 06 July 2009 - 04:22 PM
Това е успех за всички бигльовци-лигльовци!
Поздрави на всички от нас!

Vanity of vanities....
Публикувано: 06 July 2009 - 04:54 PM
fildi, в Jul 6 2009, 02:22 PM, написа:
Това е успех за всички бигльовци-лигльовци!
Честито!!!
Най-накрая заслужено признание и за бигълите.
Публикувано: 06 July 2009 - 07:11 PM
Публикувано: 12 July 2009 - 11:55 AM
Напоследък все не ми остава време да влизам във форума. Всички бигльовци са станали много голлеми и красиви.
Честит рожден ден на ganetka!
Тери също днес има рожден ден и става на 1 годинка. Мога да кажа, че доста се промени, белите намаляха значително и правим опити да слушаме повече.

Вход

Горе
Цитиране +