Бигъл
Публикувано: 02 October 2009 - 12:58 AM

Снимката е на ниво. Дори бих се запитал каква асоцияция събужда у вас?

Останалите колеги с бигъли, с легитимно родословие, на колегите с кученца от мен, бих ги посъветвал по възможност да изведат кученцата на Зоооревю 2009 в гр. Пловдив. Съдейки по страните на съдиите с чието граждаство са и в двете страни тази порода е доста разпространена и силна като конкуренция. Считам, че ще бъде полезна оценката за бъдещето желание за развитие и верен коректив да известна степен. Разбира се всеки сам си рашава, но все пак кученцата излезли от мен са с всички необходими документи за това мероприятие и не представлява проблем от материално естество да бъдат записани. Поздрави на всички бигльовци и ... специлно на една малка дама с шаро и една голяма с красива руса коса, невероятен чар и ... много авто

Публикувано: 05 October 2009 - 10:53 AM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 05 October 2009 - 08:27 PM

Много се радва както и ние!!!

Ето още малко снимки на Бруно

Публикувано: 06 October 2009 - 11:35 AM
напълни ми душата, голяма си сладурка! Аз не мога да кажа, че съм много опитна в отглеждането и обучението на кучета, но пък за смета на това чета доста. Страшно много ми хареса ентусиазма ти и ще помагам винаги и с каквтото мога. Във форума има страшно много полезна информация, особено в раздел възпитание,обучение, спорт. Каквото и да порчетеш от там ще ти е полезно, стига да спазваш много точно инструкциите и да не се поддаваш на всеизвестние умилостивяващ бигълски поглед. Аз лично много харесах темата "курс обучение на малко куче". Метода предложен там е много лесен и приятен за изпълнение, като в същото време ти изгражда основни правила за съвместния живот с малкия. Между другото, много ви е слдичък бигльото, да ви е жив и здрав и много да ви радва. Успех, Иве и ако има въпросчета или чуденки питай смело- за това сме тук

Ето и малко снимки от нас. Миличкия ми той как двиее, едвам успявам да го хвана в кадър. Някой път и на спорт не мога да го фокусирам... тц тц тц! Айде утре почваме разходки, че вече трудно се издържа, а и времето е уникално яко.
P.S. Голяма е маймунка този нашия Рафаелчо! Подскача като луд, прави пакости и като му се скараш ти извади онзи миловиден поглед...да го съжалиш направо. После пак ти се качва на главата и така докато не заспи. Но като спинка е такова англече

Публикувано: 06 October 2009 - 12:48 PM

Като човек,който живее с бигъл вече повече от година мога да кажа на новите стопани,че малките бигълчета възприемат всичко много бързо и затова е важно да започнете с командите още от момента в който са дошли у вас.И непрекъснато награждавайте.На всеки го казвам,при бигъла наградката върши срахотна работа.

Подкрепям Iveto,във форума има страшно много полезна информация,а и хора които са готови да помагат

Публикувано: 06 October 2009 - 01:46 PM
Да са живи и здрави и много да ви слушкат!
Публикувано: 06 October 2009 - 01:53 PM
Имаме си вече бг звезда-бигъл...влезте в сайта ми и ще видите един от вас на страниците на световните каталози :)
Голяма гордост е !!!
Публикувано: 06 October 2009 - 02:05 PM
Имаме си вече бг звезда-бигъл...влезте в сайта ми и ще видите един от вас на страниците на световните каталози :)
Голяма гордост е !!!
А къде точно да гледаме?

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 07 October 2009 - 02:53 AM
Ама е красив нали?

Публикувано: 07 October 2009 - 09:12 AM
и аз не се ориентирах къде да намеря голямата гордост. Така го написа, че събуди любопитството на всики ни

Днеска е паметен ден за мен и Рафи! От днеска вече може да се разхождаме и много искам да се запозная с всички вас. Ние живеем в Гео Милев и дългите разходки ще са ни основно вечер. Така че, ако имате възможност и желание може да си направим някоя голяма среща тези дни. Ще е хубаво да обменим опит, да оставим малките да се нарадват и пък и да направим яки снимчици.
Позрави на вскички! Пожелавам ви хубав и усмихнат ден!
Публикувано: 07 October 2009 - 02:30 PM
ето го момчето,надявам се гордата стопанка да се включи и да се похвали :)
Публикувано: 07 October 2009 - 04:01 PM
много радва окото!

P.S. Петьо, хиляди благодарности отново!
Публикувано: 07 October 2009 - 09:25 PM

Да ти е жив и здрав най вече. И като го водиш за риба му дай въдица с по дебел конец и по голяма кука за още по голяма риба

Всъщност той научи ли се вече да пише? Защото четенето от малък не му бе проблем. Кусура му беше, че често си забравяше ключовете за в къщи, когато го пращах до магазина за хляб и колбас, но то си му е от възрастта явно било

Публикувано: 08 October 2009 - 10:44 AM

Фреди е добре, расте и умнее, измисля нови пакости и след това гледа с онзи сладък бигълски поглед "Ооо, ама това не го направих аз...през цялото време си лежа удобно тук, не виждаш ли.."

По повод теглото вчера бяхме на ветеринар... и лекарят каза , че сме дебели ( на 70 дни сме и сме 3 и 700 )...
Нашата трета ваксина ще бъде на 15.10 ...седмица до 10 дни след нея и ние търсим ... бигъли за разходка ... ако има някой в близост до борисова ще съм мн радостна : )))
Снимки ще кача по-късно днес , защото и на нас ни е сложно да сме мирни и май не обичаме да се снимаме дори : )))
Ние сме близо до Борисова.

Чао и лек ден!

Публикувано: 08 October 2009 - 03:33 PM

Публикувам няколко снимки от последното завоевание на Рони - огромна плюшена жаба :)))