Бигъл
Публикувано: 29 October 2009 - 03:15 PM

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 29 October 2009 - 07:26 PM
По темата имах предвид точно това
и май не зададох въпроса си коректно, защото височината определено е от значение при определяне на теглото на животното, но и така информацията за теглото на вашите сладури ми е полезна, тъй като нямам друг източник за сравнение, така че благодаря на всички ви за отговорите.

vano, когато сложиха на Фреди третата ваксина - значи е бил на 3 месеца и нещо - го премерихме при вета и беше 5,500. Височината на холката в къщи му я мерих 27 см, но тя не е сигурна величина, измъчих се да го премеря тогава, знаете колко мърдат и шават тези малки дивотии...
Публикувано: 29 October 2009 - 09:57 PM
Публикувано: 30 October 2009 - 05:54 PM
Не се притеснявай за разходките, Джими беше същият, на всеки човек, който видехме се радваше и дори не искаше да ходи ами лягаше и започваше да гризка някакъв боклук. Ивестно време го разхождахме по двойки - единият ходи отпред, за да има бигълчо цел и да ходи в права линия

Поздрави от нас и весели разходки! :)))
Публикувано: 31 October 2009 - 08:54 PM
ние днеска бяхме на изложба в Пловдив и реших да ви пусна малко снимчици да погледате. Нашият бабаит доста се чуди какво му се случва, но изглеждаше щастлив. Подксача по ринга, мята опашката, мята и краката... но няма как още сме малки и се учим. За съжаление нямаше много бигльовци, надявам се по нататака да се съберем повече, за да е по-весело. За организацията не мога да се изкажа ласкаво, но аз не съм и ходила друг път и не знам какво повече може да се очаква. Поздрави на всички и най- вече на vano, който днеска отнесе отличието с братчето на Рафи- Анук!

P.S. Вижте ги наще състезатели какви са "сериозни" преди да излязат в ринга...

Публикувано: 31 October 2009 - 09:58 PM
Публикувано: 31 October 2009 - 10:05 PM

Благодаря!

п.п. Ето и хендлер No 1 на републиката

www.bgdogs.net
Алберт Айнщайн
Публикувано: 01 November 2009 - 04:21 PM
Нямаше ли наградка за тези хубавци?Заслужават много овации и поздравления :) :) ;)
Публикувано: 02 November 2009 - 02:10 AM
След дълго чакане и търсене и в нашата къща влезна малко трицветно чудо, след което вече нищо не е както преди!!

Относно изложбите говорих с много запалени и готини хора, които си водят бигляците по изложби и казват , че е яко самата тръпка! От друга страна в БГ всичко е на доста ниско ни во- а именно лошата организация, слаба активност, липса на професионализъм...но пък според мен си заслужава да се ходи.

Публикувано: 02 November 2009 - 11:41 AM
малката е невероятно сладичка, да ви е жива и здрава и много да ви радва. И аз от скоро съм с "чудо" вкъщи и споделям тръпката. Този уикенд ни беше първата изложба и мнението и напълно се покрива с твоето- слаба организация, но пак по - добре от нищо. Ощо взето май съдиите правят изложбат. В кой град гледате малката Емма. Ако сте в София може да се видим, когато почнете да излизате и да обменим малко опит и идеи. Пускайте още снимки на красавицата, че окото е алчно, все не му стига...

Публикувано: 02 November 2009 - 01:12 PM
След дълго чакане и търсене и в нашата къща влезна малко трицветно чудо, след което вече нищо не е както преди!!

ПП Снимката е уникална

Публикувано: 02 November 2009 - 02:42 PM
благодаря за посрещането!
Ние сме от София и живееме в Павлово. Страшно много ми се иска да запозная Емма с други бигли, за да свиква от малка да си играе с кучета. Всъщност това е и причината да се регистрирам тук. Миналата седмица като бяхме на лекар и се запознахме с бигълчето Блу и стопаните му. Голям сладур! Много искаха да си играят, но момичето ми обясни, че е много рисковано преди третата ваксина и съм решил да поизчакам още малко. Те ми казаха и за форума, където се надявам да се запозная с всички вас!!Гледам обаче, че не са писали много отдавна и се надявам да се включат и те.
За срещи как се уговаряте? На ЛС ли?
Iveto Lefterova, специално за теб качвам снимка

Публикувано: 02 November 2009 - 03:26 PM
Емма си го хареса легена естествено, не сме и го избрали ние, даже беше легнала върху някакви чорапи

Публикувано: 02 November 2009 - 03:37 PM

Публикувано: 03 November 2009 - 09:26 PM
Да се похвалим, че Фреди днес направи годинка /как бързо лети времето/ и яде вкусен кучешки шоколад и палачинка, намазана с пастет, вместо торта. За подарък получи кучешко фризби, но като го хвърлим не иска да го връща, ами го размахва в стил "убивам победената плячка".

Довиждане от нас и лека вечер на всички

Публикувано: 04 November 2009 - 10:24 AM
Добре дошли във форума, супер е, че се събрахме толкова много почитатели на породата. Така ще можем да обменяме опит и да се смеем на пакостите, които малките така охолно ни поднасят. Нашия сладур вчета се метна на една прясно боядисана пейка и добре, че Арлекина имаше мокри карпички, иначе щяхме да си ходим червени за известно време. Milento, вие ного ми приличате на едно бигълче, което видяхе на изложбата в Пловдив, но може и да се бъркам. Ако случайно сте вие ще ви пратя снимки от там. Иначе страшно сладурска снимка сте си подбрали, много ме радва. Аз Довечера ще пусна малко снимки от разходката на Рафи и Фреди, ако някой има желание да се присъедини към скромната ни групичка да пише. Ние ги разхождаме в Борисовата или в парка на Гео Милев. Но и извън градски разходки ми звучат много добре. Този уикенд с Рафаело смятаме да мраднем към Своге, чух че имало страхотна еко пътека и много красиви водопади.
Публикувано: 04 November 2009 - 10:51 AM
и честита годинка на Фреди!!!

От това събитие съм сигурна,че ще има страхотни снимки.Чакам ги с нетърпение